Почитатели на Майкъл Джексън 11 - ONE DAY IN YOUR LIFE

• 28 360
  • 719
  •   1
Отговори
# 435
  • София
добро утро!

# 436
Добро утро!

снощи бях на работа,а вие май купон сте завихрили,а!?Хайде няма ли някой да се включи да разкаже?

# 437
  • Под тепетата
Аз бях там,но за малко,имаше доста от бг мамите,незнам до кога е било.
Славето 75,и аз го изгледах клипчето даже 2 пъти,и ще ти кажа защо:потресох се от гледката,но това е според мен или фотошоп или и азнезнам с какво е направено,но има доста несъответствия в това как е легнал Майкъл в...онова нещо на два-три пъти,абсолютно съм убедена,че някой се е изгаврил със снимки и си е поиграл просто! Peace

# 438
  • Linz
И от мен добро утро Hug

Снощи беше забава в скайпа, яко денс Laughing Аз изчезнах по едно време, но 8-годишната дъщеря ме замести Mr. Green

# 439
zdravka77
Виждам го,че е правено с някаква програма,но не можаха ли да направят нещо красиво Cry Никой не заслужава такава гавра,особено човек като Майкъл.И без друго имам сериозни здравословни проблеми и сега с този клип съвсем го взех присърце и не мигнах цяла нощ.

# 440
Добро утро!!!!!

# 441
stelass, тази снимка.... Two Hearts newsm20

# 442
http://www.youtube.com/watch?v=ApTq36sVWRQ&NR=1&feature=fvwp

Здравейте
Снощи беше супер в чата. Аз не останах докрая, но нямам търпение днес отново да завихрим купона за Майкъл  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 11:08 от Сладкишка

# 443
Аха така значи, правили сте купон без мен, а? Не ви е срам Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 444
Аха така значи, правили сте купон без мен, а? Не ви е срам Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Тази вечер да си на линия  Hug

# 445
  • Под тепетата
Славе за теб HugТака е това е най-голямата тъпотия да се изгавриш с Майкъл,но има си хора явно за всичко.
Да беше яко в чата,но до кога продължи,аз изчезнах?Приятно ми беше да се запозная с всички,а на тези които желаят може и днес да го заформим,няма лошо.

# 446

Тази вечер да си на линия  Hug
Ще гледам поне да се отбия! Laughing Wink

# 447
  • На брега на реката
Купон ли ? Къде, къде?? В Скайпа? И аз ще дойда, да свирнете, ей !  newsm68

# 448
Купон ли ? Къде, къде?? В Скайпа? И аз ще дойда, да свирнете, ей !  newsm68

Да, Клои, там са се вихрили Laughing
Днес няма да се спасят от нас обаче Mr. Green

# 449

Общи условия

Активация на акаунт