''Парфюмни размисли и страсти'' 43

• 33 574
  • 709
  •   1
Отговори
# 450
  • София

Супер,нямам търпение Crazy...само кажете къде ще се чакаме   bouquet

Ами пред големия вход, ако вали - вътре...

# 451
Вижте к'во, ясно е, че времето няма да ни стигне. Какво е това - срещата планувана за 18.30... Едни писаха вече, че ще се видят в 17.30, ние в 18.00... Ми я давайте да се приготвяме и да тръгваме към МОЛ-а. Аз вече съобщих, че няма да спя вкъщи. Crazy Mr. Green

# 452
  • София
Аз съм на работа утре до 18, в Младост Аутлет Центъра.
Не знам дали ще мога да дойда.
А ако дойда не знам дали ще мога да донеса нещо.

# 453
Ние като гледам поне до 8 и нещо ще сме там.....а за носене не се тревожи. Тя Ноар ще помъкне цял магазин Grinning

# 454
  • София
Много ми се иска да пробвам ето това:

Някоя от вас нямали пробичка....?  Praynig
В пирамидата дават хибискус, сливи и шоколад, което на мен ми звучи много интересно.... Thinking

# 455
Toва има шанс да го пуснат в dm

# 456
  • София
Toва има шанс да го пуснат в dm

Aaaa, супер... ама кога....? А може и да го отгърмя на сляпо следващия месец... Mr. Green

# 457
Вижте к'во, ясно е, че времето няма да ни стигне. Какво е това - срещата планувана за 18.30... Едни писаха вече, че ще се видят в 17.30, ние в 18.00... Ми я давайте да се приготвяме и да тръгваме към МОЛ-а. Аз вече съобщих, че няма да спя вкъщи. Crazy Mr. Green

Бижу, аз вече съм там мислено и духовно Joy Joy

П.С. Да направим ранното кафепиене в 17.30, че не зная половин час как ще ни стигне Thinking

# 458
  • София
Моля някой да сподели какво има в този dm, като парфюмерия имам предвид и как са цените   Praynig

# 459
Има Бруно Банани, К. Агилера, Наоми...и всички подобни от този клас. По принцип там е доста по-изгодно и би трябвало да са малко по-евтини от БЗ
В Германия има и други по-скъпи парфюми....но няма да кажеме Диор. Следващият път като ходя ще огледам по-добре Peace

# 460
  • Враца
Аз сега се връщам от dm ,
ей това Черути, за втори път ми прави много добро впечатление!

Мирише ми някак лятно, свежо, чисто,
ама ще си го купя чак напролет.
Иначе цената му е 84 лева. За 100 мл май.

# 461
  • Sofia
Днес пробвах това в Прити шоп и познайте дали не  си го поръчах преди малко.  Laughing

Усетих основно амбъра и тамяна , особен и различен е.

# 462
Какво, моля е dm newsm78 Embarassed

# 463
# 464
  • София
Днес пробвах това в Прити шоп и познайте дали не  си го поръчах преди малко.  Laughing

Усетих основно амбъра и тамяна , особен и различен е.

Хм, много интересно... и амбър и тамян харесвам, ще трябва да се пробва...Нищо на Тед Лапидюс не познавам, по едно време мислех да бухам Fantasme на сляпо, ама ми се размина....

Общи условия

Активация на акаунт