''Парфюмни размисли и страсти'' 43

• 32 342
  • 709
  •   1
Отговори
# 45
Хубав ден и на теб Мис Смарт Simple Smile

момичета, моля за отзиви за Атракшън, който го познава Praynig (не знам как е на френски -Атраксион?)

Пробвала съм го, много ми беше харесал тогава, скоро му се канех пак ...

Класическо, елегантно звучене, ако помня правилно става за есента ...

Честно казано точно това очаквам от него - класическо звучене, както казва една приятелка на въпроса на какво мирише, какъв тип е и като ми каже - абе... парфюм! Laughing значи има предвид това, колкото и да е неопределено, има го на супер цена и май...ще го рискувам Blush
Благодаря Peace

Напоследък съм станала много запалена по Ланком Heart Eyes

# 46
А за този някой да сподели? Много му се чудя  newsm78

# 47
намесвам се, за да ви следя  Peace

# 48
Рени, не мога да ти дам свястно описание, но имах големи надежди за него, които с първото душване се изпариха- има някаква странна ''невенена'' нота в него, нещо леееко накиселяващо. Не ми се понрави Peace

# 49
мерси:)няма да рискувам. А все още ли някой не си е взел това newsm78 Много искам пробичка,от кога го гледам ли глееедам,влюбена съм в шишето  Heart Eyes

# 50
Здравейте
Сънувах снощи Мис Диор Шери....вече съм толкова обсебена от този парфюм, че трябва да го имам.
Noir даже ме е изпреварила  Crossing Arms

# 51
Здрасти,Жаки  amiiii

# 52
Здрасти Жаки, от къде ги намираш тези емотикони Laughing Laughing

# 53
Супер, ще бъде веселоооо Grinning

# 54
 ooooh! Майкоооооо мила, направо сте неконтролируеми , нямате настигане.

Ами нищичко не познавам на Арден  Blush Май май, ще трябва все с нещо да се запознаем, ама като не ме е привличала до сега.

# 55
  • София
Записвам се да не ви изпусна и отивам да чета.
На Арден познаам Зеления чай,но предпочитам този на Ив Роше по-траен ми е.
И се чудя да ли да отстрелям на сляпо едно 5-то авеню  Whistling

# 56
Ами Боби парфюма за мен лично е много лесен за харесване, елегантен - пък и предвид цената... Peace

# 57
  • София
На първо време искам много Apparition,а иначе ми трябва някой неангажиращ,ненатрапващ се ежедневен парфюм подходящ за есента и доколкото попрочетох Авенюто се доближава максимално до това newsm78

# 58
Авенюто си е точно дневен парфюм, който може да се носи през всички сезони. Аз първият път го пробвах като си беше студено и много ми хареса.
 И аз мисля, че е много лесен за харесване.
Не е някакъв шедьовър...но ухая приятно с него и е много траен Peace
btw аз пак се напръсках здраво с парфюм на майка ми
Незнам защо напоследък ми харесват такива миризми.... Whistling

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 16:28 от Jackie

# 59
Да се запиша и аз - имам и много харесвам 5-то Авеню. За мен е траен, елегантен парфюм и си го нося по всяко време.
Ох, момичета, ние сме първокласници - вълнението ни е огромно, подготвяме се и така се притеснявам Blush

Общи условия

Активация на акаунт