51 ОУ в София, моля за мнения

• 124 748
  • 486
  •   2
Отговори
# 345
  • София
Ако имаш дебели връзки,няма проблем.

# 346
Здравейте,
В сайта на училището пише, че прием на документи започва от 02.04.2015.
Знаете ли дали пореден номер на подадена молба има значение или само ако другите критерии са равни?
Например в 17то СОУ в Западен парк ми казаха, че вече почти били запълнили паралелките, т.е. пореден номер на заявлението май е най-важнията им критерий Sad
Мерси

# 347
Досега никога поредният номер не е бил критерий, освен ако има две деца с еднакъв брой точки. Тогава се гледа поредния номер, но ако са от последните приети, приемаха и двете деца, дори и едното да е след определения брой ученици, които ще бъдат приети.
Но засега не са излезли критериите за прием за тази година и предполагам, че ще има промяна, заради големия наплив.

# 348
  • София
Това вече не е така. Тази учебна година остана само едно неприето дете с 13т.

# 349
Грета, какво имаш пред вид с 13 т останало само едно дете, което не е прието? Мерси

# 350
  • София
От всички деца с над 13т. само едно не беше прието. Може и 11 т. да са били: съседен квартал + родител, учил там.
Децата от квартала (тези без брат/сестра/родител възпитаник на 51во) бяха с 10т и не ги приеха.

Дано тази година се промени нещо, защото е безумно това, което става. Успех ви желая!

# 351
  • някъде там......
Някой има ли информация за учителите, коите ще поемат първокласниците наесен? Търсих и критерии за миналата година, за да се ориентирам, но не намерих. Ще съм благодарна за всякаква информация

# 352
Дано, се променят критериите за живущите в квартала....но то на доста места вече кварталните не могат да се вредят от такива с "други" предимства..

# 353
Добро утро!

Току що видях, че в сайта на училището са обявени критериите за прием на първокласници. Има и заявление.

Успех на кандидатстващите!

# 354
Еййй какъв ден са избрали само, петък 13ти Simple Smile

# 355
Здравейте,
Знаете ли какъв документ ще изисквате при записването за първи клас в случай, че родител е възпитаник на 51 СОУ?  Копие от бележникът дали е достатъчно?
Благодаря предварително.

# 356
Аз носих диплома за завършено основно образование.

# 357
  • София
Здравейте, мен ме вълнуват мнения за прогимназиален курс. Обмислям записване на дъщеря ми за идната учебна година в 5 кл. на 51 - училище и би ми била полезна всяка информация.

# 358
Здравейте !
Интересуват ме впечатления на обучението на децата след 7 клас в училището.

# 359
  • Sofia
Запис да следя.
Мен ме интересува езиковото обучение в начален курс - какви езици предлагат, от кога се учи втори чужд език и т.н. И изобщо какви ЗИП-ове има в 1-4 клас?

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 17:57 от savina_33

Общи условия

Активация на акаунт