Цветолечението на д-р Бах- 3

• 68 791
  • 816
  •   1
Отговори
# 405
  • Пристанището на шейсетте кораба.
Благодаря за своевременния отговора Mamagemelar
Трябва да направя нещо по въпроса.

# 406
Moмичета, моля ви, споделете какво е подходящо да вземам в моя случай за известно време, понеже в понеделник ми откраднаха портфейла с всички документи, пари и телефон и непрекъснато се обвинявам за това и все си мисля как бих могла да избегна тази неприятност.

# 407
  • България
За чувството за вина - Pine ( бял бор), но нека с еизкажат по-компетентните  Peace

# 408
Благодаря ти, Reny27! Аз това си го мислех, но ми се струва, че е добре и още нещо, за да се отърва от тези самоизтезания.

# 409
  • Sofia
Купих си Енциклопедията, тази голямата, за 65 лв., от книжарница Писмена, при НДК.
Изчетох я на един дъх - много е добра!
Пия си комбинацията, чувствам се прекрасно. Сега почивните дни ще споделя за мен... Имам за разказване доста...  Hug
Джумил, ще помисля и върху твоя казус, ще попрочета още и ще ти пиша в темата!

# 410
vihrogonche, коя енциклопедия?

# 411
23-24 януари 2010
Първо ниво - Цветотерапия по метода на д-р Бах.
Лектор д-р Т.Господинов

http://www.edicta-bg.com/

http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=30166

# 412
Книгата на Пати Аспен "Цветята на Бах"-дали има шанс да я намеря някъде,дори и на старо -предпочитам на хартия да я чета.Търсих в Пловдив-изчерпана е по големите книжарници.
Ако някой има излишна-бих я купила   bouquet

# 413
  • Варна.
Moмичета, моля ви, споделете какво е подходящо да вземам в моя случай за известно време, понеже в понеделник ми откраднаха портфейла с всички документи, пари и телефон и непрекъснато се обвинявам за това и все си мисля как бих могла да избегна тази неприятност.

и за какво се обвиняваш, по-точно? ако си попаднала на професионален крадец - нЕмаш шанс, джебчийките се обучават с години и струват много пари.
можеш да се обвиняваш, разбира се, затова че си била "заплес" и този, който е взел нещата ти го е фиксирал.
другия път - не си оставяй чантата в пазарската количка без да я виждаш или не я замятай на гърба си докато хващаш някоя блуза с двете ръце или в автобуса я дръж пред теб с едната ръка върху ципа и т.н и т.н.
избери си есенция, която ще те направи по-концентрирана и себесъхранителна.
предлагам Impatient, ако си много забързана и не обхващаш непосредствените неща около теб.
или Klemantis, ако си отвеяна.
това ми е първи съвет по есенциите, моля да се потърси второ мнение

# 414
  • Пловдив
Чета ви от известно време и се опитвам да се ориентирам, но определено имам нужда от помощ.
Дъщеря ми скоро тръгна на градина, но го приема много тежко. В началото започвнах да и давам мумулус, но не се получиха нещата и реших да мина на спешните капки.Подействаха и страхотно.След тридневен прием няма и помен от предишните и реакции.Но, чета, че не трябва да се дават дълго врме, а трябва да се приготви подходящата индивидуална комбинация.Какво ще ме посъветвате да и давам?Проблемите и са това, че мен ме няма там; дали ще си я взема вкъщи вечерта/да не би да я оставя в ДГ; дали ще може да си довърши започнатото сутринта, след като се върне от ДГ; липсва и познатото и се притеснява от липсата му; липсва и и брат и. Държи се като дълбоко тъгуващ човек в ДГ-не играе с децата и играчките, а си стои настрана и мълчи. Кротка е. След даването на спешните капки е доста живнала, но вече седмица и ги давам и се притесних, че не е правилно.
Hug, Знам и Мога!
Хомеопатичката ли ти ги препоръча? Може да я питаш за правилната комбинация... Wink

# 415
Diki, благодаря ти! Точно за Impatient съм. Все бързам и мъжът ми казва, ако не мога да правя нещата 100 пъти, то поне да се опитам да ги правя 10 пъти по-бавно.

# 416
  • Враца
записвам се, пък после ще навлизам в материята Grinning

# 417
  • Варна.
Diki, благодаря ти! Точно за Impatient съм. Все бързам и мъжът ми казва, ако не мога да правя нещата 100 пъти, то поне да се опитам да ги правя 10 пъти по-бавно.
заяви ли документите за откраднати?

# 418
Да, благодаря ти за загрижеността.

# 419
Благодаря ти, Бенджи! Това и направих, но ми се искаше поне за това да не опирам пак до нея. Нали все пак говорим за възможност за самолечение с Баховите есенции.

Общи условия

Активация на акаунт