Фотография #40

• 38 654
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
имам гениална хpумка Simple Smile с фамоза да си напpавите едно съpевнование, ние ще сме печелившите Simple Smile

Mr. Green ama аз имах предвид да снимам мъжко тяло в стила на нейните селфове  Mr. Green
самата аз съм твърде селф к за да направя такива селфове, мхм!

девойките със дистанционните, пак ме хвана крастата да купувам, вчера се удържах за обектив, но ми се ще поне дистанционно да си взема. Плс, кажете, че си заслужава!

# 31
Агентке, заслужава си  Laughing

Мацкиииии, някой иска ли да ми направи рекламни снимки на един роял  Crazy Трябват ми няколко кадъра, един на пианото седнала, един в цял ръст, американския стандарт  и още някаква по-арт..

В момента съм закъсала отвсякъде финансово и моля за услуга всъщност. Снимките ми трябват за работа, че без снимки никъде не ме искат  Blush  Ако някой има време и желание - моля, моля, ще съм много задължена.
Уговорила съм място където може да се снима, само фотограф липсва.

# 32
Селме, много искам да ти помогна, но съм сигурна, че не искаш аз да те снимам  Laughing - някой с по-арт око май трябва...

аз отдавна не съм ви показвала овце   animal085  animal085

http://www.flickr.com/photos/helenasummer/3921356058/Обработвана е само с изсветляване с +0,6 експозиция на долната част на снимката, а изглежда като ХДР  Thinking

ПС ще взема да я пусна в конкурса, не съм сигурна дали се вписва точно, но е важно участието нали така...

Малена, стискам ти палци за Ливан и Сирия, обичам пустинни пейзажи

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 17:20 от Лeни

# 33
Искам, искам, ама ти имаш ли време?  /това за колко ти е арт окото сме го обсъждали вече  Joy /
АКо наистина можеш да го направиш това за мен - да минем на скайп направо  hahaha

# 34
selma, искам и аз с лени да снимам. и аз имам скайп пък !
Лени, ти все участваш в конкурси само като си сигурна, че ще спечелиш. много дълбок кадър.
Малена, оплачи се де. Какво те изтормози?

# 35
Еми дай ми го , де  Laughing /скайпа/
Аз направо да взема една бутилка уиски тогава, поне като ще се съберем компанийка - да си направим и купон  Joy

# 36
Дани, честита бременост! Много лека и безпроблемна да е   bouquet

Исками се и на мен да участвам в конкурса, но все ме сполитат други неща и за снимки не остава време. Сега виждам, че и срока отдавна е свършил.

Калина, защо не удължиш срока малко за мързеливките като мен Wink

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 20:34 от Ryan's Mom

# 37
nali se razbrahme konkursa do Sept 22?

# 38

Ох, аз пак не съм била в час ooooh! мерси за повторението  bouquet

# 39
моля ви, спешна молба!!!!
току що разбрах, че съм форматирала днес картата, преди да изтегля снимките от първия учебен ден на Еми/племенницата ми/
За първи път ми се случва такава малоумщина, ще се пръсна от яд. Моля ви, кажете ми има ли начин да ги възстановя от картата?

# 40
Милена, много кофти се е получило и аз веднъж така направих с един презаписващ диск и доста време се опитвах с какви ли не възстановяващи програми, но нищо не стана добре, че преди това бях пратила на майка копие. Знам, че има някакви програми ще се поразровя.

# 41
след като я форматирах, направих 20-30 снимки, сигурно и това е от значение Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 42
след като я форматирах, направих 20-30 снимки, сигурно и това е от значение Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Нямам представа, но за всеки случай копирай си снимките в компа и не пипай картата. Ето това намерих http://www.cardrecovery.com/?rid=google&kid=cr6501

# 43
Има програми за възстановяване,но е от значение как ти записва фотоапарата,примерно моя записа А1,А2,А3,но като ги изтрия продължава А4,А5,а не се връща на А1... ,ако и при теб е така може да се възстановят ,но не снимай докато не пробваш с някоя програма Peace

# 44
Малена, много неприятно това за форматирането на картата

Дани, честито

Mr. Green аз само се записвам, снимки няма

Общи условия

Активация на акаунт