Цветолечението на д-р Бах- 3

• 68 574
  • 816
  •   1
Отговори
# 510
feyaa, благодаря ти   Hug

Въпросът ми е по колко капки трябва да смесвам и  тъй като при мен комбинацията се получи от 12 есенции, ще се опитам да ги намаля до 6. Прочетох за ударните дози по 4 капки и ще помисля дали да ги комбинирам или да ги приемам поотделно  Thinking

Не знам за какви удърни дози говориш?От 1 вид есенция се накапват не повече от 2,3 капки(и 1 капка е достатъчна дори да задействаш есенцията ,но може да ти трепне ръката и за това се слагат 2,3 )"4капки се слагат от Рескю ремеди
Послушай esme_bolger Naughty

# 511
Момичета, как и от къде мога да си поръчам капките Рескю Ремиди на Бах, но ми трябват супер спешно ...ако е възможно

# 512
Момичета, как и от къде мога да си поръчам капките Рескю Ремиди на Бах, но ми трябват супер спешно ...ако е възможно
прочети 1вата страница -там пише от къде

# 513
Имам молба към тези от вас, които владеят немски - бихте ли помогнали за превод на този реперториум?  Свалила съм го на doc файл, но целият превод не е по силите ми ... А ще се радвам да го има преведен и качен на сайта.

Надявам се, че тази нова страница ще е полезна за някои от вас.

P.S. Моля, желаещите да помогнат, да пишат на e-mail ми

# 514
Amitola много благодаря за тази страница за децата.Супер полезно ще е .За съжаление немския ми е чужд и няма да мога да помогна.Опита ли с http://translate.google.com/?hl=bg#

# 515
И аз съм така с немския. Опитах с превода на гугъл, но се получават големи идиотизми, които могат да се оправят, ако знаеш езика, но иначе е мисия невъзможна.

# 516
Remedy of the Month - March Special Remedies

March is Sleep Awareness Month.
SPRING ahead!!!  March has so much promise.  Picture a mild March afternoon with a breath of April in the air.  Daylight savings begins. Do these thoughts give you hope that the winter is almost behind us?

Honeysuckle - Live in the moment!

Wild Rose - Become interested in life!!

Walnut - Make the change! Оpen up to others

Gorse - Do these long winter months have you feeling blue?  Don't despair, have hope.  Spring is just around the corner.  Try Gorse for a better sense of faith & hope when you are feeling down!

These Remedies are all on special for the month of March.

* * *

feyaa , както Сребърен облак е забелязала, идиотизмите са толкова непоносими, че редактирането им отнема даже повече време от превод. За 3-4 изречения става, но за десетки страници - не бих се заровила.

Hug      Hug

# 517
  • София
Момичета, записах се за курс- 1-во ниво, 20-21 март. Все още съм в сесия и нямам време да чета, но прилежно си записвам всички, което пускате. Благодаря ви   bouquet

# 518
В СПИРАЛАТА са допълнили : Бах, Едуард Дванадесетте лечители и други лекарства  Simple Smile

# 519
  • София
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=30166
Имате ли тази книга? Хубава ли е?
Извинявайте, ако е обсъждана....

# 520
По-назад в темата някой се беше повалил,че е хубава  Peace

# 521
когато отидеш на курса  в Едикта можеш да я разгледаш там и да прецениш дали ти харесва.Аз лично я харесвам прегледах я по диагонал ,но но мисля ,че имам излишни 60 тина лева.Има какво да се начи вътре(особенно "производството"на есенции)Можеш да си я купиш и от там

# 522
  • София
когато отидеш на курса  в Едикта можеш да я разгледаш там и да прецениш дали ти харесва.Аз лично я харесвам прегледах я по диагонал ,но но мисля ,че имам излишни 60 тина лева.Има какво да се начи вътре(особенно "производството"на есенции)Можеш да си я купиш и от там

Благодаря, вече нямам търпение.  bouquet

# 523
Здравейте!
Имам нужда от малко помощ Simple Smile. Преди около година попаднах на вашите теми, закупих си пълния комплект от есенции на Веридия, разпечатах си доста книги, но все не намирах време да ги проуча обстойно. Бях направила за мен и мъжа ми комбинации и имам впечатлението че ми помогнаха много, за справяне с пробелемите които имах в конкретната ситуация. Бих искала да направя комбинация за майка ми, ето нейните проблеми:
Изпитва непрекъснато страх за близките си, не мога да кажа съвсем неоснователен, тъй като във всяко семейство има хора с проблеми, но тя не може да излезе от тези мисли и я тормозат постоянно. Освен това е много критична и с баща ми са в непрекъснат конфликт за дреболии, опитвам се да ги накарам да обръщат внимание на хубавите неща в ежедневието си, но тя някак се фокусира само върху лошото. Освен това винаги в личностния им конфликт изплуват конфликти от миналото между нея и членовете на неговото семейство. Пенсионерка е, но работи работа, която не и е много по сърце и я напряга много психологически, но не иска да спре за да не остане у дома и да се депресира /това се беше случило след пенсионирането и и оставане в къщи/. По принцип е хипертоничка, дори ми е казвала, че някое от лекарствата които приема спомагат за вечно лошото и настроение и мисли.  Сетих се и друго, все смята че близките не я слушат / оценяват / обичат достатъчно.
Надявам се, че ще ме посъветвате, по-нататък ще се консултирам с вас и за моето моментно състояние.
   bouquet

# 524
Да се пробвам и аз,ако греша-поправете ме:

Страх за близките,безпокойство за тях -Red Chestnut
Близките не я слушат/обичат/оценяват -Chicory 
За отношението с баща ти -Beech ?
ако има натрапчиви мисли,около които се върти -White Chestnut

Попрегледай "Цветята на Бах " на Пати Аспен,имаше я тук за сваляне.

Моля по-запознатите да коментират. Hug

П.С. Няма ли желаещи да доведем Др Господинов в Пловдив ??

Общи условия

Активация на акаунт