Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 11

• 35 091
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
155 от общо 800. След 1 ден ще пробвам пак, този път с цена 1 и после ще се заемам с персонала.
Всъщност магазините са си пълни въпреки това странно съобщение: Злосторници се възползват от несигурността в зоопарка, за да действат безнаказано. Един от твоите магазини бе обран и голяма част от стоката е изчезнала! Това е много тъжно...
Виж Зоомагазина. : Бар

# 166
  • Sofia
Утре ще имаш около тази бройка умрели, пак много болни и нито едно новородено.
Не знам дали си струва след като така или иначе си се прецакала да назначаваш сега на ново, а после пак да уволняваш, ако времето ти го позволява аз лично бих пробвала пак на билет 1 лол, така или иначе по-зле няма на къде да е.

# 167
 Shocked наистина ли, утре е горещо и нямам никакъв шанс, явно хубаво си прецаках зоото, дано успея да го оправя за няколко дни.

# 168
  • Sofia
За 3 дни ще го оправиш, само животните по-бавно ще си възстановиш.

# 169
  • Варна
странно...вчера имах едно допълнително сърце newsm78

Valeria остави ме мене, ами децата горките се налага да спят по пейките в парка Mr. Green

# 170
  • София
Simple Smile може да си имала някакво събитие...на мен веднъж Флориан ми беше направил събитие и имах едно допълнително сърце за деня....

# 171
111 умрели днес и всички клетки мигат Simple Smile.
Вчера купих и последния орикс, дадох и на УАФ 2 милиона и си оправих репутацията, днес имам събитие от Флориан и вече съм на нивото за 30 новородени.

# 172
Утре е слънчево след дъжд и се надявам да мина нивото с 12000 посетители. Пуснала съм реклама, сложила съм сърца на паркингите, намалила съм билета и да видим какво ще стане Rolling Eyes

# 173
И аз съм на нивото с 30 новородени, но досега максимумът ми е бил 24 и то през юли. Мисля, че като оправя гледачите нещата ще се пооправят. Вече нещата са една идея по-добре, не мигат тъжни човечета и болните въпреки че не слизат под 8 са все редки и изчезващи. Сложих и мениджър. Имаше ли друга тънкост освен животните, разбира се? Вдигане на цената на билета?

# 174
  • Sofia
111 умрели днес и всички клетки мигат Simple Smile.
Вчера купих и последния орикс, дадох и на УАФ 2 милиона и си оправих репутацията, днес имам събитие от Флориан и вече съм на нивото за 30 новородени.
При следващият подходящ ден, взимай медала, така или иначе сега служителите са ти за оправяне, остани си с тези временно и пак ги уволни, а умрелите вече няма да са ти толкова много ако го вземеш тези дни.

# 175
  • София
Ламма, тука вече ще ти трябват повечко гледачи. На мен рекорда за новородени ми е 37, без някакви усилия. Нивото с 30-те го минах също без да правя нищо. Иначе , освен нещата които си направила, слагай сърцата по зоните. За билета - не виждам логика да го намаляш  newsm78  Моят е на 29Лол. И ако можеш вдигни нивата на зоните - доколкото ти стигнат парите Simple Smile

# 176
А ти с колко гадинки имаш по толкова новородени? Моите са 800 и си мислех, че не са толкова малко, а по-скоро заради гледачите не са много щастливи. Зоните ще ги вдигна, те са ми на трето, така че няма да ми трябван чак толкова много пари. Simple Smile

# 177
  • София
А ти с колко гадинки имаш по толкова новородени? Моите са 800 и си мислех, че не са толкова малко, а по-скоро заради гледачите не са много щастливи. Зоните ще ги вдигна, те са ми на трето, така че няма да ми трябван чак толкова много пари. Simple Smile

И моите са толкова. Даже днес са 798. Водните не съм ги построила още, всичко друго го имам. Точно така - заради гледачите е най-вероятно.  Simple Smile

# 178
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Много странно събитие имам днес:

28.09.2009 ** Старо събитие **
Тъй като вече не се възползваш от статута Premium, твоят акаунт бе премахнат от групата "".

Как д аго разбирам - това е един акаунт, който завалата никога не е бил премиум и е един от най-назадничавите??
Някакви идеи?

# 179
Момичета, имам нужда от вашата помощ. Може и  да ви се струват глупави въпросите ми, но надявам се  да ми е простено като начинаеща.....
1. В едno oграждение само по една двойка животни ли могат да стоят?
2. Днес ми се роди козле /първо бебе/...беше в ограждението при родителите си....аз направих нова ограждение и го преместих там-дали е правилно? Сега там е самичко.....построих зоомагазин, но как да преместя козлето там?
3. Това ограждение, която построих за новороденото козле в него ли трябва да местя всички новородени, дори и  да не са от един и съя вид?
3 . Защо под всяко животно от фермата ми има само кошница с надпис Продай на черния пазар, а не на WAF?
4.Каква е разликата между ограждение и клетка? Пише, че, до 2 дни новородените автоматично се местят в клетка?Къде е тази клетка?

Общи условия

Активация на акаунт