''Парфюмни размисли и страсти'' 43

• 32 345
  • 709
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Антония, страхотни трепети са това, и аз имам двама "първолаци" - малката тръгва на градина първа група, а баткото ще бъде предучилищна, но в училището, не при "бебетата"  Grinning. Купили сме букети за госпожите, измислили сме тоалетите, за мамата остава чуденката как да бъде по почти едно и също време на две различни места  Thinking Пък това с какъв парфюм да бъде, ще се реши на момента  Simple Smile

# 61
В Германия всички първолачета отиват на училище с такова нещо (даже незнам как се казва на бъргарски Blush )

И аз на моя първи учебен ден имах. Пълно е с неща за училише, шоколади, бонбони, играчки. И много е забавно да гледаш как всичките дечица се разхождат с такива шарени фунийки Grinning
Жалко, че тука нямаме такава традиция...

# 62
  • София
Няма как да знаеш как се казва на бг това, защото си няма име  Grinning тук няма такава традиция. Тук децата тръгват на училище само с раница и букет за госпожата   bouquet Жалко наистина, така е много по-весело, шарено и забавно за децата.

# 63
Там не носят и букети за госпожата....
Винаги ми е било странно, че тука се прави това
 Blush Много оспамих темата, Тес да ме прощава Blush

Стана ми сега лошо от зеления Мис Диор Шери  Sick

# 64
Фунийките с лакомства са ми познати от подготвителния клас на Езиковата гимназия. Викаха ни зайци, а по- големите с 1 година от нас бяха вълци. Та  вълците ни подаряваха такива кутии. Бяха огромни и много им се радвахме, задължително имаше и морков във фунията. Много е възможно традицията да е взаимствана от Германия, все пак бяхме немска гимназия.

# 65
Жаки, майка ми е приготвила такава фунийка с лакомства (по нареждане на сестра ми, която е женена за немец и живее в Мюнхен), но ще и я подари след тържеството. Мисля,че създава много настроение. Ще пиша по-късно как се казва.
Атти, така ми е свито сърцето, че не съм и помислила за парфюма Thinking
(Само да не ни заметат с тези писания, поемам цялата вина.)

# 66
На немски се казва Schultüte
Antonija защо ти е свито сърцето Hug Това е голяма радост за майката и детето

Аз добавям и по нещо парфюмно, за да не е само спам  Mr. Green
Не съм вярвала, че така ще ми прилошее от този Диор Confused
Явно все пак това не е моята група миризми
Я сега си кажете какво ще носите на парфюмната среща? Тоест на вас...не като шишенца за проби

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 17:00 от Jackie

# 67
Жаки, ти наистина си непридвидима - носиш толкова силни и сладки неща, а от зеления Мис Диор Шери да ти прилошее Heart Eyes

# 68
  • София
Я сега си кажете какво ще носите на парфюмната среща? Тоест на вас...не като шишенца за проби
Никаква идея...сигурно ще го реша точно преди да излезна Mr. Green

# 69
Да са живи и здрави първолаците и само шестици да носят вкъщи занапред Grinning  bouquet

Взех си от пощата Ралф на Ралф Лорън - много хубави сладостни цветя, но вече ще знам, че парфюм за втори път не е същото Flutter

аз на срещата ще дойда без нищо, за да мога пълноценно да пробвам, без да се разсейвам  (дано не умра от недостиг на парфюм в кръвта Laughing)

# 70
Ами преди 3-4 години го обожавах направо -глътнах една стотица за нула време, но сега съм на друга вълна явно и.....кефи ме, ама .... Blush

# 71
  • София
Може би е най-добре "на голо" наистина Joy после така или иначе ще миришем на 15 неща Mr. Green

# 72
# 73
Може би е най-добре "на голо" наистина Joy после така или иначе ще миришем на 15 неща Mr. Green

даа бе,15 са малко:)))))))))))))))))

# 74
Пак много красива тема. Толкова бързо пишете, че се включвам чак на 15 страница.

Общи условия

Активация на акаунт