Цветолечението на д-р Бах- 3

• 68 750
  • 816
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте и от мен
С моят син страдаме в началото на пролетта от цъфтежа на дървета и поникването на тревата, ходих ме да се тестуваме и там ни преписват хапчета и спрей за носа. Ако може да ни помогнете с Баховата терапия.
№3.Бук(BEECH)| е решение за вашия проблем-за хора с проблем в единството с природата
и №10 дива ябълка
Надявам се да намерите подобрение Hug

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 15:47 от feyaa

# 451
Здравийте да се вслюча и аз в темата Laughingот 1 година страдах от тежка хипертония 3 степен.неми помагат лекарствата,напротив усложнявам се от ден на ден.ходих и на акупунктура и нищо.лежах 11 пъти в болница за това време.успокоителните не ми помагат. smile3518 Всъщност някой има ли наблюдения за хипертония с есенциите?Дали помагат..... ooooh! А от къде мога да ги намеря?

Върбинка-свръх тревожност
,Бряст- моге би си претоварена от отговорности?
,Дъб,- за отчаянието ти
Слабонога-нетърпение
И 4рите есенции са за хипертония-надявам се да намериш облекчение.
Хубаво е да прочетеш малко повечко за тези есенции и да определиш кой тип ще ти допадне повече,а може и нещо друго да си харесаш.Човек се познава най-добре!
Можеш да си ги купиш от д-рПъшкулев в кв.Гео Милев http://veridia.dir.bg

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 07:47 от feyaa

# 452
  • София
Здравейте.  И аз се включвам при вас, със страховете си, притесненията си. Отивам да чета.
  bouquet

# 453
Здравейте и от мен
С моят син страдаме в началото на пролетта от цъфтежа на дървета и поникването на тревата, ходих ме да се тестуваме и там ни преписват хапчета и спрей за носа. Ако може да ни помогнете с Баховата терапия.
№3.Бук(BEECH)| е решение за вашия проблем-за хора с проблем в единството с природата
и №10 дива ябълка
Сега да ми кажете и откъде да ги купя ще съм ви много благодарна.

# 454
  • София
Здравейте и от мен
и №10 дива ябълка

Eсенциите могат да се поръчат от  сайта на Веридиа
Точният адрес е ж.к.Гео Милев ул.Коста Лулчев бл.265 вх В ет 1 ап 37 -блока се намира срещу изхода на паркинга на   МОЛ "Скай сити" тел.871-50-47.
e-mail: dpashkulev@yahoo.com

# 455
Здравейте и от мен
и №10 дива ябълка

Точният адрес е ж.к.Гео Милев ул.Коста Лулчев бл.265 вх В ет 1 ап 37 -блока се намира срещу изхода на паркинга на   МОЛ "Скай сити" тел.871-50-47.

Добро утро и от мен благодаря за информацията  bouquet

# 456
Здравийте да се вслюча и аз в темата Laughingот 1 година страдах от тежка хипертония 3 степен.неми помагат лекарствата,напротив усложнявам се от ден на ден.ходих и на акупунктура и нищо.лежах 11 пъти в болница за това време.успокоителните не ми помагат. smile3518 Всъщност някой има ли наблюдения за хипертония с есенциите?Дали помагат..... ooooh! А от къде мога да ги намеря?

Върбинка-свръх тревожност
,Бряст- моге би си претоварена от отговорности?
,Дъб,- за отчаянието ти
Слабонога-нетърпение
И 4рите есенции са за хипертония-надявам се да намериш облекчение.
Хубаво е да прочетеш малко повечко за тези есенции и да определиш кой тип ще ти допадне повече,а може и нещо друго да си харесаш.Човек се познава най-добре!
Можеш да си ги купиш от д-рПъшкулев в кв.Гео Милев http://veridia.dir.bg

Много ти Благодаря мила,ще отида на място после ще пиша.Прегръдки от мен Hug smile3525

# 457
чудно ми защо никой не си дава труда, не да изчете всичко, ама поне да ПОГЛЕДНЕ на първа страница от темата?  Thinking
някой си е дал труда - систематизирал е нещата, дал е линкове, за четене, за поръчки....
да, ама не! (дет' викат класиците)
чукча писатель, не читатель  Mr. Green  Peace

# 458
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,  да ви попитам -  тези дни ще раждам, има ли нещо,което мога да взимам за по-бързо и безболезнено  Thinking Взела съм си някои хомеопатични, това ми е трето раждане, с първите две нищо не съм ползвала, но този път съм решила да опитам Peace

# 459
Записвам се да ви следя. Една съфорумка ми препоръча за сестра ми Rescue Remedy за преодоляване на травма при загуба на близък. Поръчах капките от eBay - 20 мл., 18 лв. Не открих къде от България да ги купя.
Въпросът ми е по каква схема се дават?

# 460
  • Варна
Записвам се да ви следя. Една съфорумка ми препоръча за сестра ми Rescue Remedy за преодоляване на травма при загуба на близък. Поръчах капките от eBay - 20 мл., 18 лв. Не открих къде от България да ги купя.

http://www.angelfire.com/alt2/subtle_energy_healin/bach_flowers/rescue_remedy/

# 461
Цитат на: monda в Събота, 24 Януари 2009, 07:26

na първа страница монда се е постарала да обобщи инфо,разгледайте го!

# 462

Има две шишенца капки рескю в комплекта на Веридиа, май беше 65 или 75 лева целия. Продават ги и по единично, около 2 лева бройката. Според мен обаче попрочетете повече по темата и си направете лична комбинация, капките рескю се ползват само в момент на шок и паника, не са за постоянна употреба.

# 463
От тук също може да се купува,доставката е безплатна.
http://www.feelunique.com/search.php?sp=1&searchtext=BACH&x=27&y=9
Аз си взех http://www.feelunique.com/p/Bach-Rescue-Remedy-Pastilles-50g.html
много удобна кутия, а бонбоните действат моментално.

# 464
Благодаря ви за отговорите. Прочетох повече и сега съм по-наясно.
Май е по-добре да се поръчва от чужбина (или поне за мен). Аз лично не се нуждая от останалите есенции.

Общи условия

Активация на акаунт