Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 110
  • 717
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Миомите се дължат на повишен естроген с комбинация с понижен прогестерон. При симулациите клостила не ти повишава естрогена, а дуфастона/утрогестана са добавъчен прогестерон, така че вместо да ти правят миоми, правят точно обратното...

За кистите на яйчниците  във форума е писано много, но това което аз лично виждам е, че ако досега си нямала поликистозни яйчници, няма да ти направят такива, или поне до степен на патология.

Пишеш "искам да имам дете, но не съм склонна да платя всякаква цена за това. ако разбия организма си" - едно дете не ти разбива организма, разбиваш си го сама, ако не се храниш здравословно и не се грижиш за себе си и тялото си.

# 661
nikmi  разбирам притесненията ти.Аз също щях да се побъркам от страх, какво може да ми се случи от евно или друго лекарство.Имам си причини за това, защото съм си патила в миналото от това.Питай ни, ние ще ти отговаряме за всяко едно предписаното ти лекарство поотделно.Повечето от нас ги понасят съвсем добре.Все пак това са си "нашите"хормони.Дано си попаднала на добър док, който да не те тъпче с ненужни неща, а само да "подбутва"мъничко организма ти.Тръгвай по пътя, а пък нали знаеш, че ако е казал Господ, ще бъде.

# 662
  • Бургас
Аз успях да си взема час за Ковачев в АГ-Варна сега за вторник.
Отивам и действаме.
Току що се връщам от преглед. Няма доминантни фоликули. Пролактина е на горната граница отново. Всичко друго е наред.
 newsm78

Пиши как е минал прегледа .Аз във вторник ще си записвам час евентуално за петък

# 663
Sharky и Bonita -благодаря за разясненията Hug
Следващият месец ще започне първата стимулация и ако се притеснявам за нещо - ще питам:))
Не исках да кажа,че детето разбива организма ми. Говорех за препаратите, които все пак са хормонални, а ако не са правилно дозирани водят до проблеми в целия организъм. Виждам, че засега няма такива оплаквания от момичета, и се надявам и при мен да е така.
  bouquet

# 664
Момичета, за инсе първо с меногон ли се започва и в какви дози-т.е. по колко инжекции и колко дни?
Разбира се първо ще пробваме предполагам с клостилбегит по 2 , но само питам информативно заради цените! ooooh!

# 665
Здравейте момичета,и аз със сълзи на очи да ви докладвам второ неуспешно инсе,вчера теста ми беше отрицателен и сега чакам лелката към 2.12!Ох отчаях се нещо този път бях по сигурна,че е станало но уви!Незнам дали да пробвам трето или само си даваме парите за тези инсеминации,4 инсета си едно инвитро!Божа работа newsm45 успех на чакащите момичета и дано някой се похвали вече!

# 666
  • София
Рени, извинявай, че те питам, но какво са ти изписали за смъкване на пролактина?

# 667
Шарки, няма за каквода се извиняваш!!  Hug То тук си казваме всичко!!
Изписаха ми по 1/2 таблетка медокриптин. Пих го почти 3 месеца. Обаче на контролата показа завишение. Преди беше 21 при норма 25, а сега 530 при норма 519  / друга лаборатория и приблизителни цифри /.

newsm78

# 668
  • София
Здравейте момичета,и аз със сълзи на очи да ви докладвам второ неуспешно инсе,вчера теста ми беше отрицателен и сега чакам лелката към 2.12!

Limisa, а ти какъв тест си пускала днес? Как знаеш преди да има закъснение, че тества ти отчита вярно?

# 669
  • София
Limisa,ако не е кръвен тестът, не можеш да му имаш много вяра  Rolling Eyes   

# 670
Здравейте момичета, отдавна чета всичко тук и искренно ви се възхищавам на силата и борбения дух. Накратко за мен : на 31г. този месец правихме инсе (1-во) при док. Ковачев (АГ Варна)стимулациятя беше с меногон, правих всички необходими изследвания, нямаме видим проблем. Док смяташе че може да стане и по нормален начин, но....За жалост имам вече един спонтанен аборт преди година, преди 3г. имах операция, диагнозата е ендометриоза(проф. Козовски). Това което ме тревожи е, че мъжът ми пътува и нямаме възмеожност да опитваме всеки месец. Сега 4 мес няма да е тук.....а времето си минава и аз започвам да губя сили. Има ли някой наскоро с  успешно инсе при Ковачев и след кой опит? Успех на всички тръгнали по трудния път Hug

# 671
  • София
ZW, щом си имала бременност, дано не се налага да опитваш дълго  Praynig  fingerscrossed fingerscrossed Но, иначе, не мисля,че пътуванията са проблем- в клиниката, в която ходя, това се решава със замразяване на сперма-няма ли такава възможност и във варна  newsm78

# 672
ZW, а щом си имала ендометриоза,то това е доста голям проблем.. newsm78
Не знам, но все пак е сериозно нещо и вероятно изисква още много изследвания..

# 673
Благодаря ви момичета,направих си уринен тест вчера и беше отрицателен,след инсе на 14.11.и реинсе на 15.11.нямам още лелка ама минаха 14 дни от процедурата затова направих но жалко!Успех на вас милички!

# 674
  • София
Лимиса, а някакви симптоми на бременност имаш ли: примерно надуване в гърдите, гадене, болки ниско долу?

Общи условия

Активация на акаунт