Четки за грим

• 91 590
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Hellinger някой по-напред в темата беше предупредил, че четката за коректор на Екотулс, която е в комплекта няма нищо общо с единичната, предполагам, че в останалите комплекти също е като моята боцкаща, ако някой има да каже  Simple Smile
Най-добре е да се видят двата комплекта заедно с единичната четка до тях, за да се види разликата. Но така или иначе имам нужда само от нея, ще си спестя останалите пари, и ще взема само нея.
така със сигурност няма да разбереш дали боцка
като я видях - на живо - за пръв път и страшно много я харесах, прокарах я по дланта си, още повече я харесах и като почнах да нанасям коректор под очите с нея  Sick
*Л-и-я* още не съм я пробвала, но разликата със старата четка не е голяма, на пипане са едни и същи

Абе дали с пръсти не си е най-добре  newsm78 Все пак искам да пробвам и с четка, пък ще пиша като си я взема - единичната ще е.

# 406
  bouquet  bouquet

Ако имате още въпроси - питайте, ще ви отговарям на драго сърце!

Heart Eyes

# 407
nad_tab (дано не бъркам), моля за отзиви за четките на Sigma Simple Smile

# 408

двете нови четки - и двете са страхотни! Кабукито е толкова мекичко  Heart Eyes

# 409
  • София
nad_tab (дано не бъркам), моля за отзиви за четките на Sigma Simple Smile

Доволна съм много от четките, според мен не отстъпват по нищо на четките на МАС. По-подробно ще пиша довечера, че сега съм на работа...

Първо си взех тези:

От тях не използвам само, тази за очна линия и малката ъглова.

Миналия месец си купих и този комплект.

http://www.sigmabeauty.com/Synthetic_Face_Kit_p/smax01.htm

Ако някой иска четката за очна линия(Е05) от първия комплект или кабукито от дясно(F82) да ми пише, че ми станаха в повече четките  Embarassed

# 410
  • София
Да повдигна темата от n-та страница с комплект четки с който се сдобих днес, тези на Сигма още ги чакам  Sick

Виждала съм такавакато първата на Макс Фактор, дали е добра  newsm78 Някой ползвал ли е техни четки? И ако не се лъжа тази четка е за очертаване на окото, нали  Embarassed

# 411
  • София

Виждала съм такавакато първата на Макс Фактор, дали е добра  newsm78 Някой ползвал ли е техни четки? И ако не се лъжа тази четка е за очертаване на окото, нали  Embarassed

Аз ползвам подобна за веждите, както и за прецизно разнасяне на молива, не ми е никак удобна за очна линия.

# 412
Аз я ползвам за очна линия и за глитери.

# 413
Здравейте! Имам молба,ако някой от вас знае къде се продават четки за гримиране на фирмите ''Kent'', ''Gosh'' в Русе да даде инфо!

# 414
  • София, Лагера
Девойки, имам въпросче. Каква четка използвате за прахообразни сенки? Аз ползвам тази  http://www.parfumi-market.net/kent-chetka-grim-senki-skosena-p-5230.html, но много ми се ронят по лицето сенките, независимо, че ползвам и база, за която прилепват.  Rolling Eyes

# 415
  • Стара Загора
С всички четки ми падат сенки/ронят се по бузите, но успявам да премахна с ръка леко. Иначе имам няколко плоски, с които нанасям по-светлия цвят, но ако изтръсквате четката след като сте взели цвят почти нищо не пада.
Наде, ако не е тайна колко ти излезна големия комплект четки с доставката, може и на ЛС.
Тези четки на ЕЛФ и по-скоро втората, много ми хареса. От сайта ли е? Същите въпроси като към Надето имам.  Laughing

# 416
  • София
Девойки, имам въпросче. Каква четка използвате за прахообразни сенки? Аз ползвам тази  http://www.parfumi-market.net/kent-chetka-grim-senki-skosena-p-5230.html, но много ми се ронят по лицето сенките, независимо, че ползвам и база, за която прилепват.  Rolling Eyes

аз също ползвам подобна четка за прахообразни сенки.
за да не полепват под очите и скулите , преди да започна да се примирам слагам прахообразна пудра под очите - много . нанасям сенките и после с едно две движения с плоска четка за руж ( имам си една специална) махам и сенките и пудрата.
не остават никакви следи.
дано да съм успяла да го обясня  Embarassed

# 417
Аз пък видях в едно клипче на Лиса Елддридж как слага салфетка под окото пред да почне, и оттогава се родих. С каквато и четка да нанасям все едно - всичко остава по салфетката. Малко е странно да я придържам докато се гримирам, но се свиква.

# 418
  • София, Лагера
Благодаря, момичета! Hug

# 419
  • София/Бургас
Момичета,
на предната страница прочетох нещо за почистване на четките с медицински бензин. Не го препоръчвам. Медицинският бензин е много добре рафиниран бензин. Колкото и да е пречистен е все пак е бензин. Как може да си слагате това на лицето, колкото им да е летливо все пак остава по четката и след това по лицето ви. Не дай боже да направите алергична реакция. Помислете и попитайте запознати хора, преди да правите глупости с лицето и организма си. Погледнете състава на спрейовете, които предлагат и няма да видите никакъв медицински бензин в тях.

Общи условия

Активация на акаунт