51 ОУ в София, моля за мнения

• 124 761
  • 486
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Моля за отзиви и коментари за 51-во СОУ "Елисавета Багряна". Всякаква информация ще ми бъде полезна, особено за 1-4 клас, замислила съм се дали си струва да се опитаме да запишем дъщеря ми там, ако я приемат , защото определено има афинитет към изкуствата и рисуването.

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 19:02 от Фран Джонсън

# 316
  • София
За да се "опитате", трябва да имате повече от 10т, т.е. освен да сте от квартала, да сте учили навремето там или да имате по-голямо дете, учещо в момента там.

Рисуването е след 7ми клас, а след 5ти има само СИП по рисуване.

# 317
Момичета, как и къде става обявяването на класираните по документи ученици в първи клас утре? Знае ли някой?

# 318
И на сайта и на входа на самото училище .  bouquet

# 319
Супер, благодаря!

# 320
Няма ли някой приет да се похвали?
Тази година последният приет първокласник е с 13 точки!

# 321
Здравейте!

Имате ли представа коя е г-жа Шишкова и някакви отзиви за нея?

# 322
  • София
Тъй като в последните страници разговора се върти основно около приема и началните учители,аз бих искала да попитам за мнение относно учителите и учебния процес в периода 5-7ми клас.
Имате ли впечатления от учителите,дисциплината и подготовката на децата за кандидатстване в 7ми клас?

# 323
За учителите не мога да кажа нищо от личен опит, но за дисциплината мога да говоря много.
За първи път видях в това училище големи деца 10-11-ти клас да си играят с малките от 1-2 клас. Направи ми много добро впечатление. На двора винаги има поне 1-2 учители. Входът се охранява - освен жива охрана има и врати с магнитни карти. Всеки ученик е с карта, с която влиза в училище. Дори и дребни провинения не се толерират и виновните ученици веднага се оказват в кабинета на директора, който пък е безкомпромисен за такива неща. Естествено, че има нарушения на дисциплината, това е неизбежно, но реакцията от страна на учители и ръководство е много адекватна.

# 324
Zdraveite , izvinjvam se ,no mi izchezna kirilitzata. Az zivej v Gorna banja no i dvete mi detza uchat v 51 sou. Sinat mi shte e 7 klas ,a dashteriami 4. Mnogo sam dovolna.

# 325
  • Sofia
голям ремонт правят в момента,и отвън и вътре...дали ще успеят до 15.09. Thinking

# 326
Вероятно ще успеят.
Директорът е пратил мейл, ако могат родители да се включат да помогнат.

# 327
Здравейте,
някой знае ли дали в "Специфичните случаи" в критериите за прием влиза "деца-близнаци"? Направи ми впечатление, че в тазгодишното класиране блзнаците масово са с еднакъв брой точки (15) и преположих, че ги получават от някакъв общ критерий.

# 328
Здравейте,
някой знае ли дали в "Специфичните случаи" в критериите за прием влиза "деца-близнаци"? Направи ми впечатление, че в тазгодишното класиране блзнаците масово са с еднакъв брой точки (15) и преположих, че ги получават от някакъв общ критерий.
Здравей, от опит ти казвам, че деца-близнаци не получават никакво предимство.

# 329
Може ли някой да сподели информация относно учителите, които ще поемат първите класове през учебната 2015/2016 година:
З. Делиева, Р. Коларова, Н. Христова и Д.Милушева

Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт