51 ОУ в София, моля за мнения

• 124 739
  • 486
  •   1
Отговори
# 300
Прясно инфо от 51-во ОУ! Г-жа Митракиева не се е пенсионирала и ще поеме един първи клас, госпожа Каменова обаче е под въпрос, защото е в чужбина и не се знае дали ще се върне. Госпожа Николаева ще поеме първолаците на Каменова и евентуално при нейното завръщане тя ще си ги поеме насетне.

# 301
Здравейте,
вече се знаят кои ще са учителките на 1-ви клас за новата учебна година. Това са
Кръстинка Митракиева
Велина Шишкова
Цветанка Игнатова
Ивета Николаева
Прочетох доста положителни мнения за г-жа Митракиева. Някой може ли да даде информация и за другите й колежки?

# 302
  • Банкя
Синът ми си е харесал 51-во за след 7 ми клас. Кажете имате ли нкакви впечатления за паралелките с информатика ?

# 303
Papa_Jo, сигурен ли сте за госпожа Шишкова и дали се казва Велина. Има в момента една госпожа Шишкова, но тя е Величка и в момента преподава на 1-ви клас?

# 304
Minana, мисля че беше г-жа Велина Шишкова, но може и аз да греша. Поне така чух на родителската среща, на която представиха учителите за учебната 2014/2015 година.

# 305
И аз бях, но то пък как ги представиха ... С написване на имената  Laughing Нямя значение, чудех се просто, дали съм разбрала правилно  Peace

# 306
здравейте момичета,
може ли да ми помогнете с критерий 2.
тъй като живеем в кв. гоце делчев за адрес ще вземем максимум 4 т., но местоработата ми е на ул. енос, доста близо до училището. Не мога обаче да се ориентирам, колко точки би ми донесъл адресът от местоработата, защото не е уточнено (или аз не виждам), освен 5т. за района на у-щето....

благодаря предварително!

# 307
5 точки за месторабота в района на училището. Поне досега беше така.

# 308
Сда разбирам че е  5 т. , но ул. Енос е от другата страна на бул. България в кв. Стрелбище (доста близо, но все пак не е Хиподрума)- това района на у-щето ли е?
и ако  не - кое точно е района на у-щето  - може би карето което дава 10т. за местоживеене???

# 309
Това пише в сайта на училището:
Забележка: Районът на училището за адресна регистрация включва:

10 точки – зоната, ограничена от бул. „Цар Борис ІІІ”, бул.”Акад.Иван Гешов”, бул.”България”, ул.”Кюстендил”, ул.”Нишава”

8 точки – зоната, ограничена от ул. „Добротица Деспот”, ул.”Мокренски проход”, бул.”Акад.Иван Гешов”, бул.”България”, бул.”Гоце Делчев”, ул.”Житница”, ул.”Хайдушка поляна”

6 точки – местоживеене на територията на район Красно село извън първите две зони.

4 точки – местоживеене на територията на съседните райони: Триадица, Овча купел, Витоша, Красна поляна, Възраждане

Така погледнато, вероятно ще са 4 точки за месторабота.
Най-добре отидете в канцеларията и питайте. Или направо при директора, той е изключително свестен и възпитан човек, няма да ви върне, ще ви обясни подробно.

# 310
  • София
Не съм съвсем сигурна. Трябва да се пита.
Пише " б/ Месторабота на родител в  района на 51 СОУ – 5 точки;"

Аз не съм сигурна какво точно имат предвид. Или дават по 5 т. за месторабота в зоната 10 или 8 точки, а за месторабота отпадат зоните 6 и 4т, защото пише местоживеене.
Или дават по 5 т. за всичките зони описани от тях като район.
При всички случаи за месторабота са 5 т.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 00:36 от marissha

# 311
  • София
Здравейте, има ли тук мами на сегашни първокласници? Синът ми е в първи клас в друго училище, но обмислям преместване. Видях страшно добри отзиви за училището като цяло, но ме интересува и за конкретни учителки. Детето ми има говорни проблеми, и това, което ме насочи насам, е, че очевидно се приемат деца с проблеми и се работи с тях.

Предварително благодаря!

# 312
Записвам се да следя темата с интерес понеже големият ми син на есен ще е първи клас /ако  го приемат / там  Praynig Относно госпожите които ще водят 1-те класове чух добри мнения за Митракиева и всичкото народ за нейния клас е няма как  да стане ама ще видим  Crossing Arms

# 313
  • София
nikita_gd, подала ли си и на други места?

Говори се, че има много кандидати с над 10 т. Миналата година е имало неприети деца от квартала.

# 314
Да в 19 -то също подадохме документи

Общи условия

Активация на акаунт