Преместване в друга гимназия

• 2 798
  • 4
  •   1
Отговори
Simple Smile) Здравейте.Сега съм 10ти клас с специалност Стопански мениджмънт за 3та година със новия клас.Нямах възможност да се преместя лятната ваканция,защото бях в Унгария.Искам да попитам дали ще може тези дни от първата и втората седмица все още да се преместя във друго училище със друга специалност,рисуване(много ми се отдава и нямам съмнение,че ще ме приемат)но въпросът ми е може ли още сега да се преместя във другото училище със другата специланост или ще трябва да изчакам да мине първия срок Sad?

# 1
Попитай в Районния инспекторат по образование - те са специалистите, а и май те разрешават подобни случаи.

# 2
  Доколкото съм наясно не е проблем да се преместиш, но в новото училище ще трябва да полагаш приравнителни изпити, защото ще смениш профила си.

# 3
Да разбира се,наясно съм,но профила е изобразително изкуство:)) сигурно изпита е представлявал някаква рисунка  #Crazy newsm78 ..знам ли може да не е толкова простичко,но пък например изпита по музика бил пеене на песен..мисля,че ако занеса мои рисунки няма да име проблем и да трябва да се полагам на изпит..все пак това е изобразително но знам ли..ще ми се от мен да стане един страхотен дизайнер Simple Smile)))

# 4
  Не става въпрос само за изобразителното изкуство, а за всички останали предмети, които си или не си учила в 9 кл. Например ...история, ако си учила по-малко часове в 9 клас в стопанския мениджмънт, в новия профил ще трябва да ги приравниш. Ох... не мога да ти го обясня пишейки.... Най-добре отиди и попитай на място, но при всички случаи можеш да се преместиш. Друг е въпроса , че този профил е един от най-хубавите и не разбирам защо искаш да се откажеш, но твоя и работа.

Общи условия

Активация на акаунт