Бебеправене и секс с друг?

• 12 113
  • 140
  •   1
Отговори
# 75
  • Страната на чудесата
....... По скоро проблемът е емоционален (морален), как ще си правиШ дете с някой, а от време на време ще си лягаШ с друг. Просто не се връ3ва...
.......
Връзва се точно толкова, колкото да си омъжена за мъж, който обичаш, и да си лягаш с друг, който също обичаш Mr. Green

# 76
  • Vienna
ще се у4удиш, колко 4есто всъщност то4но това се слу4ва (в някои периоди от живота)......

# 77
Абе не може да наричаш любов някакво чувство, което изключва всякакъв компромис, всякаква жертвоготовност от твоя страна... Ти в момента не си склонна да жертваш ,грубо казано,  кефа си заради никого, така ти е добре и толкоз...Еми не виждам как ще правиш жертви за едно бъдещо дете, повярвай, жертвите и компромисите тогава са мноооого, много големи... Не разполагаш със себе си, с времето си, налага се да правиш доста неща , които може и да не са чак толкова приятни... Няма какво да обяснявам, всички сме майки, знаем за какво става въпрос... Та, Черешке, не ми се връзва, не си готова за дете, просто си прекалено голям егоист.... Не те осъждам, просто констатирам, защото и аз бях много голям егоист преди, но то като ти дойде до главата не пита  Mr. Green Че и за трето се замислям, че много ми се иска да имам и син  Crazy
Според мен не ги " обичаш" и двамата, а ги използваш и двамата, приятно ти е и с двамата, готино, хубаво и каквото се сетиш и с двамата.... Laughing

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 12:17 от Желязна ръка

# 78
  • Варна
Боже, какъв анализ направихте на девойката. Черешка само питаше как да бъде сигурна, че евентуалното бебе ще е от съпруга й.

Черешке, още веднъж, използвай презерватив с любовника си.

# 79
Е и моят мъж беше 3 години в Канада , ама през това време не съм се омъжила. Трябвало е да се уговорите точно и ясно ще се събирате или не ,когато се върне в БГ и дали въобще има намерение да се връща в БГ .

# 80
Представям си я много добре ситуацията. В зависимост от вида интимност на отношенията, защото да, можеш да бъдеш интимен с някого и без да правиш секс, освен ако първото не е евфемизъм за второто, ще постъпя. Първо ще трябва да реша от кого искам дете и защо (очевидно бракът не е достатъчно условие за това решение в случая) и след това ще си изясня отношенията, т.е. единият отпада като sex-buddy, а с другия правиш семейство и гледаш да си седиш на задника. Лична методология е това, не "вярното решение".

# 81
Bis-kara, а защо трябва да се разведем, да разбием живота на законните си половинки, да оставим едно бебе без баща, като сегашната ситуация ни устройва и двамата. Съпрузите ни по никакъв начин не са ощетени, получават същото внимание и любов, не даваме повод за съмнения, семействата ни са щастливи.

Желязна ръка, благодаря за обстойния анализ.  Mr. Green Беше ми интересно да открия нови неща за себе си. Права си в едно, че съм голям егоист, искам всичко и на момента. Но със зачеването си, живот и здраве, детото ще стане най-важния ми приоритет.

Marleen, случвало ми се е веднъж и няма да лъжа, че ми е било особено приятно. Но след като аз самата съм била от другата страна, успях да го разбера и всичко е отдавна забравено.

zlobi, радвам се че при вас разстоянието и времето не е било проблем. Но на 19 нещата изглеждаха по различен начин.

# 82
Но със зачеването си, живот и здраве, детото ще стане най-важния ми приоритет.

Ти сама си си отговорила на въпроса - с бремеността приоритетите се променят.
Не се насилвай да си налагаш едно или друго решение - то ще дойде само.
Ако си наложиш да спрете да се виждате, ще си нещастна и най-вероянто няма да удържиш на думата си. Но шанса като забременееш да нямаш нужда от тези срещи е голям - така че остави нещата сами да се подредят.

# 83
Представете си следната хипотетична ситуация:
Имате дългогодишна извънбрачна връзка, датираща още отпреди да се познавате с настоящия ви съпруг. Свързват ви много чувства, спомени, интересни преживявания, тоест не е само за секса или разнообразието. Понеже живеете в различни градове срещите ви са няколко пъти годишно. Обичате страшно много и съпруга си и идва момента, в който започвате да правите планове за бебе. Какво ще предприемете относно другия мъж в живота ви? Ще прекратите ли интимните си взаимоотношения и ако Да защо - от морални съображения или поради чисто технически причини  (да не стане някой гаф и да се чудите после кой е таткото на бъдещия ви наследник)?

И заглавието е отврат, и описаната "хипотетична" ситуация е пълна гнус. Като ви свързват такива хубави работи с оня от провинцията да се беше оженила за него.

Ясно, че масово се изневерява, ама като се прави бебе поне малко да се почине.

# 84
аз лично не бих наравила подобно нещо !   това е гадно, отвратително и гнусно ! изцяло ще кажа, че авторката е .... да всички знаем !!!

# 85
Bis-kara, а защо трябва да се разведем, да разбием живота на законните си половинки, да оставим едно бебе без баща, като сегашната ситуация ни устройва и двамата. Съпрузите ни по никакъв начин не са ощетени, получават същото внимание и любов, не даваме повод за съмнения, семействата ни са щастливи.

Защото не може да си щастлива с двама мъже накуп. За да имаш 2рия, значи нещо в първия не е наред, или обратното...
Един съпруг винаги е ощетен, когато жена му ходи с друг, освен ако не е дал лично съгласието си. А за да ходи една жена при друг мъж, то тя има много сериозна причина. Вероятно ти си знаеш каква е твоята.

Ти на колко си години ако не е тайна?

# 86
iguanna, благодаря за отговора ти. И според мен нещата ще се случат по естествен начин, без да се насилвам за каквото й да е. В момента, даже още преди да започнем да правим опити за бебе, съзнанието ми вече е заето от мисълта за това дете. И тези мисли постепенно започват да изтласкват "грешните" чувства и желания. Макар и все още силни, те вече отиват на по-заден план. Проблемът е че, когато някой е бил част от сърцето ми повече от 10 години е много трудно да затворя страницата и да започна на чисто.
silviti и заглавието на темата, и начина по който е описана ситуацията имаха за цел да привлекат по-голяма аудитория. Исках да чуя възможно повече мнения. Благодаря и за твоето!
Bis-kara, ами ей ме на - щастлива съм. И четиримата в нашата история сме си щастливи и в семействата ни нищо не ни липсва - нито секс, нито приятелство, нито романтика, нито дори в битов план. Е, в моето семейство липсва дете и именно по този въпрос смятаме да поработим със съпруга ми. А причината да се вкараме в този многоъгълник вече се опитах да я кажа - единствено и само Любов. И съм около 30те, ако това има значение.

# 87
Пожелавам ти успех.  Peace

# 88
 Grinning И да не забравиш да споделиш после решението.... и развитието...
Не ти завиждам, не ти и съчувствам, бъди свободна и отговорна само пред съвестта си... Simple Smile

# 89
Май мина всякаква граница, а?

Общи условия

Активация на акаунт