Отговори
# 60
  • София
Аз си направих среща - хихи - със себе си в Южния парк -  бях единствена с лежащо бебе. Ходих час и половина здраво и тъкмо се бях нагласила да си ходя и.... хоп, Рали и Дари. Съответно не си тръгнах и ни заваля дъжда. Но премина, та се прибрах (дано и те са успели). Много са пораснали бебоците

Аз също ще търся жена - но за помощ с бебето, а не за домакинство. През ноември ще почна да наминавам през офиса и ми трябва жена - дайте ми препоръки, ако имате! Ще съм дълбоко благодарна!

Пъхането на ръчички в устата е нормален етап от развитието и не е непременно зъбен симптом. Това е първото, което могат да налапат, а те със устата откриват света, общуват и опознават всичко.

Идарче, ако сте със сополи, то нормално да е нервно детето! Стискам палци да се оправите бързо!

# 61
  • гр.Стара Загора
Благодаря на всички ви за милите пожелания към Еви  newsm51
Днес е особенно кисела а е толкова спокойно дете та чак ме плаши ,аз го отдавам на зъбоникнене  ooooh!
Всичко е в устата и като ми докопа пръстите така настървено смуче  #Crazy
Заспива и се събужда с рев и дори съня който й е от 15.00ч-18.00ч. днес беше мираж ококори се в 16.30ч и пак се сърди.
Ами нямахме колики сега вероятно ще имаме зор със зъбите венците й са побелели но няма никакви дупчици.
Хайде лека вечер отивам да готвя докато е спокойна и стои в шезлонга ooooh!
Сисееееееее къде забягна липсваш ни  Hug

# 62
rosita,честита месечинка на Еви Hug
Аз пък утре пак няма да мога да отида на срещата Crossing Arms
Мъжо отива на село да бере гроздето....уфффффффффф знаех си аз,че ще стане нещо такова...егати.. Tired
Поне ракия да пиех,че да не ме е яд... Naughty

# 63
Честита пета месечинка на Евелин  Party Time baloni!Да е жива,здрава,усмихната,да радва много мама и тати!
Вчера бяхме на консултация-6.700 кг и 61 см.И ние имахме гурлички почти след като излязохме от болницата.Педи ни изписа капки.Бяха изчезнали,но след около 2 месеца се появиха пак.И бешегрозна картинка-докато малкия спеше,мигличките му се залепваха.Наложи се да ходим на очен.Изписа ни Тобрекс и Фуситалмик.Слава Богу очичките му се оправиха.
Благодаря за поканата за среща.За съжаление няма да мога да дойда,но за по-нататък-обещавам,Ще ми е много приятно да се запозная с вас!

# 64
Здравейте хиша рядко щото сме все на вън но на това  Wear Umbrella cold ще си седиме в къщи и ще си пишеме повече.
Чета от горе отгоре.Честити месечинки на всички както рожденни дни и поводи.Да са живи и здрави всички.Ние в понеделник Добри ми изправи косата вдигна температура 38.6 и след панадола я смъкна.Така беше цял ден а точно в понеделник каката имаше рожден ден и вечерта бегом с таткото в дежурната поликлиника и казаха че му  е запушено нослето и затова дигал  Illно според мене е  tooth
Имам питанка НЕ ИСКА ВЕЧЕ ДА ЯДЕ МЛЯКОТО.ДАВАМ МУ НАН  1 САМО СУТрИН ГО ИСКА .ВЪЗмОЖНО лИ Е ОТ ТОЗИ ЗЪб Д АНЕ ИСКА ДА ЯДЕ.пИЕ САмО чАЙчЕТАТА НА ХИП.а ДА НЕ ГОВОрИмЕ чЕ Е В ПЪПКИ ВчЕрА мУ ДАДОХ мАлКО СОКчЕ ТО ГрОЗДЕ А ОТ мИНАлАТА СЕДмИцА ПИЕ СОК ОТ ИЗцЕДЕНА ЯбЪлКА И САмО СОКчЕТО И чАЙчЕТО ПИЕ.
нИЕ уж сме добре.ОНзи ден ни мериха и бяхме 7.440 и 68 см висок.Незнам какво яде но расте доста бързо,а е само на Нан 1.Сег ащке ходиме да купиме пюренца белким яде.
Мацки много съм щастлива днес две мой приятелки разбрах че чакат бебенца а доста трудно забременяха и съм доста Хепи.Оставям ви мацки ще пиша повече

# 65
mama rosi Mnого мами се оплакваме от това. Ние бяхме днес на консултация и нашия доктор каза, че няма проблем за бебчето и вероятно е зъбки. Просто трябва да се дават течности. Ние лично само вода пием...е и на 3-4 часа даваме мляко и той пие по 10-20 мл... Simple Smile
Дано бързо мине този период, че е шашкащо! Най-интересното при нас е, че малкия е много спокоен - никакви признаци на глад!

# 66
Само ако знаете как заспиваме в момента - смучем си палеца и се унасяме. Незнам дали да я оставя с палец в ръка или да не и позволявам. Сега се учим да заспиваме в леглото, че досега заспива само на ръце и може много да и дойде ако и отнема и това удоволствие, но като знам колко лош навик е ..... незнам

# 67
Привет и от нас wavey

Честити месечинки на всички  bouquet  bouquet  bouquet

Май че е фалшива тревога със зъбчето doh  Вчера имаше бяло на венеца от доло, а днес няма newsm78 Малко н есъм наясно Crazy

А иначе днес на обяд спахме 2-3ч smile3533  Направо се родих, е лежах до него през голяма час от времето, но поне се събуди с усмивка (това не се е случвало от има няма 1месец). Пък и сополките понамаляха, дано да поразминава вече чееееееееее Praynig

Приятен вечер на всички и ЛЕКА НОЩ newsm10

# 68
  • София
 Честита месечинка на Евелин!  bouquet
 Оф,  Whistling с тези зъби ще се измъчим май повече от коликите, дано Praynig не е така.Ние днес следобедния сън го прецакахме с зъбите - бял венец, нерви, рев, запушен нос, въобще гадост.Милият ми измъчи се горкото, добре че по някое време се успокои от хомеопатичното. Whistling
  И ние се разходихме до обяд , беше хубаво времето при нас, много съм доволна.
Пожелавам лека нощ на бебенцата и семействата им! Wink

# 69
Вече се чудя дали са зъби изобщо или просто е скок в растежа? Този скок, който е около 4-я месец може да продължи до 5 седмици и имам чувството, че няма и да ни пусне, а направо ще хванем следващия, който е около 6-я месец. Тръшкането е голямо и по цял ден и нощ, хората отбелязват дните, в които бебето е кисело, ние отбелязваме деня, в който е в настроение (веднъж на 10 дни). Как ще го метна на бабите по празниците, ооооо, нямам търпение вече.
Katrrinka, за малко сме се разминали днес, нашата консултация беше за 13 часа. Точно 7 кг и 62 см е младежът, сочен и набит  Mr. Green. Педито ми чупи стойки, че не давам сокчета, но на мен не ми пука.

# 70
vaiza следващия път трябва да си ударим направо среща Simple Smile
ние сме на 12-ти, пак към 11.30, предполагам и на вас ви е дал тогава час?

# 71

Хъх,  newsm78, странно на нас ни даде час за 16-ти чак.

# 72
  • Велико Търново
Добър вечер,дами Laughing
Чета,че съм ви залипсала Crazyно да знаете тук съм и постоянно чета,но нещо не мога да се впиша в темата по обсъжданите въпроси и притеснения Crazy

ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ,КОИТО ИМАХА ПОВОД,А АЗ ПРОПУСНАХ!
ЖЕЛАЯ НА БУЛКАТА ХАРМОНИЧЕН СЕМЕЕН ЖИВОТ,А НА МИГЛЕТО МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!СИГУРНА СЪМ,ЧЕ ПРОПУСКАМ НЯКОЙ,НО МИ ПРОСТЕТЕ!

malachika,много ти е хубава роклята,а малкото момиченце аз бих го облякла с нещо от тукhttp://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/14

Сега съм се заровила в стари теми,ако ви е скучно и искате да се потопите в историята на форума четете тукhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429451.0

Това са култови темиhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=238989.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74340.0

Сега да кажа нещо и за Мина понеже сме в отчетна.Яде на поискавене не мога да кажа нито по колко време,нито по колко пъти,защото не знам.Спокойно и много усмихнато дете е,обожава сестра и да я забавлява,гука и пее за разлика от сестра си като беше бебе и много обича да хваща едната играчка от едната и активна гимнастика,на която има огледало и се гледа CrazyДнес инцидентно се обърна от корем по гръб.Зъби няма,но няма и признаци за татива/пу-пу поне още 3-4 месеца да не се появят Mr. Green/Ми това е май.
Божидара е от два дена на градина и вече е всеобща любимка.Ходи с желание и без драми.Дано да не ми боледува,а ако да минава леко.

За хрема и запушен нос препоръчвам смело тази помпа-http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960

Сега ще ви помоля да се помолите за едно форумно бебе да оцелее и всичко да си му е наред.Майка му е голям "пич" и заслужава здраво дете Praynig

Сега ви желая хубава вечер!

# 73

Хъх,  newsm78, странно на нас ни даде час за 16-ти чак.

Е нищо, пак може да направим една среща. На нас ни е на 10 мин болницата, а там има нещо като паркче....А ако е хубаво времето може да ви водим на Южен парк. Явно дават часовете поред и са свършили за 12-ти.

# 74
  • София/Варна
Сега ще ви помоля да се помолите за едно форумно бебе да оцелее и всичко да си му е наред.Майка му е голям "пич" и заслужава здраво дете Praynig

Ако става дума за бебока на Цвета (tsveta), последните новини са, че са го оперирали и всичко е наред. Сега остава да се молим бързичко да се възстановят и майката и бебчето.

Общи условия

Активация на акаунт