''Парфюмни размисли и страсти'' 43

• 33 554
  • 709
  •   1
Отговори
# 75
 newsm51

Такаааа, освен Хипноуз, Анж о Демон, Манифик, Мадам .... кошмарно много започнах да искам и Ейлиън Tired и понеже в момента мога да си взема един (а аз правя планове за два) така се обърках и забатачих, изобщо не мога да реша - ще се побъркам!

# 76
И аз съм в същата дилема.....искам Мис Диор Шери, Адикт и Angel Peony ( за сега Blush )

# 77
Ей, човек не може да ви смогне на писането.

От Арден съм имала само Бюти, и при мен беше толкова траен, че направо ми се повдигаше. Embarassed И веднъж на сляпо поръчах Зеленият чай, който от първо помирисване направо напразих, и подарих на човек, който му се зарадва.

# 78

аз малко по малко започвам да я разлюбвам май  cry no smile3555 май ще ми излезе от уиш листата  smile3557

# 79
Блазе ти, че я разлюбваш Мадамата - аз вече ще честитя при разлюбване, то това се превръща в егати мъката!

Жаки какво да правим с теб - да теглим чоп Laughing

# 80
Най-вероятно ще трябва да ги купувам всичките Sad Но може да се окаже и обратното. Трябват ми поне още 1-2 проби в БЗ за да съм сигурна. Защото аз като купя нещо много спонтанно после съжалявам

# 81
  • Враца
Пуснаха ли вече в БЗ Алиен с ром ?

# 82
Аз си мисля, че няма да го пуснат в България....

# 83
Честна дума, не съм сигурна какво количество е удоволствието и колко мъчението, да не говорим че радостта ми от нов парфюм е обидно кратка. Егати омагьосания кръг.

# 84
  • София
Честна дума, не съм сигурна какво количество е удоволствието и колко мъчението, да не говорим че радостта ми от нов парфюм е обидно кратка. Егати омагьосания кръг.

Съглас!

# 85
Мисля, че 30мл. са ми добре и, ако ги изпръскам с кеф може повече от същия парфюм, но до сега не ми се е случвало. И на мен бързо ми минава тръпката. Вече нямам търпение да си избера парфюма за РД, но не смея да го взема по-рано, защото до тогава може да ми е минало удоволсвието.  Абе, луда работа.Пази, Боже.

# 86
  • Враца
Аз си мисля, че няма да го пуснат в България....

Жаки, защо ???  smile3518

# 87
Момичета, някакви впечатления за Guess By Marciano ? Не го познавам, а ми го предлагат за размяна Peace

# 88
  • София
Вкусен аромат е,нещо като карамел усещам,но на мен ми е адски нетраен.Пробвах го преди около седмица в Бонжур

# 89
Нетраен ли е Tired

Общи условия

Активация на акаунт