''Парфюмни размисли и страсти'' 43

• 33 554
  • 709
  •   1
Отговори
# 585
Ама, че вкусотии са ви в главите Hug

Момичета, а 0,67 oz kolko е в мл?-по моите сметки миниатюрно количество ще да е

# 586
...

нали ти написах как да ги виждаш в мл. Peace Горе в дясно има малки знаменца- цъкни на синьото (евро съюза) и ще ти излизат в мл и в Евро Hug

# 587
Ама локумеца е една тънка остатъчна жилчица,
иначе не отричам , че е гъст плодов сок,
в който усещам осезаемо виолетки. Simple Smile
И тях ли не усещате ?  Rolling Eyes

Ама в орхидеята млякото си е мляко, няма лъжа няма измама Simple Smile))
Пуснете си едно изкуствено мляко от кафе машина и после пак ще говорим Wink

Hug Не го приемай като упрек. Всеки си усеща нещо си, индивидуално е.
Обичам хранителни вкусотии да улавям в ароматите и като ми напишат сметана, мляко, ядки, локум, карамел и наострям уши веднага. Виолетките ги усещам, но те не са ми тръпка. Нека да ги има в аромата, но чак пък това да е лайтмотив.... Naughty няма да е за мен.

# 588
...

нали ти написах как да ги виждаш в мл. Peace Горе в дясно има малки знаменца- цъкни на синьото (евро съюза) и ще ти излизат в мл и в Евро Hug

ето и тук:
http://www.convertunits.com/from/oz/to/ml

# 589
  • Враца
venush, аз не го приемам като упрек,
също така пределно ми е ясно , че възприятията са уникални и различни за всеки един.
Аз също не съм голяма фенка на виолетките, макар че горещо желая да притежавам :

и все пак си задържах Ултраред, именно заради тънката едва доловима жилчица локум (от панаира),
която аз усещам.  Hug

Пък прозрението за млякото ме осени днес.
Ще се радвам на други мнения по този въпрос.
 newsm10

# 590
Aз в тая Орхидея не усещам никакво мляко. За мене това е изцяло цветен парфюм...ето ви още едно шантаво мнение Grinning
незнам какви са тези шоколади вътре, но аз не ги усещам Peace

# 591
Аз не съм голям фен на силните виолетки,но ако преливат и не са моно,ми харесват.Ето,тук например са жестоки:

а тук са ми прекалено виолеткови и бонбонени и ме дразнят:

# 592
Питах защото сега се ровя в Ибей и там ги срещам тия разфасовки.

18мл-мерси за линка Тинкърбел Peace

# 593
Ейййй, гаднярки, на среща сте сега, а аз скучая тук. Crossing Arms
Поне се връщайте бързо и започвайте с отзивите. Mr. Green

# 594
Нямам парфюм за настроение. Аз съм си постоянно в такова. Mr. Green
Пък, ако съм нещо скофтена /което е рядко, но ултракачествено/, с мана божествена да се поръся - все тая. Най-много да ми стане гаден парфюмът и да ме раздразни допълнително.

Относно подаряването на парфюми - подарявала съм и мисля, че нямам "рекламации". Носят си ги хората, радват им се, аз пък се радвам, че те се радват, и така една голяма радост настава.
На майка ми най-много обичам да подарявам. Тя, като една достойна Лъвица, си пада по тия неща, а аз обичам да виждам щастливия блясък в очите й. Simple Smile

А на вас като ви подаряват, уцелват ли ви или ароматизирате тоалетната с Диор и Шанел? Mr. Green

# 595
Аризона, май сме само двете. Mr. Green
На мен предимно половинката ми подарява. Други хора по-рядко, защото знаят, че съм маниячка, имам много, и не знаят дали няма да ми вземат нещо, което вече имама. Само най-близки приятелки. Та милото най-редовно ме даррява с нещо, което аз никога не бих си взела. Нещо, което от първи тест изобщо не харесвам. Но го слагам един-два пъти заради него, и така ги захаресвам. Така беше и преди година с Кристал Ноар, той ми го купил, даде ми го, аз отварям, душа и щях да падна. Sick Изобщо не ми хареса. След няколко дни се напръсках с него, да видя дали ще го изтрая. Не само че го изтраях, ами и получих 3 комплимента същият ден за парфюма си (яко се бях поляла и няма някой, който да не го е усетил), и цял ден постепенно се влюбвах в него. Сега много си го харесвам, колкото и масов да е, и направо ме опиянява. Heart Eyes Та така процедирам. Пък ако не ми хареса и след няколко тстове, го подарявам обикновено на майкам ми.

# 596
  • Sofia
Днес освен в БЗ да се пръсна пак с Адикт...кой знае кога ще се сдобия с него...
Седи си 81 долара...не искат да го намалят Sad

Сетих се какво да питам Flutter
Има ли разлика между Мис Диор Шери едп и едт. Последният път в БЗ имаха само тестер на ЕДТ и като аромат ми се стори едно и също newsm78

Имах и двата, различават се.
Едп е по-сладък,  едт е с кисела жилка, по-свеж и тръпчив.
Аз предпочитам едп.

# 597
Аризона, май сме само двете. Mr. Green
На мен предимно половинката ми подарява. Други хора по-рядко, защото знаят, че съм маниячка, имам много, и не знаят дали няма да ми вземат нещо, което вече имама. Само най-близки приятелки. Та милото най-редовно ме даррява с нещо, което аз никога не бих си взела. Нещо, което от първи тест изобщо не харесвам. Но го слагам един-два пъти заради него, и така ги захаресвам. Така беше и преди година с Кристал Ноар, той ми го купил, даде ми го, аз отварям, душа и щях да падна. Sick Изобщо не ми хареса. След няколко дни се напръсках с него, да видя дали ще го изтрая. Не само че го изтраях, ами и получих 3 комплимента същият ден за парфюма си (яко се бях поляла и няма някой, който да не го е усетил), и цял ден постепенно се влюбвах в него. Сега много си го харесвам, колкото и масов да е, и направо ме опиянява. Heart Eyes Та така процедирам. Пък ако не ми хареса и след няколко тстове, го подарявам обикновено на майкам ми.
И сам воинът е воин, както се казва. Mr. Green
Да, малко е трудно да подаряваш нещо, което човекът има в изобилие. В такъв случай и аз не бих рискувала.

# 598
  • София
Поне се връщайте бързо и започвайте с отзивите. Mr. Green

Няма ги, нямааа, и скоро едва ли ще се появят... ще се приберат по късни доби опиянени и опарфюмЕни, всяка влюбена в поне 5 неща и утре почва масова обсада по фрагранси и прочие сайтове... да ги бяхме предупредили, че ще има среща в София, че да заредят стока... те от бг сайтовете ни четат и сигурно ще са подготвени, но май и по чужбинските ни знаят вече  newsm03

# 599
Атти  hahaha Joy Joy няма да се учудя. Laughing

Аз понеже чакам милото да ме зарадва с две парфюмни желания, се чудя сега и какво да си взема сама. Замислила съм евентуално Идолето на Армани (без да го тествам) и още един, но вчера видях че в Ягодката , това Фере е много евтино, и се чудя дали да не се обзаведа с една 30-ка, да си имам за някой път  Crazy

Работата е там, че съм го тествала преди доста време и нямам никакъв спомен. Та, ако може малко отзиви от вас, че ме сърби едната ръчичка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт