Отговори
# 75
Варненки утре ще има ли среща в Морската в 10 часа, ако е хубаво времето или сте се отказали всички?

# 76
CrazyDeina, ние най-вероятно ще пропуснем срещата, но ако все пак има вариант да дойдем ще се обадя, имам тел на повечето мами.

# 77
  • Бургас
здравейте, милички!

аз съм за малко, баща ми пристигна и сме на раздумка и маса Simple Smile
Варненки, съжалявам, но няма да дойда утре, като се върна от София - съм на линия (към края на сеп/началото на окт). Мъжо е запазил за мен и баща ми час за масаж именно утре в 10 до обяд (грижи се за кръста и кокалите ми - с този наш зъбобол, всяка вечер от 7 до 8 се носим непрекъснато). и не, не са колики, зъби са... гризе всичко яростно (не опознавайки/лапайки).
лека нощ и дано оперираното бебче оздравява бързо!

# 78
Добра нощ в тази късна доба, но какво да се прави докато сме се приспивали с Теденцето след банята той е заспал сучейки и аз до него също съм заспала, та чак сега се дигнах, за да си легне всеки по леглата  Mr. Green

Искам само да кажа на всички мамчета със съмнения за бебешки зъборастеж, че поне за половината от вас това ще се окаже фалшива тревога. Аз също имах подобни опасения преди седмица - две (нервен, плаче, яде си рацете като за световно, не спи по 3 часа обеден сън, а по час- час и половина само) и се оказа че просто не му е достигало хапването на мъника, поради намалялата ми кърма...започнах да додавам по 2 пъти даже АМ и нещата се оправиха...след това по 1 път, а от вчера и днес вече не давам, защото по метода на vpd  Hug (по препоръка на КайРен) успях с помпата да оправя нещата с намалялата кърма и сега се храним екстра, дори "запекът" ни се оказа просто липса на достатъчно хапване и откакто увеличих дажбите си ака по 2 пъти на ден без моя помощ (преди това по веднъж и то аз помагах  Mr. Green).

Без да съм експерт също ще споделя, че дори да не е от недостатъчно хапване проблема с неспокойствата (както беше при нас) може да е прекалената любопитност и будност на бебетата в тази възраст...ето преди 3 дена малкия спа до 8 вечерта и докато стане време за къпане в 9 и половина си играхме с него час и половина - то не бяха дрънкалки, гукане и други приказки, смях абе кеф на буци  Mr. Green и после след банята стана ужас - превъзбуден, гладен, а му се спи като за световно и хем плаче че му се спи, хем иска да яде абе лудна детенцето  Crazy в резултат заспа почти веднага щом го сложих на ц..цата и за първи път сука заспал повече от час  Crazy докато го сложих в леглото най-сетне.

Иначе ръцете си ги яде яросно от седмици наред вече и не само тях ами и мойте ръце си поднася за хапване  hahaha и пелени, дрехи, играчки пластмасови, плюшени - всякакви, а лигавника какво го прави направо не е за разправяне (то не е ясно лигавник ли е това или платнена топка служеща за тапа за уста  Joy), абе направо всичко трябва да му изкарвам от устата и ме е много страх да го оставям сам вече даже и за 2 мин (въпреки че гледам да няма опасни джаджи за поглъщане около него на една ръка разстояние), а зъби още Тц нЕма и това си е, и както Сиска е казала и не Ща да има още поне 3-4 месеца  Stop

Хайде лека и приятни срещички на Софийските и Варненските майчета от мен  Peace

# 79
Ми то никой не остана за срещичката. smile3506
Маевка и Луничка и те не са сигурни .
Айде ако някой ще идва да ми звънне 0896 855 690   love001
Сиска
къв беше тоя сайт дето се поръчваше в него от сайтова които нямат доставка до БГ  Hug smile3502
и добре завърнала се с писане хе хе ... Heart Eyes

# 80
Добро утро!Аз малко поизчезнох,но с ученика докато влезем в час...,по разходки,гости,а и от днес имаме празник на града и събор ама времето точно днес май се развали. Crossing ArmsДори от снощните гости ми седят чинийките ама след малко ги мятам.ЧЕСТИТО  на всички имали повод,няма да изброявам,че неможах да запомня всички,ама ще се връщам да чета. PeaceИ Сияна е крива от 15 септ.като й сложиха Пентаксима спа 4 часа и от тогава по 30 мин. все newsm78 Неиска да яде АМ,ама пюрето си го хапва/май и хареса повече/,вчера дори в чудо се видях да готвя за гости ли да гушкам скимтящо бебе ли и мъжо скокна до магазина да купи ония бисквити...та хапна малко така и накрая доготви той. hahahaИначе и Сиска си смучи пръстите и квото докопа,вчера сутрин чувам цок-цок-цок отивам-тя се събудила набарала одеялцето си и го цока сладко сладко newsm62 И последно вече се обръщаме от гръб по корем и се ядосва и пак по корем newsm32 Лек ден от мен бебе Сиска.  love001

# 81
Добро утро
Голям вятър при нас.....
Днес и без това ще си седя в къщи....
Крис от 7ч. си пее сам в кошарата,прави опити да изяде завивката и от време на време изпищява недоволно....
Отивам да го намачкам Hug
Приятни разходки на всички ,които ще излизат!

# 82
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА МИ ЕЛИ!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ,ХУБАВИ МЪЖЕ,ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ И ОТБРАНИ ПИТИЕТА!
пожелавам ти никога по-вече да нети се налага да стъпваш в Трявна

Ето ти моя скромен подарък ти го експолатирай както намериш за добре :mrgreen:

Фелинка,аз поръчвам през http://www.detstvomoe.com/,но има още няколко посреднически фирми виж в темата на пазар как да пазаруваме от Англия.

# 83
  • Бургас
Добро утро, май-чета!

Маева, благодаря за кафенцето!!!

Софиянки, моля ви, помогнете ми със стягането на багажа за Аничка!  Praynig
Тук времето е много различно от това в София, още е като променливо лято - през деня е топло и сме с летни дрешки, сутрин и вечер сме с дълъг ръкав/крачол и/или суичър. Като ви чувам как коментирате дъждове и студ, се замислих да й взимам ли зимното, плътно яке и зимни дънки/панталонки? бодита с дълъг ръкав?  newsm78 летни неща има ли смисъл да взимам? имате ли топли следобеди? като дългогодишна софиянка знам, че от планината навява хладен ветрец и от един момент нататък си е студено, със зъбато слънчице... моля ви, посъветвайте ме какво да взимам?
Много ви благодаря!!! Днес ще стягам багажа, така че ще чакам мнения!!!   bouquet  Hug

# 84
  • Русе
Добро утро!

Благодаря за кафето!

Честит Рожден Ден Ели! Много здраве, късмет, любов, послушни мъже и никакви сополи! Hug

Сега ще ви помоля да се помолите за едно форумно бебе да оцелее и всичко да си му е наред.Майка му е голям "пич" и заслужава здраво дете Praynig

Дано всичко се оправи Praynig.

Честита месечинка на патерица на Еви! Да е жива и здрава, и много послушна  Grinning!

Ние вчера се наразхождахме здраво - излязохме по пладне и се прибрахме чак към 19  Laughingч. Ама то си беше страхотно времето. Тук засега е слънчево, но започва да духа доста. Бебка е с татко и батко на сутрешна тренировка в парка  Crazy, може би с това излизане и ще си остане.

Така като чета, май всички бебчета минават през някакъв кризисен период. Дано само по-бързо приключи. Плами, при вас е било доста сериозно. Дано вече да се нормализират нещата.

Днес съм решила да прибирам разни летни дрехи, да вадя есенни... голяма досада, ама няма кой друг да го свърши.
Tired

Пепе, приятна почивка в Трявна! И на нас ни харесва там много  Peace

Благодаря! Надявам се да не стане чак толкова студено, та да си приберат масите заведенията. С малката няма как да се сяда вътре в задименото, а все някъде трябва да се храним. Ако пък не стане, ще го ударя на лежане в стаята, а мъжете ще ми носят храна  Laughing.

Хайде, спокоен ден и ядящи бебчета  Grinning!

# 85
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ!!!Желая ти да си здрава,щастлива и много обичана мама и жена!!!

# 86
  • Русе
След поредната безсънна нощ ( незнам защо нали съм без деца и трябваше да спя) спретнах ей това за вас:

Сиске
, тоя красавец го искам натюр! Мммм.
Към обяд запрашваме към Търново ( имам подарък шопинг-уикенд) . Шъ пием ли по нещо?

Пепе, приятна почивка!
За всички страхотно май-чета  Hug

# 87
Честит Рожден Ден, Ели! Бъди винаги прекрасна и обичана майка, съпруга и приятелка и щастлива жена!

Сиска, радвам се, че пак си на линия! Hug За нашето маме и бебенце ще стискам силно палци и ще се моля за тях!
Дано всички проблеми ни отминават леко!

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 09:52 от katrrinka

# 88
Честит Рожден ден, Ели! Много любов, щастие и здрави и обичливи деца и съпруг!

Фелинка колкото ми се искаше да дойда на разходката толкова всичко е против мен - снощи малкия като стана в 2.30 та играхме и мрънкахме, и пак играхме до 5 часа,/ отделно мен ме боля един гаден зъб/ и той естествено сутринта си отспа заради снощи. Та не остана време да се приготвим, а трябваше да се оправим по-навреме за да използвам мъжа ми да ни докара като излиза сутринта. Жалко, времето изглежда хубаво, макар че както казва Маева Владиславовския вятър е налице.

ПП Маева може с теб да си спретнем някоя квартална разходчица ако намалее вятъра  Peace

# 89
Честит рожден ден на мъжката мама ели.Да си жива и здрава и мъжете много да те обичат и слушат в къщи
Мерси майчетата за отговорите.Днес сме уж по скокойни и яде дост адосега.
оставям ви че каката ще водиме някъде да полудува че вкъщи пощуря.Весели празници

Общи условия

Активация на акаунт