Отговори
# 360
  • Русе
Добро утро!

Моля!

Това, което съм написала си е в реда на нещата  Laughing

Не е много сигурно, като гледам колко теми за снахи и свекърви има в ДиС. Peace

Откакто баткото тръгна на училище, и Трябва да ставам сутрин се чувствам доста уморена. Не, че преди ставах по-късно, ама явно си е друго да е по желание  Grinning.

Отивам за отхвърля задачите и да хукваме навън!

Много слънчев ден на всички!

# 361
  • София
Добро утро и от нас! Mr. Green

Пепе, много благодаря, пак си направила закуската рано  bouquet

Снощи след ваксината на Бубчо се поду крачето и зачерви, плака милото ми, докато с компресите от реванол спадна Whistling.

Днес ще бъде много хубав ден, хайде всички навън. 1stroller sohappy Wink

# 362
Здравейте момичета.
Каката вчера беше най-щастливото дете , макар че празника ще бъде в събота или неделя тя пак беше много жизнена и удовлетворена.
Зайо клиника точно още не сме намерили , защото лекарите препоръчват първо каквото може да се направи в България- т.е. да стабилизират глаукомата до някакво положение известно време . Иначе аз се ровя и съм намерила на някои места. Всичко върви едно по едно и когато имам нужда от всички вас със сигурност ще ви  уведомя.
Не искам да пиша много за всичко това ,за да не ви натоварвам излишно.
Само да кажа ,че в петък отново влизаме  в болница за да мерят налягане и дано да няма операция , но нищо не се знае.
Приятен ден на всички !

# 363
Добро утро и от нас с Макс! Отдавна не сме се разписвали, но нищо ново наоколо ...
Ходихме на един междинен преглед на частно, че на нашето ДжиПи хич и нямам доверие и започвам да й се дразня на глупостите, които ми говори.
Максим е вече 8.300 и 70см - порастнал е 18 см от раждането си  Flutter Каза ни да започваме със зеленчуковите пюрета, но аз още не съм. Картоф една седмица, след това ранни моркови, след това да ги смесвам + карфиол ...
Относно обличането - аз отдавна съм обявила война на бодитата и ританките и го обличам като гоям човек - с тениска (къс или дълъг ръкав) и дънки или джинси (вече има повече на брой от мен  Crazy). Е, под тениската има боди-потник, че мн му се оголва кръста иначе!  Hug
Онзи ден купихме тази много забавна книжка - http://www.fiut.bg/index.php?page=shop.product_details&flypa … art&Itemid=32  (може би я имате вече). Много е красива, вътре има страхотни илюстрации, място да се попълва информация за беб и прозорчета за снимки, да се очертава стъпалото, дланта, за кичур коса ... абе, много мил спомен ще му остане  Grinning
Това от нас  Hug Хубав ден на всички мами и на най-сладките ни бебчета!

# 364
Добро утро от нас.
Честит празник на Поли на Таня( на патерица). Да е жива, здрава, красива, усмихната и многоо щастлива Grinning
И от нас нищо ново. Присъединихме се към групата на "уличниците" Grinning По цял ден сме на вън.
Мария-Чиара, лелееее. Макси ми събира очите. Ние ще го стигнем около година сигурно Grinning Иначе на ръст и ние сме пораснали 18 см, но тръгнахме от "завидните" 47 Blush
За обличането - през деня с анцузи и боди с къс ръкав. За спинкане - с пижама и чорапки. По цял нощ се завиваме, но накрая ми писва и я оставям.
И така Grinning А сега, хайде на разходка, че деня е прекрасен.

# 365
Ох, чакам го и аз да се събуди и да излизаме ... ама докато чакам, ще дойде време за другото хранене  Crazy
malachika, много висока е вчшата мома - манекенка Hug
След като прочетох това: http://karmene.greatnow.com/zahranvane.html  , отлагам захранването с още месец ...  Laughing  Rolling Eyes

# 366
Здравейте и от нас Simple Smile Честито на голямата принцеса на Таня - Поли (на патерица). Мн да те радва и да съумеете да станете не просто майка и дъщеря, но и приятелки за цял живот Simple Smile
Честита годишнина, Мадленка, отново с малко закъснение! Мн семейно щастие, разбирателство и любов, пълна къща с деца Simple Smile
Относно темп в стаята - при нас е м/у 20-25 и ние сме в къща и понякога си става доста студено и с мъжа ми сме притеснени какво ще правим цяла зима. Май ще сменим климатика(дано да не сме се сетили ммн късно)Галя, напълно те разбирам за ремонтите, ние почти нон стоп сме си в ремонт, ама какво да се прави. Бебка я слагам да спи само с пижамка и я покривам с едно одеалце. През деня я обличам като мен, ако ми е топло и съм с къс ръкав и тя е с боди с къс ръкав, ако съм с дълъг и тя.
Ние днес бяхме да ни сложат втория Пентаксим, бебка проплака мн жалко като я боцнаха, но после се успокои. Като се прибрахме хапна и спинка непродбудно 3ч, отдавна не и се беше случвало. Сега си играе на активната гимнастика. Иначе като мерки и теглилки - 67см(+2см от предната коснултация -1м. и 10 дни) и 8510г. +960г. Голяма дундавелка ми расте, но до преди една седмица беше само на кърма, а пюретата, с които я пробвах са минимално количество и не вярвам те да имат пръст в наддаването и. За захранването аз реших да го почна, защото имам усещането, че тя го желае. До сега съм и предложила пюре от морковчета -купувано, не го хареса мн и не съм и  настоявала. Изчаках да минат няколко дни и и предложих домашно картофено, като сложих вътре и кърма. Мн и харесва. но аз и го давах само 2 дни, днес сме само на кърма.
 да я похваля, че от  няколко дни вече се обръща и по гръб о корем, а и почна да бърборка мн. Аз и казвам, че звучи като разгонен котарак Simple Smile  hahaha

Стига толкова от нас, че тя м вика Simple Smile
Хубав и усмихнат ден!

# 367
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания, на всички да ви се връща тъпкано  family
Ей Бани, защо не казваш, че си си сменила именцето  Naughty
За температурата през деня сме на около 22 градуса, а вечерно време затоплям за малко стаята и банята и спим с плюшен апижамка и олекотена завивка на 23-24 градуса.
Все още приемам поръчки за прахчета за зъбките от Англия  Laughing
Хайде това от нас, че отиваме в Джъмбо да похарчим малко парички   Sunglasses

# 368
Здравейте Майчета   bouquet
Много се извинявам, че не съм писала от раждането, имахме малко проблеми в началото, но сега сме добре, и бих искала отново да се присъединя към вашата компания  Hug
Ще се радвам да споделям с вас всичко, което ни вълнува.
За протокола - моята Божидара тежи 5900 и е 62 см, дребна работа  Laughing
Не яде и това е, кърмим се, но откакто преди седмица я теглихме, и беше наддала само 50 гр за 1 седмица, почнах да я дохранвам с АМ. Не че го яде де, и него й го наливам с клизми, явно злояда ще е , не прилича на майка си и баща си   Mr. Green
Ще се захранваме като навършим 5 месеца, че може и по нататък, със зеленчуково пюре, тиква или картоф  newsm78
Лек ден на всички и послушни бебоци  Hug

# 369
  • гр.Стара Загора
Привет сладурки  Heart Eyes
Ние току що се прибрахме от разходка и бързам да ви споделя че от днес Евелин беблин е в летния кош и толкова много се радва и беше щастлива че чак ме е яд на мене си че досега не съм го сложила  ooooh!Вече вижда света около нея беше и малко полуседнала за нея това беше рая  smile3502
От утре сме на плодови пюренца ще започвам с ябълка  Peace
Бани честит нов ник  Hug
MARMORANA аз те помня добре дошла  welcome много се радвам че се увеличаваме и си споделяме много сте ми скъпи всички да знаете Hug
Хайде приятна вечер отивам да манджаря че от миткане нямам време за къщата  Mr. Green

# 370
  • София
Бани! Честит ти нов ник! Браво на твоята принцеса!
Таня, да ти е жива и здрава каката, а за малкото човече се моля да се оправи лесно и да не се налага операция!
Ние с Божко днес отново се радвахме на компанията на Ванката на Лято!Просто неусетно хвръкнаха часовете за разходка!
Все още връщаме на фонтан, което ме тревожи....но явно трябва да имам търпение.  Любимо занимание вече ни е да се набираме при всеки удобен случай за да седим седнали. Започнах да го слагам в скута си и да го облягам на мен.
Когато сме сами вкъщи става все по-трудно да свърша каквото и да било, защото не ще да остава сам.
Лека вечер на всички!

# 371
  • София
А, Мигле, нали го видя Ванката - и той при всеки удобен случай се напъва да сяда... Като се прибрахме му се спеше юнашки и може би по този случай дръпна пак един неутешим рев, накрая се принудих да му дам да суче, за да се поуспокои. Помрънка още малко и заспа. Вече почвах да се чудя да не би някъде нещо да го убива или да не му е удобно...
Бани, и мен ме изненада с новия ник.  Simple Smile
По повод летните кошове - откога може да се ползват, някой знае ли? Нашият, за съжаление, е с непроменяем ъгъл на облегалката (ако ме разбрахте) - няма полулегнало положение, най-много да е с навирени крака.
Мадленка, извинявай, изкуфяла съм, какви бяха по-точно тези прахчета? А цена знае ли се?

# 372
По повод летните кошове - откога може да се ползват, някой знае ли? Нашият, за съжаление, е с непроменяем ъгъл на облегалката (ако ме разбрахте) - няма полулегнало положение, най-много да е с навирени крака.

Ами, за всяка количка си е различно. Нашата примерно - летният й кош става и за новородено, т.е. има напълно легнало положение. Аз до 4-ти месец ползвах коша за новородено и след 4-ти го замених с летния - напълно легналото положение. Тези дни започнах да го понадигам 1-2 нива, че Макс нон-стоп си надига главата да гледа ... и сега е мн доволен, пада голямо клюкане навън Simple Smile Но все още летния ми кош е обърнат към мен. Няколко пъти го бяхме завъртяли към движението, но е малък все още и аз постоянно надничах да го гледам какво прави ...
[/b]

# 373
Марморана, не сме те забравили! Добре си се завърнала при нас!

Бани, новият ти ник ме кефи  Mr. Green.

Аз малко да помрънкам  Confused. Преди 2 дни захраних момъка с морковено пюре и резултатът беше слузесто ако с кървави жилки. Утрепа ми се ентусиазма за захранване от всякъде (не че много го имах). Спрях моркова, сега давам тиква и тръпна в очакване на следващото произведение.

Мигле, много бебоци спират да връщат като се захранят, не че те агитирам де. И Велизарко бльоцва по малко всеки ден, но то и неговото ядене не е спокойно, постоянно се кекерчи, гъне, пъне, ми нормално е да връща  Thinking.

# 374
Здравейте майчета.Минавам набързо да ви почерпя виртуално за нашата месечинка.Станахме на половин годинка.Много съжалявам че не успявам да ви следя винаги,но имам проблеми и си ходя от лекар на лекар.Пожелавам на всички бебоци и майчета много лека и спокойна вечер.Щесе опитам да наваксам с четенето.

Общи условия

Активация на акаунт