Отговори
# 90
  • София/Варна
Честит Рожден ден, Ели!

И аз да ви почерпя, че преди пет години казах "да" на съпружието Simple Smile.

# 91
  • София
ЕЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА МАЙКА И СЪПРУГА! МНОГО ПОДАРЪЦИ В ЖИВОТА ТИ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА! И ВСЕ ТАКА ОПТИМИСТИЧНА И СИЛНА ЖЕНА ДА БЪДЕШ!

КейРан, Честита ви 5 годишнина!  Това е сладка и кръгла цифра! Да сте щастливи и задружни вече 4-ма вкъщи!

Хубав съботен ден на всички скъпи майчета! Hug

# 92
Ей, Деси, ЧЕСТИТО! Simple Smile Да живеете винаги в любов, здраве и разбирателство!

# 93
  • Русе
KayRenn, Честита годишнина! Още дълги години любов и разбирателство!

Пепе, приятна почивка!

Благодаря!
Приятна разходка и успешно пазаруване!

Ние излизаме, докато още е добро времето!

# 94
  • Русе
KayRenn, Честита годишнина! Много любов и късмет!
5-тата годишнина е " дървена сватба". Подаряват се дървени работи. Аз купих на мъжо бухалка  Mr. Green ама не да я ползва в/у мен  Laughing

# 95
Честит рожден ден на мама Ели    party023

Минолтачка ,оправи ли се баткото, нищо не каза след температурата.

Стискаме палци за бечето с операция,бързо да се оправя и лудува.
KayRenn Честита годишнина ,приятни мигове с избрания до теб човек Simple Smile

Днес ще се опитаме да отидем в екопарка с малки и големи дечица,да се махнем от града .
 eli_dechkin Много ми хареса подаръка ти  Joy

# 96

Софиянки, моля ви, помогнете ми със стягането на багажа за Аничка!  Praynig
Тук времето е много различно от това в София, още е като променливо лято - през деня е топло и сме с летни дрешки, сутрин и вечер сме с дълъг ръкав/крачол и/или суичър. Като ви чувам как коментирате дъждове и студ, се замислих да й взимам ли зимното, плътно яке и зимни дънки/панталонки? бодита с дълъг ръкав?  newsm78 летни неща има ли смисъл да взимам? имате ли топли следобеди? като дългогодишна софиянка знам, че от планината навява хладен ветрец и от един момент нататък си е студено, със зъбато слънчице... моля ви, посъветвайте ме какво да взимам?
Много ви благодаря!!! Днес ще стягам багажа, така че ще чакам мнения!!!   bouquet  Hug

Аз бих взела по-дебели дрешки. Понеделник - вторник уж ще е по-добро времето, но сега е много гнусно. Ама все си мисля, че няма да е за голи крачета. Вярно, че моето мишле обича да му е топло, но аз дето ходя все гола, вчера сложих панталон и блуза с дълъг ръкав.
Вземи едно-две дрешлета за топло, но наблегни на есенните дрешки.
Все пак изчакай да се включат и други мамчета.

# 97
Ели честит рожден ден!!!
Кай Рен и тук честита годишнина Wink

# 98
  • гр.Стара Загора

eli_dechkin                                                                KayRenn

# 99
  • Стара Загора
Eли честит рожден ден Hug Hug Hug  newsm38
КайРен честита ви годищнина,още много такива по пет за напред  Hug Hug Hug

# 100
Честит рожден ден Ели! Бъди жива, здрава и много обичана майка и съпруга!
Честита годишнина Кайрен! Пожелавам ви толкова щастие със половинката ти, колкото са звездите на небето - сиреч безкрайна!

# 101
  • София
Честит рождан ден, Ели!!! Щастлива жена и майка бъди!Много готин подарък имаш от Роси!!! Mr. Green Heart Eyes  bouquetВесел празник!
Честита годишнина на Деси! Много да те слуша мъжо и ти него! Wink  bouquet

# 102
  • София
Честит рожден ден, Ели! Щастлива година, много здраве и обич!

КайРен! Честита годишнина, здрави деца и обичлив мъж! Да сте много щастливи четиримата заедно!

# 103
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЕЛИ!Бъди здрава и много много обичана мама и съпруга.  cook  Честита годишнина Кайрен!Много щастие и безкрайна любов. 1dating

# 104
Eли, Не трупай и не мисли за годините ....  живей диво и безгранично! Честит рожден ден!     bouquet

Кайрен, честита годишнина. Още много по пет заедно в хармония и любов

Общи условия

Активация на акаунт