"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 111
  • 887
  •   1
Отговори
# 840
Искам гооооооо тоя хухчоооооооооо  Joy Joy Joy

# 841
  • София
Брях, не се въздържах да не се разпиша. Мислите ли, че е възможно да съществуват такива хора като този ловджиест шушон от преди малко?

# 842
  • Варна
Ахахахаха, този последния го гледах. Няма такъв смях просто. то не бяха съчуници-гейове дето му налитаха, то не бяха мацки да му се хвърлят на врата, то не бе убавец, то не бе ловец ...
Като се замисля, обаче, си е жалък  Sad

А, и още нещо се сетих - телефоните в тях не спирали да звънят  hahaha

# 843
Е, добре се посмяхме тази вечер с пухчовците  Joy

# 844
  • при моите деца .....
Чакаме някоя съфорумка от Русе да ни каже подробности за този Аполон.
Не може да е пропуснала опашките пред вратата му

# 845
Брях, не се въздържах да не се разпиша. Мислите ли, че е възможно да съществуват такива хора като този ловджиест шушон от преди малко?
Разбира се, че съществуват, и по-тежки случаи има  Whistling ooooh!. Не ти трябва да знаеш.

# 846
В началото ми стана смешно като си представих как не спира да му звъни телефона на този глиган, но после се сетих, че и аз познавам няколко такива майки. Не сте ли попадали на такива, които все ви оферират, че сина им е най и трябва да му се обадите?

# 847
  • София
Ами... не знам. Момичето преди него не ми се стори толкова фрапантно, поне цел си имаше... Ама този ми се струва, че има някакви психични отклонения. Ако не той, то обкръжението му със сигурност... Абсолютно сюрреалистични ми изглеждаха.

# 848
Мисля си, че всичко това се случва само в главата му  Whistling.

# 849
Ама и на Вито му е "блестяща" мисълта: Спокойно зрители, на всеки мъж ан**а му е ерогенна зона!".  ooooh!

# 850
  • София
Ама и на Вито му е "блестяща" мисълта: Спокойно зрители, на всеки мъж ан**а му е ерогенна зона!".  ooooh!
той каза на почти всеки  и е прав Simple Smile

# 851
  • България Сливен

Е нека обясни човека. Сигурно доста мъже не си познават анусите.

# 852
  • Луната ни пази
Хора, този човечец ми е страшно познат! Дали не се е явявал на някой кастинг при Слави? Май от там ми се набива!

# 853
Семейство Глиганови бяха големи образи тази вечер, а момата си е попаднала баш на местото. Глиганка при глигани щи ходи, та нема при вълци, я. Joy

# 854
В любовта всичко се преглъщало...
Я от къде им били стройните снаги... Mr. Green
Joy Joy Joy
Добре се позабавлявах и аз със съгражданите си тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт