Фотография #40

• 38 671
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
jelly,
Добре дошла.
Сега разгледах почти всичките ти снимки. Много са добри. С обработката си много на Ти. Оценявам го, защото знам какво търпение се изисква.

# 646
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
jelly, рядко се появява в темата човек, който да покаже толкова добри кадри. За обработките -   bouquet

Аз да попитам момичетата ни по щатско - дали евентуално няма някое, което скоро планува пътуване до БГ?! Калинка ме убеди да си поръчам 50мм-вия оттам... само 'дето няма кой да ми го донесе...

# 647
Имаш много хубави снимки на храна, какво осветление ползваш?

благодаря ти, на мен пък това ми е голямото залитане  Joy.
ами предимно са на дневна светлина, но има и със студийно осветление, предимно през зимните месеци, по разбираеми причини  Joy
предпочитам естествената светлина де, определено. Пък и е безплатна,  hahaha

А, Муц, видях те сега - само да ти кажа, че на ранопиле можеш да се довериш, аз от него вече три лещи купих, много е коректен човека и са му супер запазени нещата.

# 648
jelly, рядко се появява в темата човек, който да покаже толкова добри кадри. За обработките -   bouquet

Аз да попитам момичетата ни по щатско - дали евентуално няма някое, което скоро планува пътуване до БГ?! Калинка ме убеди да си поръчам 50мм-вия оттам... само 'дето няма кой да ми го донесе...

Тя Калина такава ще я свърши. Нали знаеш. че работи за Canon!?! hahaha

# 649
jelly,  адаш, отиде та се невидя сега с тоя ник, как ще я караме Joy
Добре дошла при нас Hug

# 650
Lois, сметнах, че при долар 1.30лв. (Калинка каза, че е толкова, не съм проверявала), обектива ми ще излезе 518лв. (нов), а неговия ползван го дава за 525лв. Сигурно ще го взема този от него, ако не се намери някоя от вас, която в близките 2 седмици да идва насам... Има и един за 420, който ми предлагат на лични, ама нещо ме притеснява ниската цена (на първо време ме зарадва де)...

Шоши, и твоите есенни са добри, много цветни, браво!

Ели, да ти е жива и здрава щерката Hug!

Цеци, добре дошла, виждам, че с теб сме на една вълна Crazy

Малена, и аз това си викам цяла вечер... Що ли не я трийна от скайпа, че само ми мъти мозъка (или малкото, което е останало от него)

# 651
jelly,
Добре дошла.
Сега разгледах почти всичките ти снимки. Много са добри. С обработката си много на Ти. Оценявам го, защото знам какво търпение се изисква.
Да, наистина доста търпение се изисква за обработката, което аз не винаги имам, но малко по-малко нещата стават  Simple Smile

Благодаря ти много   bouquet с каква система снимаш? Питам, защото ако си с Канон си струва да купуваш обективи от чужбина, защото тук Канон БГ поддържа много високи цени (и постоянно ги вдига напоследък), но ако си с Никон, мисля че е по-добре да си го купиш от тук. Цените са почти същите като в чужбина + това, че печелиш и 2 год. гаранция, което не е за подценяване.
Lois, хаха, да, наистина естествената светлина е безплатна, което и е най-доброто предимство  Joy

# 652
С Цанон съм сега. Преди повече от година смених "религията", както е модерно да се казва във ФФ Joy

Бухти, сега поизчетох за двоите драми с онез шифони и много ми хареса предложението, което Мишолина ти дава с онзи сайт. Хем не е трудоемко, като да правиш розички, да връзваш панделки, навиваш топове, хем ефектно. Само, ако съумееш и малко по- иначе да кадрираш... (по- иначе, ще рече по-кадърно)

п.с. Сори, че така в объркан ред ви подхванах, ама чета от последната страница към по- предните Crazy

# 653
jelly,  адаш, отиде та се невидя сега с тоя ник, как ще я караме Joy
Добре дошла при нас Hug
хахаха, другите момичета ще трябва да внимават като пишат някой от двата ни ника, че иначе ще омотаме краищата  Joy
Lois, сметнах, че при долар 1.30лв. (Калинка каза, че е толкова, не съм проверявала), обектива ми ще излезе 518лв. (нов), а неговия ползван го дава за 525лв. Сигурно ще го взема този от него, ако не се намери някоя от вас, която в близките 2 седмици да идва насам... Има и един за 420, който ми предлагат на лични, ама нещо ме притеснява ниската цена (на първо време ме зарадва де)...
Явно си с Канон...успех с покупката! Няма да коментирам промяната на религията  Crazy тя правата вяра си е една, хахахаха

# 654
тя правата вяра си е една, хахахаха
хихихи
 gydi

Джели, по тънък лед ходиш, само с една права вяра не знам дали ще се спасиш от Канонките  Joy
аз съм своя, да знаеш  Wink

# 655

Джели, по тънък лед ходиш, само с една права вяра не знам дали ще се спасиш от Канонките  Joy
аз съм своя, да знаеш  Wink

Хаха, няма спасение от тях, знам аз  Whistling
Шегувам се разбира се....всеки снима с това, което харесва. В крайна сметка важното е  да сме удовлетворени от крайния продукт и да се радваме на нещата, които създаваме   bouquet

# 656
...всеки снима с това, което харесва. В крайна сметка важното е  да сме удовлетворени от крайния продукт и да се радваме на нещата, които създаваме   bouquet

ааааааа, това изобщо не е истина  Naughty
Друго ми харесва на мен, ама засега само мечтая или се старая да забравя:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile:

# 657

Джели, по тънък лед ходиш, само с една права вяра не знам дали ще се спасиш от Канонките  Joy
аз съм своя, да знаеш  Wink

Аааааа, чета и си викам -Боже, кога си купих Никон без да разбера! Joy

# 658
Бреййй, кво става тука Mr. Green не мога да се включа   Wink

jelly , добре дошла и от мен!

# 659
хммм........

Общи условия

Активация на акаунт