Отговори
# 375
хахаххахха, горкия доктор много мами ,много внимание трябва

МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ЧЕ  СЕ ЗАЧЕТОХ В ТОЗИ ФОРУМ  Hug

Какво имаш предвид?
Я дайте и с Руми да се уговорим нещо на лични, че да не спамваме останалите  Simple Smile

# 376
Мами да ви питам мислите ли да правите третата ФМ?  newsm78
И аз още не знам... newsm78 дано не се налага,ама аз каквато съм "мара подробната"..... А какво мислите за феталната Анатомия...май и тя беше задължителна,поне при разчитането на резултатите от БХС така ми казаха...дано нещо не бъркам с имената на изследванията Rolling Eyes

# 377
  • София
Кали, обикновено докторите при втората ФМ казват дали има нужда от трета. Има разни неща, които до третата ФМ изчезват или си влизат в норма и е хубаво да се знае нещата накъде са. Но на мен например ако ми каже Славкова, че тази ФМ е достатъчна и всичко е наред, доброволно трета ФМ няма да правя.

# 378
  • София
Здравейте и от мен с днешна дата,  Hug

Ееее, ама голямо писане, голямо нещо. Трябват ми поне няколко часа да наваксам..  Laughing
Виждам, че сте си говорили за какво ли не  Hug
Най-напред да кажа честито на всички, които вече имат новини за бебоците!  stork-boy stork-girl
Честито и на всички рожденници newsm59

По повод усещането на бебка, аз също не съм я усетила още. Като ходих на ФМ във Фемина и докторката ми каза, че нямало и как все още да съм я усетила. Бебка трябвало да стане 340-350 гр. и тогава, а сега била само 260.  Heart Eyes Принцеса!!  newsm32  Heart Eyes А по повод въпросът ми дали ще разбера, че е тя - тя каза, че усещането е много специфично и не може да се сбърка  Hug
Иначе и на мен ми каза за трета ФМ в 30 седмица.

По повод сънищата, аз да ви се оплача, напоследък хич не спя добре.. newsm78 Будя се посред нощите и заспивам като вече се е развиделило. Онази нощ например, след като се въртях повече от половин час и усетих, че ще си събудя половинката, станах и се разхождах като призрак из апартамента. И най-голямата лудост в 3 ч. посред нощите гледах някакви кучета, които се мотаеха на улицата пред блока..  Embarassed След такива нощи, целия следващ ден ходя като призрак из офиса. Добре, че мога да си тръгвам, когато реша и се прибирам от време на време да поспя следобяд  Wink Но щом бебка е добре и аз съм добре. Хич не ми пука как точно се чувствам.  Hug

Харемче
, чакаме да пишеш и стискам палци за резултатите!! Praynig Hug

Хайде на всички весели празници и да си изкарате чудесни почивни дни!!  bouquet

# 379
Rumi_m изчерпал ти се е лимита за лични съобщения - изтрий нещо Wink

# 380
  • София
Здравейте и от мен за днес... Hug

Честито на всички узнали пола...   bouquet
Честито на тези, които имат повод за празнуване...  bouquet
И добре дошла на готината... Hug
...абе поздрави на всички... Hug

Четох, че няква мама си е купила дрешки от Дружба...я да сподели по подробно щото аз съм от там.
Няма к`во да ви се хваля, нито пък да ви се оплаквам за сега....добре сме си...чакам си ФМ -то началото на октомври, бебо много рядко го усещам, но така бях и с първата бременност - просто са ми мързеливи чаветата... Mr. Green
Все още съм само +2, но пък корема ми стърчи...даже днес ми казаха, че корема ми бил много голям за 5-ти месец... preggo

# 381
Здравейте.
Повтарянето на БХС днес така и не се състоя,поради ред причини.Това ме наведе на мисълта,че така или иначе това исзледване или по-точно резултата от него нямаше да ми даде спокойствието,от което се нуждая до края на бременността.Обсъдихме с лекарката ми и стигнах до извода,че ще направя амниоцентеза.Това е решението ми,което смятам,че е правилно и само и единствено то ще ми даде категоричен резултат дали детето,което нося е здраво или болно,а за мен това има значение.Амниоцентезата ще я правя в сряда сутринта във Майчин дом тук във Варна,защото пътуване да София няма да понеса.

П.П   На ФМ ми казаха 95% момиченце.Ние за това и мечтахме.Остана и резултата от амниото да е добър и ще полудея от щастие.

# 382
Харемче, сигурна съм че резултата от амниото ще е добър и само дето излишно си се подложила на това, но направи го за свое успокоение, защото и това е важно - да изкараш спокойна бременност, а тия нерви при теб не са хич добри за бебето, без да отваряме дума за пушенето от нерви въобще. Така че като премериш злините може би това е по-малката - амниото. Стискам палци всичко да мине добре.
Честити момиче и момченце на мамите с пола. Да ви кажа на мен днес не ми се пише. Запознах се с една бременна от моя поток, термина и е след моя, а вече си знае пола на бебето, а моята ФМ е чак на 29-ти. Нямам търпение вече, ще избуша кочината да му се невиди.
Другото е че тая мацка досега е качила 8кг, и вика до края че ще ги заформи към 20-25 колкото е била с предишната бременност. Аз и казах че се надявам повече от 15 да не качвам, а моите кила са 7+, но като се има предвид как се тъпча от една седмица може и 8 вече да са. И тя ми се изсмя. Каза че от сега нататък се качвали повече кила. И аз както си бях приготвила за обяд кроасан, сандвич и сладкиш, напълно ми секна апетита и не обядвах, чак преди малко като се прибрах изядох една чушка със сирене и един домат, и една круша. И ще взема да се гръмна.  Close

# 383
  • offshore & overseas
Харемче, моля се за теб и бебето и вярвам, че всичко ще бъде наред!

Амниото беше и моята препоръка, колкото и страшно да изглежда, но ти веднъж си го преживяла и знаеш много добре какво е. По-страшно е за онези, които не са минали през това.

Само бъди спокойна и ще видиш как всичко ще се нареди! Hug

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 19:07 от Мяуче

# 384
  • София
Харемче, и аз на твое място щях да постъпя така. След като си тръгнала по този път БХС-лош резултат-завършека е нормално да е амнио за да си спокойна.  Hug

# 385
Хелоуууу!
Аз си поспах доста доволно и кето влязох да видя какво сте писали,ме хвана яд,че съм спала!!! Rolling EyesЧестито за добрите резултати и на мамите узнали пола!!!Тани,честита ти годишнина!!! txtloves newsm76
Сега и аз да си кажа(като пресен сънувател Laughing)-сънувам често и по много.Като се започне от тежки кошмари и се стигне до лигави розови сънища.Продължавам да си спомням част от някои от сънищата,а някои от тях и тълкувам с една приятелка,която много ги чатка тия неща(и на кефе гледа и ако знаете как познава...почти като мен на карти Wink Twisted Evil)Моя мъж се притеснява за секса,ама си иска,а на мен.....все по-рядкоооо.Май се повреждам.А сега да ви кажа какви са му притесненията-някой му разказвал виц за раждане-как бебето не искало да излезе докато не дойде баща му,а като дошъл,то се показало и почнало с пръстче да го чука по главата и да му вика"Сега хубаво ли ти е?!" и моичкия така се впечатлил...И сега се чуди дали на него няма да му се случи smile3532.
В неделя съм на погача и ходих сутринта да купя подарък.Ако ви кажа,че едвам се стърпях да не накупя един тон нещица ,не знам дали ще ми повярвате!Бебешора ,на който ще му ходя на гости и той е мъж като моя и гледайки дрешките за него направо ме стегна.
Айде стига ,после пак!  love001

# 386
Кали, честит ти момък!  smile3525
Плами, честита ти госпожица!  newsm51
Харемче, пращам ти голяма и силна прегръдка.  Hug Всички сме с теб, ще стискаме палци за добри резултати от амниоцентезата. Дано  вероятната малка дама да е здравичка и да нямаш повече тревоги през останалата част от бременността. Пожелавам ти мечтите ви да се сбъднат и да "полудееш от щастие".

# 387
Ето че пак съм тук,възползвам се от случая че мъжо спи и ето ме тук.
Харем пойелавам ти късмет,всичко ще бъде наред ще видиш Hug,честито на Кали и Плами stork-boy stork-girl
аз съм на ФМ в сряда и вече нямам търпение да разбера дали всичко е наред с моя бебо,а що се отнася до секса,моя е такъв пъзлю,че не сме правили вече от 2 месеца hahaha,

# 388
Кво беше това секс?  Confused Преди да изкървя го правихме чат-пат, ама след това забранено. То не че и аз имам някакво желание, ама ме заболя устата от свирки. Пък и ми се гади като ги правя. Сори че пиша такива цинични неща, ама ако има някой високо морален да извинява.

# 389
  • Варна
Харемче и аз стискам палци всичко да е наред и ще бъде наред сигурна съм. Hug Hug Hug
Доц. Ангелова ли ще ти прави амниоцентезата? Ама аз като се замисля то май няма друг. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт