"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 159
  • 887
  •   1
Отговори
# 45
Написано е така, защото иначе думата трябваше да се повтаря в две поредни изречения и щеше да се получи тафтология. Wink Затова в едното изречение е главна буква, а в другото големи букви.

# 46

И ти виж какво-не се казва големи букви ,а главни букви... Whistling
Написано е така, защото иначе думата трябваше да се повтаря в две поредни изречения и щеше да се получи тафтология. Wink Затова в едното изречение е главна буква, а в другото големи букви.
Шах и мат.  Laughing Laughing Laughing

# 47
Главните букви са си главни букви! Stop
Голям,среден или малък може да е шрифта.
И аз знам какво е тафтология и още други такива термини. Но относно правилата в българския език има други теми...

# 48
Главните букви са си главни букви! Stop
Голям,среден или малък може да е шрифта.
И аз знам какво е тафтология и още други такива термини. Но относно правилата в българския език има други теми...
Тогава защо правиш забележка в тази тема?  
А интервала къде се слага при наличие на запетая...? В този ред на мисли.
п.с. Не претендирам за грамотност, а ти претендираш, щом си позволяваш да правиш забележки за нея.Whistling

# 49
Ами Сиско, след като темата за правилата в българския език е друга, няма нужда да ми правиш ти забележки. Не съм ти направила аз. На твой коментар аз просто обясних, че ако исках да кажа Нова Тв, то тя щеше да е с главна буква, както се пишат съществителните собствени. Wink
Ако имаш още забележки става на лични да ги пратиш, понеже оспамваш темата и след малко Татти ще се появи.
И се чудя, нямате ли друга работа, освен да търсите грешки в хорските постове, и да правите забележки. Много е смешно, когато го направиш два пъти и се окаже, че не си прав.  ooooh!

# 50
  • някъде там
Тук съм  Flutter

# 51
  • София
Божеее, все ще се появи някой да ос.ре темата  ooooh!
Славче, нямах тебе предвид, той си знае кой е  Peace
Следващото предаване май ще е по-драматично от първите две. Хайде до утре  Wink

# 52
Само сряда и четвъртък ли ще го дават?

# 53
  • София
Само сряда и четвъртък ли ще го дават?
Да. Останалите дни - ВИП денс  Grinning

# 54
Не съм гледала нито една серийка, но ще взема да не забравя утре , че всичко живо около мен само за това говориииии
После ще се върна да кажа мнението си Rolling Eyes

# 55
Не ви ли прилича зетчето от анонса на изненадан сурикат, когато чу въпроса дали тъст му имал сексуални набези към него /не цитирам буквално и не си спомням точния въпрос/ ?  Joy

# 56
Да потвърдя и аз за разпознат човек от реалния живот... и се връщам да чета.  Peace

# 57
  • Ботевград
Не съм гледала нито една серийка, но ще взема да не забравя утре , че всичко живо около мен само за това говориииии
После ще се върна да кажа мнението си Rolling Eyes
Влизам само да те подсетя, да не забравиш довечера  Heart Eyes Party
Очаквам с нетърпение новата серия  Whistling

# 58
Вчера Иван и Андрей посъветваха всички гледащи да си направат чаша топло мляко и да си киснат краката в морска сол, докато гледат.  Laughing

И аз чакам с нетърпение.  Laughing Не да кисна краката-аз това си го правя и без да гледам предаването. За предаването говоря, че нямам търпение.  Laughing

# 59
Да потвърдя и аз за разпознат човек от реалния живот... и се връщам да чета.  Peace

После да кажеш дали са истински историите, или е нагласено, че нали е пълно със съмняващи се.

Общи условия

Активация на акаунт