Цветолечението на д-р Бах- 3

• 68 479
  • 816
  •   1
Отговори
# 555
Точно влизах да ви пусна линка към предаването днес. Д-р Господинов измъкна синът ми от много проблеми/ заекване и разни детски болести/. А д-р Папазова е блестящ холистичен лекар.

# 556
Здравейте момичета!Моля ви за помощ ,като ми кажете какво да дам на дъщеря ми?Връзката на нета ми е ужасна и ми е много трудно да прочета всичко,което ме интересува.Проблема ми е,че малката е много ядлива,нервна,агресивна!Това е вече втора седмица и се надявам да е поредния период ,който ще мине и замине!Моите нерви са на изчерпване-дори се опитва и депресия да ме наляга.Направих теста и  разбрах от кои цветни лекове имам нужда.Поръчах на dpashkulev@yahoo.com комплекта от всички  лекове и се надявам скоро да ги получа.До тогава ще се постарая да прочета повече неща и да съм подготвена с приготвянето на разтвора.Молбата ми е да ми кажете с кое най-бързо ще помогна в успокояването на "малкото зверче"

Ядлива- Джел,Калуна
нервна-Слабонога
агресивна-Дива  Джанка

# 557
Момичета, ето и два линка за сравнително скоро качени книги свързани с темата в spralata.net:
Едуард Бах, Излекувай сам себе си - http://www.spiralata.net/kn_bul/bach3.zip
Нора Уиикс, Медицинските открития на д-р Едуард Бах - http://www.spiralata.net/kn_bul/bach1.zip
 Peace

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 17:29 от miniemouse

# 558
Здравейте,днес гледах предаването на Гала и темата за цветолечението ме заинтересува.Не бях чувала за това до сега.Тогава се порових и намерих този чудесен форум.Много моля ,ако знаете телефон за връзка с Д-р Господинов да ми го напишете!!!Предварително Ви благодаря!

# 559
Аз искам да питам дали всички ползвате есенциите на Пашкулев или сте си поръчвали от чужбинско? Бях чувала за английски. Днес в предаването ми направи впечатление, че не работят с тези на Пашкулев. Какво е мнението на тези които са ползвали и други освен неговите? Има ли разлика? Ако въпроса е обсъждан преди това моля да ме извините  Peace

# 560
Мики, пратих ти координатите на лични, макар че гугъл сигурно ще ги изрови от старите теми.
Шехерезада, не проследих всяка дума от предването, но забелязах, че са избрали да покажат есенции, които не се продават в България, за да не се прави неплатена реклама. Аз ползвам и тези на Пашкулев, и английските. Досега не съм забелязала осезаема разлика. единственото е, че англиските си вървят в повечето случаи с опаковка, а българските - в кашон. И цената естествено - българските са много по-евтини.

# 561
Аз ползвам и тези на Пашкулев, и английските. Досега не съм забелязала осезаема разлика. единственото е, че англиските си вървят в повечето случаи с опаковка, а българските - в кашон. И цената естествено - българските са много по-евтини.

От вчера чета тази и старите теми и преди малко звъннах във фирмата на Пашкулев, където много любезно ми обясниха, че никога не са продавали пълния комплект с есенции на д-р Бах. Не исках да споря, че тук във форума има десетки мами, които пишат, че са си купили комплекта точно от тях. Би ли ми казала откъде купуваш българските есенции и как ги поръчваш. Бих искала да купя целия комплект, защото като преброих различните есенции за мен и близките ми ми трябват 18 от отделните есенции или пет комбинации (за пет човека), но искам първите дни да приложа капките директно, а след това по схемата 4х4. Благодаря.

# 562
не знам как така са ти казали,че не продават  Rolling Eyes
лично аз имам целият комплект от Пашкулев е купен,както и още 2-3 приятелки+няколко роднини ...изобщо ...доста хора и тук в темата го имат .

# 563
не знам как така са ти казали,че не продават  Rolling Eyes
лично аз имам целият комплект от Пашкулев е купен,както и още 2-3 приятелки+няколко роднини ...изобщо ...доста хора и тук в темата го имат .

И аз не знам защо и какво става, говорих с две хомеопатични аптеки и двете ме насочиха към същата фирма, даже ми дадоха същия телефон, пак се обадих във фирмата и пак човекът твърдеше, че никога не са продавали, било недоразумение и т.н. Какво да споря? Вероятно ще поръчам комбинация - засега не успявам да открия откъде да купя отделните есенции. Просто съм изумена.

# 564
  • София
От вчера чета тази и старите теми и преди малко звъннах във фирмата на Пашкулев, където много любезно ми обясниха, че никога не са продавали пълния комплект с есенции на д-р Бах. Не исках да споря, че тук във форума има десетки мами, които пишат, че са си купили комплекта точно от тях.
И при мен се получи същото  Thinking След това се обадих на личните телефони на д-р Пашкулев, пак се представиха като фирма Веридия и си поръчах комплекта без проблем, бяха много любезни  Peace

# 565
Здравейте момичета!Моля ви за помощ ,като ми кажете какво да дам на дъщеря ми?Връзката на нета ми е ужасна и ми е много трудно да прочета всичко,което ме интересува.Проблема ми е,че малката е много ядлива,нервна,агресивна!Това е вече втора седмица и се надявам да е поредния период ,който ще мине и замине!Моите нерви са на изчерпване-дори се опитва и депресия да ме наляга.Направих теста и  разбрах от кои цветни лекове имам нужда.Поръчах на dpashkulev@yahoo.com комплекта от всички  лекове и се надявам скоро да ги получа.До тогава ще се постарая да прочета повече неща и да съм подготвена с приготвянето на разтвора.Молбата ми е да ми кажете с кое най-бързо ще помогна в успокояването на "малкото зверче"

Ядлива- Джел,Калуна
нервна-Слабонога
агресивна-Дива  Джанка
Благодаря за  отговора.В сряда ще получа доставката и започвам.Надявам се да не стана досадна с това,че ще имам още въпроси EmbarassedХубав и спокоен ден.

# 566
Белмекенскавиждам ,че си от София-отиди направо на адреса.Явно има недоразумение.Продават целия комплект и още как- плюс кремчета комбинаций .Или по -горе беше споменат варианта да се обадиш на самият Пъшкулев Peace
Аз имам и от двата комплекта и БГ и UK разлика намирам за сега само в рескюто .Това е лично мнение  Peace

# 567
Здравейте бих искала да попитам за някакав номер за връска с доктор Господинов

# 568
Момичета, много искам да си взема крема на Бах - Rescue creme,
защото моя приятелка много го похвали за разни рани, синини и пр. за децата,
но нещо не мога да го намеря. Можете ли да ми помогнете с информация как да се сдобия с това чудо.

# 569
Момичета, много искам да си взема крема на Бах - Rescue creme,
защото моя приятелка много го похвали за разни рани, синини и пр. за децата,
но нещо не мога да го намеря. Можете ли да ми помогнете с информация как да се сдобия с това чудо.

Helios хомеопатична аптека в Лондон

https://www.helios.co.uk/cgi-bin/store.cgi?action=link&sku=RRC50

Общи условия

Активация на акаунт