Отговори
# 105
  • Велико Търново
KayRenn,честита ви годишнина!Желая дълги години здраве и хармоничен семеен живот!

Току що се връщам от среща с Ели Дечкин и съпруг.Страхотни са.

# 106
Ч.Р.Д. Ели!  newsm59

Честита дървена сватба на KeyRenn!  Two Hearts (5-тата годишнина се нарича така) - можете да си купите нещо дървено за спомен.

# 107
  • СТАНДАРТНО.
Честито на всички празнуващи, пожелавам здраве, любов и щастливи и спокойни бебчовци!   bouquet

За хремата - кърмещите мами, слагате ли кърма в нослетата? Има страхотен ефект!
 Наистина ли? Знаеш ли откога се чудя дали да не му напълня носа с кърма  hahaha Вече трета седмица се влачим с хремата. Дори поръчах нов аспиратор, че с обикновения нищо не става. Поръчах си NOSEFRIDA - изтегля се всичко без проблем  newsm10

# 108
  • софия
Ели, newsm59Желая ти да си здрава,щастлива и много обичана!
KayRenn,честита годишнина! baloni

# 109
  • Бургас
честито на празнуващите!  Hug

Софиянки, къде се покрихте??? МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ И МНЕНИЕ, ИНАЧЕ ЩЕ  ПОМЪКНА ВСИЧКО! само лианка ми е отговорила  Crossing Arms благодаря, за което   bouquet

# 110
essivessela и аз поддържам Лианка.Вземи дрехи за по-хладно време.Незнам за колко дни идваш,другата седмица го дават слънчево и топличко.Но въпреки всичко нека има по топли дрехи пък ако се наложи ще събличаш един пласт.Обаче със сигурност вече няма да е топло като за по боди само.....така го виждам аз.
Честито на Деси!Още дълги години семейно щастие ви желая. newsm51
Честито и на Ели,бъди здрава,обичана майка и жена.   Gift
От нас нищо ново.Днес бяхме за малко навън,то пък не валя.А вчера в най-големия дъжд с Дари и Глъм под един чадър в Южния  Mr. Green
Лека и спокойна нощ.  Hug

# 111
Добър вечер и от нас! Чак сега можах да се включа. Моето момче тази нощ папа ли папа и сутринта се успахме за срещичката, после видях, че е нямало Sad Иначе през деня си разреди храненията и пак като бройка са като другите дни.
Ели  newsm59 здрава, щастлива и много усмихната!
Деси честита годишнина newsm67- още много по 5 години щастие, разбирателство и любов!

# 112
  • Русе
Още един път благодаря на всички за пожеланията   bouquet
Сиске, то остава и да кажеш че не ставаме  Mr. Green
Моят шопинг се провали. Получих обаждане от ангел-хранителят че големия е с Т и болка в ухото. Газ към Русе в отвратителния трафик за да се влача по доктори. Едва успях да цункам малката буболечка, дори не питах как е  Sad

# 113
ЧРД, Eли! Да си здрава, щастлива и дечицата ти винаги да те изпълват с гордост!   bouquet Стискам палци Алекс бързо да се оправи Praynig Много неприятно, че точно днес на |Алекс му е станало зле, но стискам палци бързо да се оправи! Шопинг-тур-а може и другата седмица да го проведете  Hug
Кай Рен, честита годишнина! Дъъъълги години да сте щастливи и все така да се обичате!   bouquet

Сиска, радвам се, че се разписа  Hug Браво на Божи, дано все така с желание да ходи на детска градина!

# 114
Мами с опит имам въпрос. Simple Smile Знам, че вече се дускутира това, но не мога да намеря и ми писна да се ровя...всичко дето намирам не съвсем точно отговаря на въпроса ми и затова питам пак.
Въпроса ми е свързан със захранването.
Какво четох - почва се с един зеленчук и се дава само той поне 7 дена, после друг...почва се от 1 лъжичка, докато не се стигне до заместване на хранене.
ОК - но, сега почвам например с картоф, давам 7 дена, докато не изяде бурканче и после...почвам отначало с моркова ли?
Или продължавам да си давам картофа като добавям една лъжичка морков?
А мога ли след чистия картоф, директно да си му дам цял буркон картоф + морков?
Или пък направо да му дам цяло пюре тиква щом един път вече е захранено детенце?

Благодаря ви много! Hug

# 115
Какво да ви пожелая освен лека нощ и спящи бебоци! HugКатринка  аз започнах така-картоф 1-2 дена,после тиква повечко/на бебка и хареса повече/,морков пак така и сега е на смесени,но по половин бурканче още.Утре мисля да й дам вече цяло,ама не трае куклата иска да се нацока набързо. JoyИ на мен ми беше каша в главата как ще стане захранването,като,че ли ми е за първи път,но то детето си показва.Успех!!!! newsm10 Народа вече спи и аз отивам,щото дребосъка ми спя тока за пореден ден-неиска да лежи,нито играчки,а носенееееееее,дори по едно време и това не помагаше. newsm78 Баткото беше кротък и неразбрах,че имам бебе,ама тоз мъник ще ми разкаже играта. smile3508 ЛЕКА. smile3524

# 116
Ели бързо оздравяване на Алекс! Много кофти че точно днес пак е вдигнал температура.
Катринка аз не съм мама с опит, но понеже много чета и слушам други майки и си пресявам инфото и ето какво мога ди ти пиша. След 7 ден започваш да даваш по 1-2 лъжички морков примерно и другото е картофено пюре. Така постепенно увеличаваш пак зеленчука. Това се прави с цел, ако има реакция да не е много силна при бебка и да се реагира навреме.
 Вчера забравих да споделя, че ми беше точно една година откакто разбрах, че съм бременна  Laughing
Адашката много добре го е казала в поста си. Но аз смятам само, че една седмица да давам само един зеленчук, че четох че ако има алергична реакция може да се прояви до 5 дена и после да не се чудя от кое точно ако не дай се боже се появи такава от какво е.

# 117
 1dating Деси да сте живи и здрави всички. Още много по пет да имате и всяка следваща да е по щастлива от предишната. Пък дано и скоро да се увеличи с още два члена семейството ви (знам, че за четири чавета сте се договорили Wink) Two Hearts Two Hearts Two Hearts

baloni  Ели ЧРД, много щастие радост и сбъднати желания през новата година  bouquet baloni

essivessela времето в София е доста променливо. Аз например сутрин го извеждам със боди с дълго ръкавче и суитчер отгоре, но по някое време го събличам само по боди. На долу е със долнище на анцуг - ватирано, с чорапи и обувки - буики. След обед го извеждам по боди и анцуг, но по някое време го обличам със дебел суитчер.
Мен ако питаш трябва да вземеш едно две бодета с къс ръкав, едно две тип потник, няколко с дълъг ръкав, тънка горна блузка с копчета или цип от пред, и същата но по дебела, а и по тъничка шапчица (ако задуха). За зимно яке мисля, че е още рано. Също и тънка и дебела пелена за завиване. Така каквото и време да случиш ще можеш да имаш подходящата дрешка, пък и ще имаш възможност за препиране или наслагане на няколко пласта. Дано помогнах Peace

katrrinka аз захраних така: 1ден четвърт картоф и дохранване, 2ден половин картоф и дохранване, но след час защото отказа, 3ден картоф, количество около едно пюре и никакво дохранване (не го искаше), 4ден картоф и морков (един брой средно голям), количество около едно пюре и никакво дохранване (поиска да яде след 4,5часа - яде на 4часа), 5 ден същото като 4 и...... до там съм стигнала. Утре мисля да дам пак същото, а в други ден да включа тиква.  Понеже моркова запичал правя пюрето със фризовом, че той разхлабва. Ака нормално и се чувства добре, та мисля, че за конкретното дете - т.е моето - това захранване е добро. Виж по детето си то ще ти покаже по колко, кога и въобще всичко.
 Май стана дългичко Ша мА проШтааате fiuuuuuu Heart Eyes

# 118
idar, мерси за инфото за времето в София, и на мен ще ми е от полза, понеже утре пътуваме и ще сме там за почивните дни.
Тъкмо ще ходя да събирам багажа и се чудя пак какво да взимам ... пак ще се помъкнем със сумати куфари ...  Crazy
Макс до сега в Бургас е по дънки, нагоре - боди-потник и тениска с къс ръкав. Но в Сф със сигурност е по-студено и ще взимаме якета и маратонки  Peace
Аз от няколко дни съм си навила на пръста да започвам с картоф другата седмица. Картоф, смесен с кърма. На следващата седмица - морков смесен с кърма и след това картоф+морков+кърма. Имало някакво пюре на Хип от "млади моркови", което било мн подходящо за нашия случай  newsm78 някой да знае нещо по въпроса, да е давал?

# 119
  • Бургас
благодаря ви, милички!

лека нощ на всички! цункайте бебоците  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт