"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 185
  • 887
  •   1
Отговори
# 705
Голямо самочувствие има според мен, но не знам на какво отгоре  ooooh!
Мъжът ми каза, че според него, тя е голяма злоба  Joy

# 706
Пуснах ги...То смешна работа, но пък разбрахме, че орязват доста от коментарите по време на предаването. Той е знаел какви ги е вършела (а не е изключено и той да има забежки колкото и голям мухльо да е), и са отишли за някои лев....

# 707
  • Пловдив
тя е супер лигава фръцла... с тия физиономии ако ми е вкъщи, ще я остава да се цупи на стените. И се държи като малко дете - сега пуснах за малко и видях как се обяснява, че участвала, за да му каже неща, които той знаел... Като малко дете дето се тръшка на площада за близалка - знае, че няма да получи, ама иска всички да видят  ooooh!

# 708
Той може да е мазохист, а тя домина. така се казваше май  newsm78

# 709
тоя, че е мухльо, мухльо е, ама и на тая Велка и трябва някой, който да я бие на лягане и на ставане, за да се чувства удовлетворена от живота.

# 710
Тя си е диктатор. А той слугинче. Такива са им характерите! Тя има самочувствие, а той  - не. Тя е намерила в него опора и финансова стабилност, а сега вече и писва само тя да налага контрол..... Еми така е... Няма баланс!

# 711
Някой ще ми обясни ли идеята на днешния лайф  Thinking.

# 712
Да се покаже, че лицата не са актьори, а реално семейство.
Да се опитат да помогнат на взаимоотношенията им.
 Joy

# 713
 Joy

Даа, и що точно с тях???  Thinking

# 714
Някой ще ми обясни ли идеята на днешния лайф  Thinking.

Няма идея  Joy

# 715
  • Пловдив
Голям ли ще е този лайф? В колко се очаква да приключи?
Ние вече сме на цесекарския мач - гледаме Марко МОТА и У КАКА ЧУКА (Окака Чука) hahaha  Joy За пръв път ги чувам и ми е много забавно... може и да се забавлявам малко повече от вас сега, но от любопитство ще умра... Дано хвана поне финала на полувремето  Praynig

# 716
А някой познава ли тази блондинката /Кристина май казаха/, която ще участва другата седмица. Simple Smile Имам колежка, която адски много прилича на нея, но е с тъмна коса и има една идея по детско лице, но и тя е красива. А и движенията, които правя също много ми напомнят на нея. Simple Smile

# 717
  • Велико Търново
Очаквам Велка да влезе във форума и да се защити. Нещо недоразбрана е май Laughing

# 718
 Joy

Даа, и що точно с тях???  Thinking

Ами защото са ЕДИНСТВЕННОТО реално семейство Mr. Green  hahaha

абе незнам , любопитството ме накара да цъкна на Нова ...загледах 10мин и като видях изтърканите лица нешка.патрашка-мъж и и....втръснало ми е да ги гледам..а очаква hahaha  хх лаиф ала ББ а то постно постно смених канала соря

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 22:32 от pinko

# 719
  • Велико Търново
pinko, форумки вече споделиха, че познават и другите участници и че те са реални Peace

А имате ли идея за какви хронорари участват Нешка и Кристина? Поне порядъка?

Общи условия

Активация на акаунт