Отговори
# 120
  • София/Варна
Благодаря ви, момичета, за милите пожелания!
Преди малко изпратих приятелите ни, които уважиха празника ни. Най-хубавият подарък за нас с мъжа ми беше тяхното присъствие Simple Smile.

# 121
Добро утро,
няма никой днес...всички спят.....
Аз пък Ша ви направя кафето....
Да ви е сладко/горчиво....
  Имало някакво пюре на Хип от "млади моркови", което било мн подходящо за нашия случай  newsm78 някой да знае нещо по въпроса, да е давал?[/color]
''ранни моркови", аз съм давала,но на Гербер(на Хип не намерих само морков) и много му харесва на Крис.
Днес даже това ще яде-на Хип-морков с картоф  Simple Smile
katrrinka , аз започнах със оризова каша.
Първия ден дадох само 3-4л. , но на втория изяде половината купичка.Така продължихме още 3-4 дена и накрая купих готови пюрета и ела да видиш как плющят уши.. Laughing
Не си играя да давам няколко дена от еди кой си зеленчук,защото детето си ги хапва без проблем.Досега нищо не е отказал.
Първоначално му давах по половин пюренце,но един ден изяде цяло(аз докато се усетя....) и оттогава давам колкото поиска.
Предлагам след това и АМ , яде пак колкото поиска....и така....
Детето само показва кое и как....
Айде стига толкова,отивам да си изпия кафето докато е топло,че бандита след малко ще ме викне... Grinning
Приятен ден и разходки на всички  Hug

# 122
  • гр.Стара Загора
Добро утро сладурки!
Снощи в 05.00ч. се събудих от мощно  smile3534,поглеждам кошарата цялата се тресе и Евелин се пука да се смее и реши че е време за игра  ooooh! а на мен ми се спи като за световно ,ама баща й нали днес почива реши да й удиса на акъла и като пачнаха да гукат и да се смеят двамата  Joy hahaha JoyВикам хайде отидете в другата стая аз да спя ,а той -А неее  Stop и хоп Евелин пристигна на спалнята при нас сигурно си играха 1 час и после я преспал  Thinking

За захранването аз процедирах така-7 дни с пюре от морков на Гербер и Ранни моркови на Хип като първия ден дадох 3 л.,после 5,7,10,11,половин пюре и накрая цяло.След това дадох картоф на Семпер защото другите марки нямат само картоф или поне аз не намерих дадох й 5л. и дохраних с цяло пюре от моркови на др ден пак 7-8л. картоф + цяло моркови и на третия ден дадох морков + картоф на Хип.После въведох тиква,карфиол,грах,пъщарнак днес е на броколи като всеки път от нова храна давам по 4-5 л първоначално и дохранвам с нещо което е яла и на др ден си давам цяло пюре от новото.Досега е нямала нежелани реакции и ги яде с кеф дори се научи като види лъжицата да вика АМммм  Mr. Green

maeva0959 как ми се препи такова кафенцееее ама същото  Crossing Arms
Лек ден ние днес ще излизаме семейно с тати  Heart Eyes

# 123
Прекрасни и много мили както винаги  Hug БЛАГОДАРЯ ВИ! Simple Smile

# 124
  • Germany
Момичета виждам, че обсъждате захранването и да попитам - обедното хранене ли замествате първо? С големия почнах с плодови пюрета и 1во давах между храненията, а месец по късно със зеленчуковите заместих обедното мляко. Сега се чудя как да процедирам...

# 125
Мони, аз така процедирам както ти си описала. Първо въведох плодовите пюренца и сокчетата между храненията. Сега въвеждам зеленчуковите пюренца, като ги давам на обяд, на третото за деня хранене и постепенно трябва да заместим млякото с пюре. Днес девойките хапнаха около 50 гр пюре от картоф с малко морков, АМ и една идейка масалце. После сами се отказаха от пюрето и ги дохраних с АМ. На всички други хранения започвам с кърма, само на това не им давам, че тя и без това при нас е кът...
А иначе внимавам повече при въвеждането на нов тип храна - да стане постепенно, в рамките на седмица до десетина дни. Започнах с ябълка при плодовете и картоф при зеленчуците, като на 3-4 ден добавих към ябълката или картофа морков. После нещо друго, но все ги смесвам с нещо познато. Когато достигнахме голямото количество - при плодовете повече от 50 мл не им давам, започнах да разнообразявам. Досега не е имало реакции към нищо. Освен, че вече акат редовно - по 2-3 пъти на ден и от соковете и пюренцата имат по-голям апетит, друг ефект за момента не съм забелязала.  Peace А, щях да забравя - и почти спряха да връщат едно такова чудо, дето прилича на вода с дъх на мръсни чорапи  Laughing.

Снощи не сколасах, но днес макар и на патерица да честитя рождения ден на Ели и годишнината на Деси! Живи, здрави и много любов и късмет и на двете!

# 126
Здравейте сладурани  Hug
Честита годишнина Деси, пожелавам ви още много-много години да бъдете заедно, все така влюбени и най-добри приятели   bouquet  bouquet  bouquet
Честит Рожден Ден Ели, бъди жива и здрава   bouquet  bouquet  bouquet
Аз днес цял ден се нося като сомнамбул, защото си легнах в 5 и станах в 8, но не по вина на Алекс, бяхме на рожден ден и после отидохме на дискотека и и аз едни кръшни танци като му ударих с моЙта кръшна снага  newsm68. Мъжо вика, че съм била като отвързана  Crazy, ами как не то само бебе дундуркай, преди това се търкалях и сега имам да си наваксвам  Mr. Green
Забрави да кажа, че ми баха на гости и Глъм с двете си принцеси, беше ми много приятно  Heart Eyes и си представих зимните ни гостувания, цяла къща пълна с бебета и майки  Party. Добре сте дошли и у нас  Hug
Утре се очертава слънчево време ще се видим ли в Южния парк?

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 18:12 от madlena_bg80

# 127
Утре се очертава слънчево време ще се видим ли в Южния парк?

Разбира се,ние сме там с Катринка и Рости.Заповядайте мами на разходка с нас  Hug

# 128
  • София/Варна
Аз преди обяд имам ангажимент, но като приключа можв да се разходя до Южния Simple Smile.

# 129
гледам обсъждате захранване, аз пък усилено се образовам на тази тема и срещам доста весели теми. Ето една от тях  hahahaмалко бавно се отваря, но си заслужава Joy

# 130
Стига с този Южен бе момичета  Sad Много ми е неудобно за паркиране Cry Ай де да се видим в Борисовата другата седмица Praynig

Maria-Chiara, katrrinka кога идвате в Сф? Няма ли да можете да дойдете до Борисовата за някоя срещичка?

Плами как е Владко? Оправи ли се?

BebZz къде се загуби? Ще гледаме ли Дани тази седмица?

Лека и безаварийна нощ МАЙчета щастливи  bouquet

# 131
  • СТАНДАРТНО.
 Добра нощ! Аз да споделя - Дани е с хрема от 3 седмици. То не беше физ.разтвор, не беше вит.С, не беше Виброцил...нищо не ни помогна.Днес сутринта пак му хъркаше нослето. Прочетох пост на zaiobaio, че можело и кърма да се сложи. Тая сутрин му почистих секретите с аспиратора, поизцедих малко кърма и с една пипета порядъчно му напълних нослето  Mr. Green. След това цял ден не сме се сещали за аспиратора (ползвахме го поне 2 пъти през деня). Вечерта след баня пак му почистих нослето с него, но нямаше почти нищо за изтегляне  newsm44. Утре пак ще повторим процедурата. Благодаря на zaiobaio, че сподели   bouquet
Лека нощ и сладки сънища на всички майчета и бебчовци  Hug

# 132
гледам обсъждате захранване, аз пък усилено се образовам на тази тема и срещам доста весели теми. Ето една от тях  hahahaмалко бавно се отваря, но си заслужава Joy

newsm62  Joy заслужава си определено

# 133
  • София
Спите ли бре? Thinking

# 134
Ние вече станахме, по скоро аз, щото младежа пак захърка Heart Eyes
Днес с нашия тати правим една година от сватбата и да ви почерпя по случая:

Общи условия

Активация на акаунт