Четки за грим

• 91 682
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, в кварталния магазин има богат асортимент от четки на Gosh.  Доволни ли сте от тях? Мен ми трябва от тези плоските, за фон дъо тен. Мислех, че е добра инвестиция, под 20 лева е. Мнения?
Хубави са, да. Имам около 5-6 техни четки, включително тази за фдт и всичките са с хубаво качество.

# 541
Благодаря   bouquet

# 542
  • в 1001-та нощ
Нов е, затова се зачудих  Rolling Eyes Има 3 различни комплекта на цени между 4,50 и 6,50$  Tired
Аз си имам хубав комплект от 18 четки, тези ми трябват само за пътувания и за бърз ежедневен грим когато ме мързи да вадя големия куфар с гримове  Laughing Ще рискувам и после ще пиша като дойдат... не че знам как да ги разпозная дали са оригинални или не  hahaha

от къде ще ги вземаш  Rolling Eyes newsm78  bouquet

# 543
  • София
От e-bay. Вече си поръчах травъл комплект за лице и този с 6 четки за сенки. Като пристигнат ще пиша как са.

Имам обаче един въпрос  Rolling Eyes Свърши ми разтвора за почистване на четки и докато дойде новия се чудя дали може да почиствам четките с мицеларна вода? Не ми се занимава след всяко ползване да ги пера и суша. Това го правя веднъж в месеца, а в другото време с разтвора само... не знам колко е правилно  Rolling Eyes Та може ли мицеларната вода да замести разтвора за определено време?

# 544
Ами защо да не може newsm78 Ако си сложиш мицеларна вода на твоята коса дали ще й стане нещо? Аз пък, например, снощи си свалих грима с разтвора на МАС. Бях убедена, че все някога ще се случи. Да знаете, нищо ми няма. Едвам се усетих дори, толкова леко ме защипа. Наздраве!

# 545
Напоследък се замислих и аз за четки. От това, което съм чела тук виждам, че сте много доволни от екотуулс. Видях, че имат сет с четки с големи дръжки и такива с малки. Този с големите, има, ако не се лъжа само 2 четки, които могат да се ползват за сенки, а малкия сет се състои  само от такива. Работата е там, че на мен ми трябват четки главно за сенки. Според вас кой сет е по - добър? Четките от големия няма да са ми достатъчни да си направя завършен грим на очите, нали? И малките всички ли са функционални и съдържат ли всичко нужно ? (виждам обаче, че няма скосена четка  Sad )

# 546
Ами, като начало вземи си малкия сет, който е само за сенки. Но не си мисли, че ще си останеш само с него  Mr. Green Един път, като почнеш да колекционираш четки, няма спирка  Crazy

Скосената четка се продава и самостоятелно  Wink

# 547
  • София, Лагера
Ами, като начало вземи си малкия сет, който е само за сенки. Но не си мисли, че ще си останеш само с него  Mr. Green Един път, като почнеш да колекционираш четки, няма спирка  Crazy
smile3521 Embarassed

# 548
Момичета, някоя поръчвала ли си е четки от сайта на Sigma Интересува ме как стои въпроса с получаването на пратката  Rolling Eyes Ходи ли се на митница аз толкова малки пакети?
Аз искам да си поръчам 2-3 четки, ДДС над колко евро се плащаше  Tired

# 549
  • в 1001-та нощ
когато доставката е от фирма извън ЕС към ФЛ в ЕС - за пратки на стойност до 15 евра с транспорта не се дължи нищо и обичайно се получават в пощата, ако стойността на покупката с транспорта е между 15 и 150 евра се дължи ДДС и 3, 50 лв пощенска такса, а за по-големите пратки и евнт. мито  Peace

# 550
  • Бургас
Здравейте  момичета  от много отдавна се  каня да си сменя четките за  грим  МАС ли  са най-добрите и  от къде  да  си  ги закупя  след  като в Бургас  няма   Cry

Peace

# 551
От магазина в София с поръчка с куриер. Да Мас са за мен най-добрите.

# 552
  • Бургас
densi  Благодаря  ти много  имат  ли сайт  или  как се  процедира   Peace

# 553
Момичета, някоя поръчвала ли си е четки от сайта на Sigma Интересува ме как стои въпроса с получаването на пратката  Rolling Eyes Ходи ли се на митница аз толкова малки пакети?
Аз искам да си поръчам 2-3 четки, ДДС над колко евро се плащаше  Tired

Да, поръчах на Черния петък, тъй като тогава доставката до цял свят беше безплатна. Купих си 3 четки на стойност 41 долара - Е40, F82, P86. Дадоха ми тракинг номер, който обаче в един момент не даваше реално къде са четките. И в един момент ги получих в пощата. На пакета ми пишеше 'четки за грим', стойност 19 долара (!!!). Нямам идея дали е случайно или някой нещо им е писал. Имах  подарък - четка за блендиране E25 с къса дръжка. Всичко беше страхотно опаковано! Ще поръчам пак, но ще дебна евентуално за по-тънка доставка, когато има.  Peace

# 554
densi  Благодаря  ти много  имат  ли сайт  или  как се  процедира   Peace
Не пробвай да се обадиш по телефона и да ги попиташ дали биха ти изпратили необходимите продукти.

Общи условия

Активация на акаунт