''Парфюмни размисли и страсти'' 43

• 32 342
  • 709
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря, Тес   bouquet
Е. Арден май не са моя бранд, имах Бюти и го размених, от проби познавам още Слънчогледите и Зеления чай. Преди известно време си взех 5 Авеню, но още не съм се настроила за него, не е лош, но някак ми е прекалено изчистен. Ако ходех на работа, бих го носила за ежедневен в офиса. Може и да го разменя по някое време.

РЕ, познавам и двата, имам зеления Simple Smile

# 31
 newsm51

Бюти е хубав, но май е нетраен? не знам защо така ми се струва

# 32
Здравейте мили парфюмни феи! Липсвахте ми уикенда!

Прекрасна темичка си направила пак Тес! Любимо червено  Heart Eyes
Аз съм имала само 5 Авеню, много приятен, но така и не спрях да го свързвам с по-възрастна жена (беше ми подарила остатъчни 10мл една приятелка на мама, когато бях на 14г.  Blush)

# 33
какво красиво Азаро? Някой да го ппзнава- нищо не познавам от женските аромати на Азаро newsm78

http://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Azzaro-Couture-3752.html

# 34
  • София
newsm51

Бюти е хубав, но май е нетраен? не знам защо така ми се струва

Бюти ми беше прекалено наситено цветен, а аз не си падам по такива.... и траеше от спалнята до вратата  Simple Smile

А от Азаро съм си харесала отдавна дамския Визит, но все не му идва реда и други го изпреварват. А благоверният ми има мъжкия Визит и ми действа размаааааазващо Simple Smile

# 35
не го познавам това Азаро, но с удоволствие бих го пробвала - май не съм го виждала по магазините Thinking

вчера си пръснах на ръкава на ризата Хипноуз едт. - от приятелка, която се оплаква, че съм я зарибила (Laughing а сега е недоволна, защото изобщо не го усещала - слаба ракия бил) а пък ръкавът ми мирише доста осезаемо Crazy

# 36
А благоверният ми има мъжкия Визит и ми действа размаааааазващо Simple Smile
оох,аз как се точа на един Леджент на Азаром  smile3508 но да видим кога ще е  Mr. Green

# 37
 Току що получих мил комплимент от сладък, млад колега: От където минеш, мирише на любов и пролет! И това, ако не е готин повод за запис в темата... С Тялото съм. Heart Eyes Crazy

# 38
Re, като заговори за мъжки, вчера ей това Ехо пробвах - - то бива лавандула.....нито дървесина, нито подправки усетих Tired

Еееееееее Бижу, жесток комплимент наистина, драго да ти стане! Grinning  bouquet

# 39
Re, като заговори за мъжки, вчера ей това Ехо пробвах - - то бива лавандула.....нито дървесина, нито подправки усетих Tired
Ехото ми е супер акватичен и много бързо ми писна:(Има една странна нотка,която ме дразни, но не ми е лавандулов ич  Mr. Green

# 40
ами може, аз пък главно лавандула усетих - преди много обичах, но май доста ми е писнала, като аромат Crazy

преди и Азаро Хром много харесвах, но вчера гаджо се напръска от едно виалче, ами........хич нИ мЪ кефи сега Blush

# 41
Току що получих мил комплимент от сладък, млад колега: От където минеш, мирише на любов и пролет! И това, ако не е готин повод за запис в темата... С Тялото съм. Heart Eyes Crazy

ах от кога го искам това тяло  Twisted Evil

# 42
Хубав ден и на теб Мис Смарт Simple Smile

момичета, моля за отзиви за Атракшън, който го познава Praynig (не знам как е на френски -Атраксион?)

Пробвала съм го, много ми беше харесал тогава, скоро му се канех пак ...

Класическо, елегантно звучене, ако помня правилно става за есента ...

# 43
Аз се загледах ей по тези сладури,но никъде ги няма и не мога да прочета какви са PraynigАко някаой случайно знае,да сподели Hug

# 44
  • София

Страхотно е да чуеш толкова мил комплимент  Heart Eyes Сигурна съм, че допълваш аромата с излъчване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт