''Парфюмни размисли и страсти'' 43

• 33 554
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
...да не говорим че радостта ми от нов парфюм е обидно кратка.
Joy Що ли ми звучи познато!?

Момичета, някакви впечатления за Guess By Marciano ? Не го познавам, а ми го предлагат за размяна Peace
Нали го притежавах само ден! Crazy И тогава цветисто го описах... Толкова му се зарадвах и някой ми каза, че малко след началото мирише на Кода на Армани и това ми беше достатъчно да усещам вече само, и единствено Код и съответно да го махна възможно най-бързо. Embarassed И аз усещам карамел, въпреки, че няма. Основно карамел и Кюрасао.

Арден - Зелен чай, това е просто чай, нищо друго. Бюти ми е траен, но цветята ме захлупиха. Не обичам тооолкова цветни аромати, макар, че този ми харесва заради бликащия от него ирис. Даже по едно време имах два, 100 и 50 мл. Самата мисъл за количеството направо ме задави, единия размених, а другия подарих.
5-то Авеню имах - не е лош. Прилича ми на DKNY Be Delicious Crazy и нещо Ейвънско...
Любопитни са ми Слънчогледите. Въпреки, че ги има къде ли не, аз не съм го тествала. Flutter

Ооо, забравих да кажа, че чакам от Фрагранса Red Door Velvet.

# 91
Кода го имам, сходен по някакъв начин с Код....абе май май..., благодаря ви за отговорите Simple Smile  bouquet

Това с парфюмите започва да ме отчайва

Бижу, на сляпо ли си поръча Red Door Velvet - не познавам нито нея, нито класическата Simple Smile

# 92
Това с парфюмите започва да ме отчайва
Кое точно!? Mr. Green

# 93
Всичко! Вече се чувствам тотално неадекватно, защото сме в процес на ужасяващ основен ремонт, който гълта много пари, а аз мисля само за парфюми - и тъпото е, че ни най малко не усещам някакво засищане, а напротив - ламтя (май е точната дума) и ми омръзват със скоростта на светлината. Вече не ми носят удоволствие (или то е ...ден, два) после веднага започвам да се чудя за какво да го разменя, или кой да си набележа за купуване Rolling Eyes Сега съм абсолютно сигурна, че ако си купя Анж о Демон и Манифик, ще ми омръзнат за не повече от месец - това нормално ли е?

# 94
  • София
На мен не ми прилича на Кода,но аз и двата ги познавам само от проба,така че не съм сигурна newsm78

# 95
Момичета този Ангел и Демон виждали ли сте го?

# 96
Леле, колко сте напреднали пак!

# 97
Аз си мисля, че няма да го пуснат в България....

Жаки, защо ???  smile3518
И аз незнам...просто имам такова усещане  Rolling Eyes

# 98
Не, не ми харесва Ange ou Demon. Embarassed Ей сега го тествам, ама... тц.  Прилича ми на Escada Signature, не ме бийте. newsm43
Защо ми е толкова откачен парфюмния вкус!? Thinking

# 99
Бижу, ти ме хвърли отново в джаза Grinning Kaк на Ескада.... Hug

# 100
Ми... така. Приличат си за мен и това е. Тя(Ескадата) е доста по яка от него с нещо, което го визуализирам като гъстота и кремавост, според моите възприятия. Не знам защо така, но за собствения ми нос няма съмнение!? Embarassed съжалявам, ама така го усещам, какво да направя Sad
За тази Ескада говоря

# 101
  • София
Всичко! Вече се чувствам тотално неадекватно, защото сме в процес на ужасяващ основен ремонт, който гълта много пари, а аз мисля само за парфюми - и тъпото е, че ни най малко не усещам някакво засищане, а напротив - ламтя (май е точната дума) и ми омръзват със скоростта на светлината. Вече не ми носят удоволствие (или то е ...ден, два) после веднага започвам да се чудя за какво да го разменя, или кой да си набележа за купуване Rolling Eyes Сега съм абсолютно сигурна, че ако си купя Анж о Демон и Манифик, ще ми омръзнат за не повече от месец - това нормално ли е?

Нормално е.
Аз така разподарих 20 парфюма. Много рядко да харесам нещо за по-постоянно, в харема има страшно текучество Laughing
Засега постоянен брак имам само с Ескейп на CK, който преди години искрено мразех. Хормони....

# 102
Тази Ескада ( а аз уж съм им фен) за мене не ухае на почти нищо...някакви леки цветенца, малко свежест и това е.
Ангел или Демон ми е на светлинни години разстояние. Толкова тежък парфюм с характер....определено аз го усещам като миризма, която не прилича на никоя друга.

# 103
Оф, иде ми да се гръмна.  Tired Ами, Жаки, ... не че са еднакви, но усещането ми за двата аромата е еднакво. Една съставка няма, която да им съвпада, та да се хвана за нея и да кажа, ей това усещам, но общото, което мога да кажа, освен, че за мен имат прилика, е, че не ми харесват. Confused Embarassed Ох, спестих си стотина лева, поне това е добре! Crazy Joy
Даже се страхувам, че и Alien ще ме стресне със сладостта си като го пробвам, преди окончателно да кажа на ММ, че искам него за РД.
Обаче виж, че такива съмнения и несигурност в никакъв случай не ме споходиха при покупката на Тялото и Нощния жасмин.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 21:42 от Бижy

# 104
Да, и аз винаги се радвам като не ми харесва даден парфюм....понe няма да се тюхкам седмици наред как да го купувам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт