Цветолечението на д-р Бах- 3

• 68 740
  • 816
  •   1
Отговори
# 255
....няма самочувствие...

Blue Rose , бих добавила и Larch, а Holly защо ти е?
Na тази възраст мисля, че всички имат нужда от джел. Озлобяват се, че другите са им виновни, че са неразбрани..някои спотайват тези чувства, други ги показват...но ги има.

# 256
Здравейте   bouquetДойдоха ми есенциите , но понеже , незнаех , какво да очаквам , да ви питам и вас. Те се в едни кафяви шишенца , с бели етикетчета с наименованието на есенцията , нито срок на годност , нищо . Отворих 1 , и ми мирише на алкохол , такива ли трябва да бъдат. Такива абсолютно същие шишенца ни изписва и хомеопатката ни, те са вода +спирт+електронно кодирани. Моля , който има желание да ми поясни, дали са такива есенциите от Пашкулев. Иначе за мойто дете с аутизъм , съм избрала 4 комбинации :Джанка , , Цикория , Джел,Слабонога. Hug

# 257
Да, това са есенциите от Пашкулев.  Simple Smile

# 258
  • Балчик-Сливен
....няма самочувствие...

Blue Rose , бих добавила и Larch, а Holly защо ти е?
Na тази възраст мисля, че всички имат нужда от джел. Озлобяват се, че другите са им виновни, че са неразбрани..някои спотайват тези чувства, други ги показват...но ги има.
Благодаря,Монда  Hug Точно затова включих джел.
Esme_bolger,благодаря и на теб!Наистина и Larch е подходящ към комбинацията.
notes,да такива са есенциите на Пашкулев,срок на годност-5г.Предполага се,че са приготвени преди да ги изпратят.

# 259
  • Страната на приказките
..............срок на годност-5г.Предполага се,че са приготвени преди да ги изпратят............

Вече съвсем се обърках, на моите шишенца, на самите етикетчета е отпечатано фабрично, че са годни до месец май 2009 г. Т.е., им е минал срокът. В същото време на капака на картонената сутия, в която бяха, е добавено на ръка "декември 2006 г." Тогава ги купих, но означава ли, че се броят 5 години от 2006 или да си гледам етикетчетата на шишенцата. Сега съм в чуденка да поръчвам ли нови?

# 260
свързано с фосфоро-калциевия дефицит,
calcarea phosphorica?
Същото!
Страхотна си, Монда  Grinning

# 261
те са вода +спирт+електронно кодирани. Моля , който има желание да ми поясни, дали са такива есенциите от Пашкулев. Иначе за мойто дете с аутизъм , съм избрала 4 комбинации :Джанка , , Цикория , Джел,Слабонога. Hug
есенциите са вода+бренди+материална субстанция. Не са потенцирани като хомеопатичните и съдържат извлези от растенията- тоест има материална субстанция.
избрала си комбинация от 4 есенции, а не 4 комбинации:-)

# 262
 Grinning Ох да , точно така 4 есенции, ами нали ми е нова материя  ooooh!Много съм ентусиазирана и нямам търпение да , започна да и ги давам .И за себе си , си направих комбинация ,пък и на малката кака направих  Mr. Greenкато съм наела , накрая ще направя и на бебето Crazy

# 263
  • Sofia
Момичета моля за съвет.Става въпрос за моят мъж.Той има астма и сега е в криза.оКакво мога да дам за да облекча страданието му :

има чувствата че не му достига въздух
иска да  спи -така по бързо му минава деня и не се мъчи
страх че ще спре да диша
отчаян е когато е в криза. Confused....инъче не е през останалото време
много е горд и често прикрива когато има проблем

имам някакви идеи ,но от безценните Ви съвети главата няма да ме заболи Hug

някой отговори ли ти? ако не, аз ще помисля малко и ще ти пиша...  Hug

аз също съм астматичка и тези есенции може да са ми от полза и на мен един ден, не дай си Боже, да имам отново кризи...

иначе аз си направих комбинацията на базата на единия тест, но първо ще направя и другия самооценъчен тест, преди да реша окончателно; после смятам да споделя с вас решението си, да кажете и вие...

иначе и аз се замислям дали да не видя за подходящи есенции за съпруга и детето си  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 23:13 от vihrogonche

# 264
Момичета моля за съвет.Става въпрос за моят мъж.Той има астма и сега е в криза.оКакво мога да дам за да облекча страданието му :

иска да  спи -така по бързо му минава деня и не се мъчи
страх че ще спре да диша

имам някакви идеи ,но от безценните Ви съвети главата няма да ме заболи Hug

някой отговори ли ти? ако не, аз ще помисля малко и ще ти пиша...  Hug

аз също съм астматичка и тези есенции може да са ми от полза и на мен един ден, не дай си Боже, да имам отново кризи...

Hug Hugофффф аман вече, на всеки 3 месец се влошава Sad

# 265
  • София
И аз чакам вашите идеи за астмата. Налага се да живея с двете си котки до пролетта, а получавам астматични пристъпи почти ежедневно заради тях. Интересно е, че моята астма е придобита на 20 и няколко години, след години спокойно съжителство с дом. ми любимци. Сега ползвам турбохалер.

# 266
И аз чакам вашите идеи за астмата. Налага се да живея с двете си котки до пролетта, а получавам астматични пристъпи почти ежедневно заради тях. Интересно е, че моята астма е придобита на 20 и няколко години, след години спокойно съжителство с дом. ми любимци. Сега ползвам турбохалер.
Oпитала ли си с хомеопатия? На приятелката ми мъжа и получаваше пристъпи от липите лятото.  Приключи за винаги, изхвърли инхалера ли, как там се казва и вече няколко години си живее спокойно.

# 267

иска да  спи -така по бързо му минава деня и не се мъчи
страх че ще спре да диша

Астма
 на алергична основа или превантивно
 Mimulus + Walnut

като допълнително лечение (извън медицинското)
 Gentian + Willow

Мацарела

# 268
Здравейте, от няколко дена чета за есенциите на Бах и съм много въодушевена. Изчетох и предните ви теми, сега започвам да чета и книгите.  Simple Smile Много ще се радвам ако ме приемете при вас   bouquet

# 269
  • България
Здравейте  Hug
отдавна не съм чела , защото нямах нет, местим се и т.н.
Искам да попитам в Пазарджик дали има аптека, в която да предлагат Баховите есенции., тъй като вече тук ще живеем. До скоро си купувах от една аптека в бургас. Там само казвах на жената каква комбинация искам и тя ми я приготвяше. Ако няма в Пз, може ли да ми кажете къде в Пловдив мога да ги открия
Благодаря   bouquet
Самоцитирам се Simple Smile
То явно в Пазардйик няма, но за Пловдив ако може да ми кажете къде има  Hug

Общи условия

Активация на акаунт