"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 253
  • 887
  •   1
Отговори
# 555
Мисля,че никой във форума не оспорва, че тези хора съществуват, нормално е някои да ги познават, България е малка страна, по-скоро е под въпрос дали това, което разкриват наистина е така, защото никой не е светил на мацката, когато е правила орален секс в другата стая, няма и как да се провери. Нито пък се знае какво е отчел детектора. Мисля,че цялото семейство, което присъства е предупредено, че ще чуят неща, които няма да им харесат, а може дори да ги знаят,защото не изглеждаха и толкова изненадани. Всичко е за пари, но въпроса е дали си струва да се излагат по този начин  Peace

# 556
Мисля,че никой във форума не оспорва, че тези хора съществуват, нормално е някои да ги познават, България е малка страна, по-скоро е под въпрос дали това, което разкриват наистина е така, защото никой не е светил на мацката, когато е правила орален секс в другата стая, няма и как да се провери. Нито пък се знае какво е отчел детектора. Мисля,че цялото семейство, което присъства е предупредено, че ще чуят неща, които няма да им харесат, а може дори да ги знаят,защото не изглеждаха и толкова изненадани. Всичко е за пари, но въпроса е дали си струва да се излагат по този начин  Peace
Повечето са толкова изненадани,че тия от малките градове ги е срам да излязат навъм заради децата си.

# 557
Повечето са толкова изненадани,че тия от малките градове ги е срам да излязат навъм заради децата си.

За кои малки градове говориш - София и Варна ли?  newsm78 И кои родители, които подканяха да вземе парите докато не са изгорели ли?

# 558
Аз не мисля,че всичките са подканвали децата си явно си изтървала нещо,но има участници които живеят в големите градове,но родом са от някое село и там са им родителите. Simple Smile

# 559
  • с/у ОколоМръсТното
чудя се може ли да се охарактеризира тоз формат/забавление/шоу с някакви човешки думи?  Thinking

# 560
Велка я има в Труд , снимките от Голите новини Simple Smile

# 561
И на мен ми е много трудно да повярвам, че предаването е истинско.Мисля, че всичко е сценарии.
кое ти е трудно да повярваш? Че има такива семейства или, че такива хора ще се престрашат да отидат в такова предаване?
Защото, повярвай, 90 процента от семействата и хората са преминали през далеч по-пикантни и интересни неща. Изневери, интриги...
Ами замислете се - колко от вас в изблик на ярост не са пожелавали някой да изчезне завинаги? Колко пъти сте изневерили или сте си помислили да изневерите? Колко пъти сте мислили повече за пари, апартаменти, отколкото за семейство, любим? Колко пъти сте влизали в конфликти? Колко пъти сте излъгали? Колко пъти, за да сте вие добр,е сте тъпчели нечия глава?
Ами това  е животът. Шарен.
Е, това е представителна извадка само на семейства с наистина тежки проблеми, но ако ги раздробим ще видим и себе си.
За това не се дръжте като ощипани госпожици и не се възмущавайте чак толкова много. Зад милата фасада понякога стоят къде къде по-зловещи неща.
Казали са го много по-мъдри от нас - дай на народа хляб и зрелища...

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 10:05 от Мухата Цецка

# 562
  • София
Велка я има в Труд , снимките от Голите новини Simple Smile

ееее, най-накрая признание за мен Laughing who knows, в днешния ли?

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=237439

Велка Георгиева, която “разказа играта” на съпруга си Светльо в “Цената на истината” по Нова тв тази седмица, се оказа световноизвестна. Славата й е от 2001 г., а причината - нейните изяви като водеща на голите новини по МСат, които още тогава са забелязани от информационна агенция Ройтерс.

За радост на мъжката част от зрителите, докато четяха новините вечер, Велка и нейните другарки оставаха топлес. Любопитното минало на телефонистката бе разкрито от бдителни потребители на форума bg-mamma. “Да, тя беше едно от 5-те момичета, които съобщаваха “Голата истина”, потвърди вчера режисьорът Стилиян Иванов. За съжаление на ценителите дибидюс водещите се изявяваха само 10 пъти по МСат.

Тази седмица пък дамата стана обект на всенародни коментари, след като призна в ефира на Нова тв за изневери, нарече мъжа си “мухльо” и каза, че му е посягала и замеряла с железа.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 10:34 от Rima

# 563
Форумът е сила  Laughing

Rima, още веднъж  newsm20

# 564
Жената си разголила тялото 2001, а 2009 и душата. Сега вече видяхме как изглежда голата истина Wink

# 565
Здравейте, най-сетне и аз да се регистрирам в този форум.... Много се чудех, откъде ми е позната съпругата на Робърт Симеонов - Меги, и изведнъж ми просветна... но моля да потвърди някой, който я познава.

Не е ли вярно, че някъде към 1999 - 2000 г. тя водеше един много сладък вечерен блок - с ТВ игри, по съществуващата тогава "Демо ТВ", заедно с Шами?!? От тогава я помня като доста лъчезарен човек, а сега ми изглеждаше малко надута... дано не се бъркам. Аз бях голям фен на тези блокове и не пропусках нито вечер Simple Smile

# 566
.

За радост на мъжката част от зрителите, докато четяха новините вечер, Велка и нейните другарки оставаха топлес. Любопитното минало на телефонистката бе разкрито от бдителни потребители на форума bg-mamma. “Да, тя беше едно от 5-те момичета, които съобщаваха “Голата истина”, потвърди вчера режисьорът Стилиян Иванов. За съжаление на ценителите дибидюс водещите се изявяваха само 10 пъти по МСат.

Държа да ти напишат и ника, като има от публикацията ти снимка.  Crossing Arms И да те поканат в екипа им като виден "Нет Дю-дю"

# 567
да се включа и аз участвах в цената на истината ще ме излъчват другата или по другата седмица много бях притеснена падна ми кръвното и затова се отказах още на 2500лв. сега съжалявам но не мога да върна времето назад в доста форуми ,а и във вестиците четох ,че всичко е нагласено според някакъв човек всички участници били актьори на всички им били дали по 10 000лв. хонорар и т.н. повярвайте ми бях там и мога да кажа че всичко си е напълно реално няма нищо нагласено

# 568
волтарена, много се радвам, че се включи някой, който е участвал, да каже най-сетне истината. Hug
Сподели малко повече за участието ти. Кофти ли бяха въпросите, и изобщо всичко което се сетиш. Примерно на нас ни е интересно кой следи резултатите дали са такива каквито ги показват.  bouquet

# 569
в договора ми пишеше че участникът няма право по никакъв начин да оспорва резултатите от детектора мойте въпроси не бяха толкова смущаващи за съжаление нямам право преди излъчването да говоря за тях но като цяло шоуто си е една много голяма емоция- от части негативна от части позитивна но пак повтарям нищо не е нагласено мене все още ме няма в рекламите но мисля че към 7-8 октомври ще ме излъчат не мога да кажа със сигурност защото все още не са ми се обадили да ми кажат точно в кой ден ще ме излъчат

Общи условия

Активация на акаунт