Цветолечението на д-р Бах- 3

• 68 553
  • 816
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Тел. 871 50 47, 0888 214483, 75лв.  Peace

# 586
Благодаря ! Сега се връщам назад да изчета  темичките , за да се запозная  по добре . Искам да попитам дали могат да се използват при различни заболявания - например гастрит и язва ? В момента имам  силни болки и затова задавам въпроса си директно, за което ме извинете? Сигурно като прочета темите ще имам още въпроси . Приятна вечер ви желая  Hug

# 587
Момичета аз си направих теста от 1-ва стр. и редуцирах до 7 есенции. Въпросът ми обаче е-тези 7 есенции,които ми трябват се комбинират от мен самата или ако се обадя да дам заявка от Веридия ще ми ги комбинират? Благодаря! Hug

# 588
Момичета аз си направих теста от 1-ва стр. и редуцирах до 7 есенции. Въпросът ми обаче е-тези 7 есенции,които ми трябват се комбинират от мен самата или ако се обадя да дам заявка от Веридия ще ми ги комбинират? Благодаря! Hug
Там ще ти ги комбинират Peace

# 589
Там ще ти ги комбинират Peace
Благодаря ти feyaa Hug Дано успея правилно да ги произнеса като се обадя Mr. Green

# 590
  • София
здравейте Simple Smile
прегледах темата по диагонал, искам да питам дали някой може да ми каже, колко струва един преглед при д-р Господинов ?

# 591
  • София
инфо от преди 1 година преглед  при д-р Господинов  30лв

аз лично не останах доволна от него   ако  нещо по - подробно те интересува  питай може и на лични

# 592
Момичета ,моля помагайте Praynig Praynig Praynig
 С дъщеря ми от три години сме по болници и е много уплашена,плаче истерично за всяко нещо ,което и се откаже .Откакто се роди се буди нощем с плач и трудно я успокояваме.При първия престой в педиатрията цяла нощ плака,тъй като сестрите бяха доста груби и се наплаши.От тогава опитахме доста бабини лекове и всичко е или временно или без резултат.
  Моля,напишете смес подходяща за нея ,че пак ще влизаме в болницата и изпадам в ужас !
                 благодаря

# 593
Пропуснах да попитам -по куриер или по пощата  пращат есенциите

# 594
Момичета ,моля помагайте Praynig Praynig Praynig
 С дъщеря ми от три години сме по болници и е много уплашена,плаче истерично за всяко нещо ,което и се откаже .Откакто се роди се буди нощем с плач и трудно я успокояваме.При първия престой в педиатрията цяла нощ плака,тъй като сестрите бяха доста груби и се наплаши.От тогава опитахме доста бабини лекове и всичко е или временно или без резултат.
  Моля,напишете смес подходяща за нея ,че пак ще влизаме в болницата и изпадам в ужас !
                 благодаря

Естественно ,че ще помогна.
Като първо Орех 33-за промяната отново ,която ви предстои-влизането в болница.това ще и помогне по лесно да се адаптира
2. Мимулус-за страха и ужаса ,който я съпътства при вида на "бяла пристилка"
3. мисля си и за Калуна 14 за това ,че често искат да  привлекат внимание
4. Хелиантум 26 (желтак )За внезапно повишаващ се дълбок ужас и паника като резултат от силно застрашаващи обстоятелства

а за теб RRemedy не е лошо да имаш под ръка  при такива стресови ситуаций.Не рядко децата се повлияват от спокойствието и хладнокръвието на един любящ родител.  Hug smile3541

Пропуснах да попитам -по куриер или по пощата  пращат есенциите

виж това не знам -предполагам по куриер. Peace

# 595
                        Много,много благодаря    
ще се обадя да ги поръчам ,че нямаме време и продължавам да чета и да се образовам ,че в есенциите ми е надеждата да се успокоят децата ми .То при баткото инат в пубертета трудно се овладява ,но като чета написаното тук, вярвам ,че ще помогнат .капките

smile3525 smile3525 smile3525

# 596
  • София
инфо от преди 1 година преглед  при д-р Господинов  30лв

аз лично не останах доволна от него   ако  нещо по - подробно те интересува  питай може и на лични
благодаря Simple Smile
наложи се все пак да се обадя - вече е 40лв, ако някой друг се интересува

# 597
  • На плажа
Здравейте,изчетох дословно първата тема и съм впечатлена от действието на есенциите.Искам да опитам една комбинация за мъжа ми.Избрала съм си есенциите,но бих искала и вие да изкажете мнение по въпроса.Та мъжа ми е много изнервен,лесно пали,не приема друго мнение,различно от неговото,много е ревнив,често се карат с баща си,от където,според мен са и повечето проблеми.Много го е страх за здравето му,вечно си мери кръвното,все по доктори ходи,страх го е и за децата,това да не им се случи-оновада не им се случи.То всеки го е страх,ама неговото е параноя вече.Не издържа шума,хората,народа,а ние живеем на морето и лятото е някакъв ад.Постоянно е изнервен за нещо.Избрала съм му Мимулус,който всъщност той си го избра от теста,Бял конски кестен,Гарвански лук,Слабонога,цикория.Чудех се дали да не добавя и Червения кестен за проблеми в отношенията,защото все критикува.И за Хотонията се чудя.Много ми е объркано,понеже от скоро се интересувам.
И да попитам,за дъщеря ми,която е на 7 год. почти,а не иска да спи сама в стаята,реших да взема Трепетлика,Орех-понеже
скоро се преместихме в ново жилище и от тогава си има своя стая,Мимулус и друго незнам да добавям ли?
Благодарна ще съм за всяко изразено мнение  Peace

# 598
Здравейте и от мен  Simple Smile
Опитах се първо да изчета темите, но несмогвам  Sad
Много се запалих и смятам и аз да започна лечение на нервите на цялото семейство  Mr. Green с капките на Бах. Имаме и някой хронични заболявания, които доста ме притесняват.

# 599
Вече се реших и аз да поръчам от капките на Бах. За майка ми решихме какви да са, но за децата не мога да преценя. Ще съм ви благодарна ако ме насочите.
Голямата се кара с приятелите си, започва да вика при най- малкия проблем и ми върти едни очи....все едно "не ми пука каквото и да ми кажеш". След малко обаче й минава.
А малката се разсърдва страшно бързо и не й минава дълго време каквото и да правим, за да се отсърди. Голямо сърдене  със скръстени ръце и ревове. Проблема е, че е много често. При най-малкото несъгласие от нейна страна.
А за мен , тъй като и аз се изнервям покрай тях  - гневни избухвания - Impatiens заедно с Cherry Plum. Добре ли е?

Общи условия

Активация на акаунт