Бебеправене и секс с друг?

• 12 111
  • 140
  •   1
Отговори
# 30
Не бе, ние разсъждаваме върху една чисто хипотетична ситуация  Laughing Laughing Laughing Не че не познавам едно 18 - годишно девойче, което забременя от любовника си, омъжи се за друг, като го излъга , че детето е негово и сега продължава да живее с мъжа си, но се среща и с любовника си ( тоест бащата на детето си), изнудва ги за пари и двамата и междувременно прави с...и на трети и четвърти  Crazy
А детето е одрало кожата на баща си и целия град го вижда и коментира, само излъгания съпруг твърди " Много прилича на мен, нали?"  Joy Joy Joy
А, да, и Черешке, не употребявай думата любов... Просто си признай, към любовника изпитваш страст, към мъжа си - не  Naughty За любов не може да става и дума...   Всичко опира до ч...кането  Sick

# 31
тази тема ми напомня на темата от миналата седмица, но може и да бъркам newsm78

# 32
Ох, героинята в този роман бая се е "оплела"....
Горкото бебе в проекция Joy

# 33
" Имате дългогодишна извънбрачна връзка, датираща още отпреди да се познавате с настоящия ви съпруг... Обичате страшно много и съпруга си"
 #Crazy newsm78 Sick
Имам чуството че логично продължение би било: "Влюбена съм и в съседа си, а към един колега изпитвам особено силни чувства"  Mr. Green
Извинявай че съм жлъчна ама... не можах да се стърпя.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 10:01 от arlena

# 34
  • Варна
'Айде стига сте цъклили. Хора и съдби всякакви.

На авторката не виждам къде й е дилемата? Прави си бебе с мъжа си, а с любовника ползва презерватив. Толкова е елементарно, че не знам защо трябва да се повдига цяла тема за това.

# 35
използвай презерватив с любовника си , за да знаеш от кого е детето , все пак

# 36
П.С. Айде като сте толкоз моралистки някои от вас, да вземете да спрете да гледате сапунки в захлас, че там не са по- малки схеми Wink
Ха-ха, моногамен и морален=тъп гъз, по цял ден гледащ сериали newsm78 Интереснооо Thinking
Чалга културата все повече деформира ценностите в обществото, даже и на тези, които не слушат чалга.

Последно по темата - не съдя хората за неща, който не разбирам, изключение правят физическото насилие и психически тормоз.

Странно ми е как всички се опитват да вкарат авторката (да приемем, че е реална историята) в правия път, а тя иска съвсем друго.

А сексуалната разюзданост, липсата на моногамност или не знам как да нарека явлението, датират доста по- назад от чалга поколението. Всичко ново е добре забравено старо.

# 37
Да ама презервативите се късат  Laughing
100 % гаранция няма , освен да спре кекса с любовника
Ако е писано детето ще е  на любовника bowuu

# 38
С такъв глупак за съпруг(ако знае и е съгласен за връзката-ок) бих продължила връзката си.

# 39
  • Варна
Подозирам, че авторката си мечтае за едно щастливо и безгрижно съжителство със съпруга и с любовника си. Идеалният вариант! Да, ама в живота такива филми не се прожектират. Wink
Щом е решила да има дете е време да преосмисли живота си досега. Някак, не мога да впиша в картинката на семейство с новородено, един дългогодишен любовник. Да си избира най- накрая един и да си сяда на д-то, докато не е оплескала непоправимо всичко!

# 40
Бих прекъснала всякакви контакти с бившия....  Peace
Съвсем случайно се запознах с едно момче, което е било любовник на една наша съфорумка преди грубо казано 3 години. Те дълго време си нямали деца (за съфорумката и мъжа й иде речта), а само 2 месеца след срещите си с младия любовник - тогава той е бил на 19, тя забременява, разделя се с любовника си и прекъсва всякаква връзка с него. Още се чудя що за съвест има тая ...... аре да не казвам каква  newsm78  Sick #2gunfire

# 41
Черешке, не прави живота си скучен. Laughing
Като ще правиш бебе, прави го като хората, никакви предпазни средства и с двамата, секс до дупка, а като се появи бебо ще направиш едно днк тестче. В лабораторията ще подмениш резултатите и ще избягаш с трети  Mr. Green
Его на това му викам аз сюжет за филм  Wink

пп.съжалявам ама не вярвам на тази история!

# 42
Черешке, не прави живота си скучен. Laughing
Като ще правиш бебе, прави го като хората, никакви предпазни средства и с двамата, секс до дупка, а като се появи бебо ще направиш едно днк тестче. В лабораторията ще подмениш резултатите и ще избягаш с трети  Mr. Green
Его на това му викам аз сюжет за филм  Wink

пп.съжалявам ама не вярвам на тази история!
Пък аз викам, БЕНИ, и тестче за СПИН-че, таковата, да си понаправи. Щото не се знае знае ли се, ми ако и нейният мъж поддържа "извънбрачна" връзка отпреди брака?
Па за лЕбоФника да не говорим. Mr. Green

# 43
  • София
Разбира се, че темата е пързалка.

90% от хората няма да попаднат в такава ситуация.
8% от попадналите ще почнат да страдат от гузна съвест и да се притесняват от евентуални сложности, и ще разкарат любовника.
2% от попадналите няма да страдат от гузна съвест, ще оставят нещата както са, и ще вземат необходимите мерки за сигурност.

Ама т'ва някой да ме пита във форум дали трябва да му се събуди съвестта, определено е нереално  Mr. Green

# 44
Ред, аз затова и казах, че , според мене, темата е писана от мъж.
Защо-мотивирам се-един вид мъжете да покажат, че, понеже твърде много се плюят поради "генетично закодираната" им изневяра, видите ли, какви мръснишки работи правят  жените. Laughing
Добър сапунен сценарий. Чудя се само кой от всичките турски сериали е гледал/а потребителят. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт