Фотография #40

• 38 690
  • 742
  •   1
Отговори
# 630

Eli, да ви е живо и здраво порасналото момиче!!!!! Много здраве и късмет!

# 631
Free Soul, честита първа страница във ФФ Simple Smile

EliG , честито на рожденичката! Много да ви радва!

Цецето, добре дошла при нас!

Malenna , какво стана с апарата? Оправи ли го ? Намери ли сервиз?

# 632
Ели, да ви е жива и здрава, много късмет й желая!
Цеце, добре дошла:)
Фрий,  все се каня да питам -на онези чудни китки, си размествала леъра ли или си е  истинска сянка?

# 633

Malenna , какво стана с апарата? Оправи ли го ? Намери ли сервиз?

не съм още

# 634
Шоши, мерси.  Blush
Jaly, разместен и леко ресайзнат леър е. И лейър текстура. Нямаше как да е сянка, защото снимах контражурно. Не съм чак такъв майстор да докарам този ефект от снимане.  Crazy Laughing
EliG, честита пораснала щерка! Весел празник.  Simple Smile

Добре дошла на Цецето.

# 635
Ели да ти е живо и здраво момичето  bouquet

# 636
Eli, честита ти рожденничка!  Hug

Фрий, браво! ФФ!! Размажи ги!!!

Добре дошла на Цецето и новият прекрасен малък модел!

На Шоши коментирах, но пак да кажа - красота! 1-вата и 3-тата са страхотни!

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 20:10 от Agent Provocateur

# 637
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Ели, честита рожденичка  Hug

Цеци, добре дошла  Hug

от мен пак 2 есенни и 2 гълъба - много мърдат беее  Confused

http://www.flickr.com/photos/7793736@N07/?saved=1

# 638
Здравейте момичета, имам проблем...
по принцип винаги когато отворя фликър съм автоматично в акаунта си....но мозила се обновява и днес реших да влизам....но трябва да се логна.
Като цъкна на Sign in ме препраща към яху....но не мога да вляза с името и паролата си с които съм се регистрирала във фликр.
На всичкото отгоре на забравена парола ми дава че датата на раждане и др. неща не са верни.
Направо се побърквам.
Може ли някой да ми пусне поне потребителското име, да не би с него да греша. Трябва да е Mirama12

# 639
Здравейте момичета,
много се радвам да открия, че има и темичка за Фотография в този форум...до сега съм чела най-вече в Красива мама, за това до сега не знаех, че има и тема за любимото ми хоби/професия....
Искам да се представя, може да видите мои снимки в flikr http://www.flickr.com/photos/smailka отдавна не съм качвала там, защото достигнах лимита от 200 снимки....
Снимам с Никон Д80 + 3-4 обективчета...
ами толкова от мен за сега, надявам се да има с какво да се включвам и друг път в темата
Хубава вечер на всички   bouquet

# 640
Mirama1 ти е името; влизаш с яху паролата, поне моите са еднакви за мейл и фликър.

После ще коментирам; назад съм с гледането  Crazy (за липсата на мерак за снимане да не говорим).

# 641
мишолина, проблема е че аз яху акаунт не съм си правила. Имам само фликр. Дори и на забравена парола пак не става...

# 642
Mirama, според мен не е възможно да имаш фликр, без яху акаунт, защото Фликр е част от Яху. Ако имаш идея каква ти е паролата (например ако си пишеш почти еднаква навсякъде), пробвай в Яху да дадеш на What's the problem you are experiencing?и
I forgot my Yahoo! ID
за да видиш как е името, с което си се регистрирала...
успех!

# 643
здрасти,  jelly, и добре дошла, спомням си твои неща от ФФ,имаш много хубави работи.  Малко ми е странно, че тук си jelly,  а там smailka, ама то и тук почти всички сме с различни никове и профили, та обърквацията е пълна.
Като казваш хоби/професия, наистина ли с това се занимаваш професионално? Защото тук всички сме мераклии, ама засега май никой не е непуснал работата си...  Joy Какво снимаш предимно?
това съм аз … 82;ър

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 22:10 от Lois

# 644
Lois, то и аз съм голям мераклия  Joy хихи
казвам професия, защото снимането понякога се превръща в нещо повече от хоби.... принципно работя в магазин за фото техника, а извън работно време - да, снимам и за пари (малко грозно звучи, но нали професията в крайна сметка носи парички в дома). Снимам всичко...за собствено удоволствие най-вече правя експерименти, особено с обработката (ФотоШоп ми е най-голямата страст след фотоапарата). Напоследък съм се втурнала повече в снимането на бебета, деца и портрети....ще видим до къде ще го докараме  Party
Имаш много хубави снимки на храна, какво осветление ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт