51 ОУ в София, моля за мнения

• 124 679
  • 486
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
Бих казала че сте закъсняли с документите, освен ако не са се вразумили хората и няма отлив на подаваните документи за там , което да осигури прием на подалите!
(дали ме рабрахте - тоест да има достатъчно места)

Не ме разбирайте погрешно! Дете с по-голяма сестра в училището, с адресна регитрация, с входящ Н 9 от 5 ти януари за малко да отане извън класирането (тоест направо си остана) и то защото имаше проблем със свидетелството от градината ( официално ги дадоха по-късно).

Директора беше обявил приетите деца още преди да изтече дори официалния срок за ПРИЕМ на документи.

Никакъв регламент не беше спазил!

Голяма гавра е всичко. Подгответе се с възможност за дарение - няма да имате проблем!

# 241
  • SOFIA
Учителката, която ще води първи клас се казва Татяна Атанасова

Здравейте! Моята дъщеря сега завършва 4-ти клас при Татяна Атанасова. Много сме доволни. Децата я обичат.Нотоварва ги в рамките на допустимото. Не прекалява с домашните.Винаги е отворена за диалог .

# 242
  • София
Здравейте.

Искам да попитам, имате ли представа кои са госпожите, които ще поемат 1 клас от септември?
И, ако може да споделите впечатления от тях.
Аз записах сина си - сега стискам палци да го приемат, че като видях кой вх. номер е, направо ми стана лошо.
Но, ако го приемат имам право да си избера при коя госпожа ще е и затова събирам мнения.

# 243
Миналата година никой нямаше право да си избира учителката.
Можеше в молбата да напишеш, че предпочиташ еди коя си учителка, но това не значи, че желанието ти ще се изпълни.

# 244
  • софия
Здравейте.

Искам да попитам, имате ли представа кои са госпожите, които ще поемат 1 клас от септември?
И, ако може да споделите впечатления от тях.
Аз записах сина си - сега стискам палци да го приемат, че като видях кой вх. номер е, направо ми стана лошо.
Но, ако го приемат имам право да си избера при коя госпожа ще е и затова събирам мнения.

Помисли малко! 100 деца - 75 искат при една, как ще стане?

# 245
  • София
ами щом дават възможност да се избира защо не  Simple Smile
да пробваме пък знае ли се  Simple Smile

# 246
  • софия
ами щом дават възможност да се избира защо не  Simple Smile
да пробваме пък знае ли се  Simple Smile

ооо разбира се! човек винаги трябва да се пробва! Пожелавм ви успех и с избора и с осъществянето на избора! И най-вече весели първи крачки на детето в училище!

# 247
  • София
Много благодаря  Simple Smile

Искам да попитам - защо всички училища искат удостоверението за завършена предучилищна група от градината в оригинал преди класиранията? Чудя се, защото то е само едно и няма как да го предоставя във всички училища, където е записан едновременно. А, ако не го занеса, няма да разгледат заявлението. И, ако го занеса в едното училище и там не го приемат какво правя тогава? Много ми е чудно това изискване и не го разбирам.

# 248
  • софия
Много благодаря  Simple Smile

Искам да попитам - защо всички училища искат удостоверението за завършена предучилищна група от градината в оригинал преди класиранията? Чудя се, защото то е само едно и няма как да го предоставя във всички училища, където е записан едновременно. А, ако не го занеса, няма да разгледат заявлението. И, ако го занеса в едното училище и там не го приемат какво правя тогава? Много ми е чудно това изискване и не го разбирам.
динг-донггг
вие пристигнахте на правилния терминал! приятно главоблъскане!
 (дано имаш чуство за хумор)

счита се че там където занесеш оригинала, там ти е сериозния избор, което сама си разбрала не означава техния сериозен избор.. и се започва еднааааа      ooooh!

# 249
  • София
А да бе сериозния избор. То с този наплив навсякфде, всяко записване си ми е сериозно.

Много, ама много тъпо са го измислили. Наистина е главоблъскане.

# 250
тези дни разбрахме, а и се потвърди на родителска среща, че в 51 СОУ започва ремонт от средата на юли до края на септември
дано се окажа лош пророк, но като знам как се случват ремонтите в България, не изключвам 30 септември да не е крайна дата, а да се проточи и в октомври
поради това, цялото училище щяло да се измести да учи на друго място през септември, което ми се вижда някакъв пълен абсурд - 700 ученика на друго място
избраното училище е 123 СОУ, което някак успях да открия на картата на София, но изпитах сериозно притеснение, че е в пъти по-близо до кв. Факултета, отколкото до Хиподрума - именно това всъщност ме изненада неприятно - вместо да ги разхвърлят учениците в някакви близки училища из квартала или околните поне, не е като да няма достатъчно, изведнъж се оказва, че трябва да ходят да учат доста по-далече... аз дори не знам какъв транспорт има в този район

чудно ми е също това как ще се отрази на учебния процес, някаква друга информация някой дали има?

# 251
Училището е 132-ро, срещу 6-то РПУ.
Не мисля, че е абсурд да се прави ремонт и то толкова голям. Дори напротив - децата ни все пак трябва да учат на хубаво място.

# 252
нямам против да се прави ремонт, но да го започнат в началото на юли, а не в средата, за да завърши навреме
за 132-ро сигурна ли си? наистина то е доста по-близо до квартала, и е възможно технически нещо да не сме доразбрали (объркване на цифрите), но допълнителната информация за него беше, че е около трамвайното депо..

# 253
  • София
Да,учениците от 2ри до 4ти клас ще учат в 132 училище.
А ремонта няма как да започне по-рано, нали все пак ще има ученици в учлището до 15.07.
Огледите вече са направени,ремонтните дойности започват на 20.07
Аз силно се надявам уговорените срокове да бъдат спазени  Peace

# 254
Сигурна съм за 132-ро, вчера бях на родителската.
Аз лично съм много доволна от факта, че започва такъв голям ремонт. Да, ще имаме временни неудобства, но след като се прави за подобряване на материалната база, някак си ще преглътна факта, че ще трябва да водя детето с кола на училище 2 седмици, да си взема отпуска, за да го правя, да ангажирам баби и дядовци и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт