Четки за грим

• 91 689
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Доставката е за цял свят, сложих снимката, за да се види от колко часа започва, но предполагам, че като дойде време и в сайта ще е упоменато. А сайтът е www.sigmabeauty.com

# 526
Една влогърка го е сметнала че ще е между 4 след обяд и полунощ Берлинско време днес. Няма код, проосто като стане време в кошницата ще се вижда. Някой продукти също би трябвало да са намалени, в спешъл дийлс на сайта, примерно най-големия им комплект е с  $10 намален.

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 21:34 от MissNellie

# 527
Хм, този сайт изисква потребителско име и парола.

# 528
I see you почти всички сайтове изискват регистрация за да може да пазарууваш, някой имат И опция за съкратена процедура без, нормално си е. Сайта  е редовен и проверен.

# 529
Да, ама мен изобщо не ме пуска да влезна в сайта. Веднага иска име и парола.

П.С. Влезнах, но го потърсих в гугъл и от там. А от линка по-горе не знам защо не става.

# 530
Здравейте, момичета   bouquet
Изгледах доста клипчета с т.нар. "tutorials" за грим и все ползват мацките четки за грим. Аз съм си свикнала с апликаторите, но ми стана интересно, още повече като се разчетох и в темите тук, че доста от вас си поръчват и палитри със сенки от иБей, например. Въпросните четки за грим с относително добро качество могат ли да се намерят някъде из по-елитните магазини за козметика? От Бургас съм, на повечето места където съм питала - все отрицателни отговори получавам  Sad Ще се радвам ако някой от Бургас е намирал нещо подобно и даде инфо от къде, как и колко струва  Peace
P.S. Извинете ме, ако има подобна тема, на търсене не открих...
P.S2. Имам предвид нещо такова: http://www.coastalscents.com/cfwebstore/images/products/Brushes/13pcbrushset.jpg
  До Безистен има една козметика, не се сещам как точно се казва, но се пада от дясната страна на централния вход. Та там имат хубави четки на Барбара Хофман. Според модела им зависи и цената. Иначе същите четки, на същата марка, можеш да намериш и в козметиката, която е на Богориди , пада се от дясната страна на х-т БЪлгария. До нея винаги има разни чичковци, които продават гривнични от миди и тем подобни. Там хубавото е, че можеш да си поръчаш четка от каталога и тия доставят до една седмица, поне при мен така стана. Обаче се приготви, защото там цените са значително по-раздути и имам предвид много. Иначе на Барбара Хофман са предимно от естествен косъм и са с наистина добро качество. А ако искаш и да ти обърнат малко повече внимание и да те консултират и за употребата и евентуалните алтернативи за определени модели четки, не се хаби да ходиш на тези две места. Това само в случай, че искаш и разяснения за четката и някой и друг козметичен трик. Ако е така, отиди в магазина на Дъглас в мола. А забелязах, че в Ивиса от скоро са пуснали и гримьорка на щанда на Севънтийн.

# 531
Моля ви кажете ми какво е качеството на четки Кент.Струват ли си   или на тази цена мога да намеря из Бг магазини по-добри.основно ме интересуват четките за опушен грим и скосена за руж.

# 532
  • София, Лагера
Аз имам и двете и съм много доволна.  Peace

# 533
  • София
Здравейте,
Можете ли да ми кажете какви са цените горе-долу на Екотуулс? Харесах си един комплект от 4 четки, който ще ми е много удобен за пътуване, но ниската цена ($5) малко ме смути  Rolling Eyes Толкова ли са евтини по принцип или и на тях китайците правят ментета  Thinking

# 534
Зависи от комплекта, но тук са към 20-30лв. Може този да не е нов  Rolling Eyes

# 535
  • София
Нов е, затова се зачудих  Rolling Eyes Има 3 различни комплекта на цени между 4,50 и 6,50$  Tired
Аз си имам хубав комплект от 18 четки, тези ми трябват само за пътувания и за бърз ежедневен грим когато ме мързи да вадя големия куфар с гримове  Laughing Ще рискувам и после ще пиша като дойдат... не че знам как да ги разпозная дали са оригинални или не  hahaha

# 536
Crying In The Rain по принцип не са скъпи и затова не им се правеха ментета, защото не е рентабилно, но пък напоследък станах толкова популярни че не знам честно казано. Долу съм пуснала сайт където могат да се сравнят някой от цените, това по принцип са си редовните цени на които се продават. Причина за това един сет  да е евтин - може да сет от минита за път, които обикновено са по-евтини. Или може търговеца да ги пуска на ниски цени защото са пазарувани на намаление, Екотуулс са от марките които редовно минават тук на намаления от типа 1+1 или 1+50%.

http://www.target.com/s?searchTerm=ecotools&category=0%7CAll … %7Call+categories

# 537
Ecotools  Heart Eyes

Crying In The Rain - няма да съжаляваш. Поне за мен са страхотни четки и обикновено са си с ниска цена. И аз мисля да си поръчам още от iHerb.

# 538
  • София
MissNellie, благодаря  Hug
Точно този сет в сайта е без цена защото бил изчерпан  Laughing Но на снимката изглеждат същите, а и наистина не са никак скъпи като цяло. Не знам защо бях решила, че са на доста по-високи цени Rolling Eyes

# 539
Момичета, в кварталния магазин има богат асортимент от четки на Gosh.  Доволни ли сте от тях? Мен ми трябва от тези плоските, за фон дъо тен. Мислех, че е добра инвестиция, под 20 лева е. Мнения?

Общи условия

Активация на акаунт