Отговори
# 375
  • вече Пловдив
Добра вечер и от нас!
Леле, Стеле, кога станахте на половин година?!?  SunglassesДа е жив и здрав Ради!  bouquet
Бани, честит нов ник! За секунди помислих, че имаме ново МАЙче Wink
Марморана, добре завърнала се!
Аз днес тотално луднах - Бела или мрънкаше, или ревеше здраво (баща ми казва "като дивата малайска мечка"), или спеше на пресекулки.  Shocked и между другото хапваше по малко. Напоследък тя си е неспокойна и ревундри, но днес беше направо нетърпимо  Crazy Както една мама беше писала (сори, не помня коя) - от ревливия период 4-я месец ще скочим направо на 6-я  #Crazy
Иначе с удоволствие днес си довърши пюрето от моркови, утре ще почиваме и почваме следващото ...
В момента вкъщи е около 22 градуса, Бела спи с тънка блузка, ританки и лека жилетка, завита с олекотена завивка и й е добре.
Лека нощ и спокойни бебоци! Heart Eyes

# 376
Добро утро майчета!Горе долу ви изчетох,ама не ми остава време за компа от бягане за изследвания и т.н.Да честитя на Таня рожденичката/на патерица/-да е много-много щастливо и усмихнато дете! newsm67 Честита месечинка на Стелето! newsm07 И имам СПЕШЕН ВЪПРОС-Вчера ми се наложи да оставя малката на майка ми и в 18.30 ми звъни,че пищи ама пищи. ooooh!Газ на колата и докато я гушнах се успокои smile3518 Като се оглежда навсякаде и пак почва рев с подземане.ТА дали обстановката не и допада и си търси нейната стая???Това не се случва за първи път-като са навън в количката добре,ама като я прибере у тях newsm78 И вчера забелязах,че като се успокои и като я види и чуе да приказва пак прави джуката да плачка?Или нещо не и допада баба й?Господи ми как ще я оставя други ден като заминаваме с баткото??Ще я гледа у нас ама знам ли?Някоя от вас сблъскала ли се е с такова чудо споделете МОЛЯ ВИ? newsm17 СЪРЦЕТО МИ СЕ КЪСА И СЪН НЕ МЕ ХВАЩА КАК ЩЕ Я ОСТАВЯ?

# 377
  • софия
Добро утро! HugХайде да почерпя за четвъртата месечинка
на Ицко.

# 378
Добро утро,майчета
не съм писала скоро,защото няма какво ново да кажа.
През деня при хубаво време сме по разходки,следобед пишем с каката домашни и т.н.
Криско напоследък се поуспокои,но вече знам къде е била причината...вчера съвсем случайно видях,че ще имаме зъбче.Долното ляво зъбче си е направило вече дупчица и скоро ще се покаже.Не съм в особенно голям възторг,че ми се искаше по-късно да ги вади,ама пита ли ме някой...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА petq_pl

smehorana ,ЧЕСТИТА ВИ МЕСЕЧИНКА!!!
Честито и на всички имали поводи да празнуват!!!   bouquet

п.п.Ама как ми се е сменила лентичката..... newsm78

# 379
  • Русе
Добро утро!

smehorana, Честита ви месечинка!

Стеле, Честита годишнина на Ради Laughing!

Да са ви живи и здрави бебоците!  bouquet

nbirthday petq_pl    ! Много здраве, любов и късмет!

Диана, и нашата девойка плаче, когато баба й се опитва  да я изведе на разходка. Сигурна съм, че не е от обстановката, защото с нас навън не плаче, просто не е свикнала толкова с нея. Опитай следващите 1-2 дни, които имаш преди да тръгнете, бабата да е по-дълго време с вас, за да посвикне бебка с присъствието й.  В комбинация с познатата обстановка, мисля, че ще потръгнат нещата. При нас напоследък, като й обръща повече внимание се пооправя положението. А в крайна сметка и да поплаче малко, все ще се успокои накрая, къде ще ходи  Laughing. Не се натоварвай и с тези притеснения, в момента е нужно да вдъхваш спокойствие на баткото. Баба и бебе ще се справят, не се тревожи  Hug! Стискам палци всичко да е наред, и скоро неприятностите да останат зад гърба ви!

Танче, дано и при вас нещата се развият по най-благоприятния начин. Прегръдки на малката Лили!

rosita, ние вече от около 2 седмици /откакто ти пита, и май Кей Рен каза, че е подходящ/ сме с летния кош и Йоли се чувства добре. Държа я или напълно легнала, или едно ниво нагоре.

Хайде да се размърдам, че ей сега ще стане обяд!

Много слънце за всички уличници  Laughing!

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 09:18 от pepe

# 380
Добро утро сладурани  Heart Eyes
Честито на всички бебоци, които имат повод, да папкат много и да са послушни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Впрочем и ние днес ставаме на 4 месеца, черпя всички  newsm38 newsm38 newsm38 newsm38
Лиле и ние сме със летния кош, той също не променя ъгъла си, но аз съм сложила една възглавничка и е почти легнало положението на гръбчето, на Алекс много и харесва. Прахчетата, за които питаш са за успокояване на зъбоникненето, похвалиха ги и двата вида и аз ще ги пробвам, пускам дава линка, където можеш да ги видиш
http://www.boots.com/en/Ashton-Parsons-Infant-Teething-Powders-20-pack_1674/
http://www.boots.com/en/Nelsons-Teetha-24-sachets_2211/

# 381
  • Стара Загора
Честити месечинки на Стелето,Мадленка,Смехорана да са ви много засмени слънчицата  Hug Hug Hug
baloni bdbaloni baloni
Честит рожден ден petq_p Роси поздравления за летния кош,аз вече ти честитих лично ама нека и публично  Joy Joy Joy сигурно малката кукла Еви е много щастлива,ще я изям......Успех и вече с десертите да са и сладки плодовите пюренца Heart Eyesпо-късно може да се засечем по-центро  Peace Хайде мн целувки на всички....При нас всичко е едно и също за това не пиша за нас,Дими е добре,м/у другото вчера  си направих прическа,бях и на кола,вежди абе да се почувствам и аз малко като ЧОВЕК  newsm03 Хайде приятни разходки  Hug Hug Hug

# 382
  • София
Здравейте, момичета!
 Честити месечинки на Ради  на Стела, Алекс на Мадленка и Ицко на Смехорана!Живи и здрави да са дечицата, много щастливи! Wink Heart Eyes  bouquet

Честит рожден ден на Петя пл!Жива и здрава, усмихната!  bouquet

Диана, спокойно бебка ще свикне с баба.Подкрепям Пепе, много добре го е казала.

Марморана, добре завърнала се!  bouquet

Вайза, без такива акания повече  Naughty. Hug

Слънчев ден!

# 383
Диана, и нашата бебка прави устата на всеки, който види, и почва да реве. Ама бабата като поседи малко повече време в къщи, и тя свиква с нея, и почва даже да й се радва, така че нека са малко повече време заедно и ще свикне малката кукла  Hug
Радвам се, че не сте ме забравили  Hug

# 384
Честити месечинки на Ради  на Стела, Алекс на Мадленка и Ицко на Смехорана! /
Бяхме ортопеда Райков ,слава Богу сме добре.
diana_0880 -кураж ние сме с теб.
Емито вече хваща играчки ,бута с ръката ,дърпа и удря голямо жвръцкалце. Joy

# 385
Честити месечинки на Ради  на Стела, Алекс на Мадленка и Ицко на Смехорана!
днес записах час за ортопед на 06.10 сме там до сега дени не е ходил дано всичко е наред. като го гледам мойто бонбончииииииииииииииииииииииииииииии какав живак е много е буен нрава ми нз дали и другите са така ама тои е направо огън постоянно рита балъска удря говори 

# 386
  • Варна

Мерси за пожеланията и аз да честитя месечинките на Ради на Стела, Алекс на Мадленка и Ицко на Смехорана
.Почерпката е малко посна, но има още да се уча  Grinning Misc Baby Bottle  party023 beer3 Wine Glass(дано съм се справила). Лека вечер от нас

# 387
  • софия
Благодаря за пожеланията!И честити месечинки на Ради на Стела и Алекс на Мадленка!  bouquet
 hbday на Петя!
Днес почти цял ден бяхме навън.Това хубаво време не е за изпускане. NaughtyВече правим
следобедна разходка вместо вечерна,защото Ицко яде към 18ч.и докато излезем то се
стъмва.А ми се иска да се възползваме от циганското лято до дупка.
dave86 и нашия хубавец е постоянно в движение Crazy и не мога да му взема думата Joy
От както си е открил гласа постоянно си води едни дълги монолози като постепенно
увеличава децибелите.
Това е от нас за сега.Лека вечер на всички!

# 388
Честити месечинки на Алекс, Ради и Ицко. Да са много диви и игриви Laughing
Честит рожден ден на Петя.
Едно-две въпросчета ако позволите Blush
Пробвах да дам сок, но отказа. Разредих с вода и чудо. За първи път пи течност, която не е мляко GrinningВъпроса ми е  - мога ли да го съхранявам повече(разтвора) или да изхвърлям веднага след даване. Ползвам готов сок.
Благодаря ви Hug

# 389
  • Русе
Добро утро!

Заповядайте!

Честита месечинка на патерица на Алекс на Мадленка!

Тази нощ Йоли реши да си говорим дъълго  Crazy. Като ококори едни големи очи, доста време откара. Аз ту се унасях, ту се събуждах..., а тя ми се хили. Сега съм с лек наклон  Tired.

malachika, ако даваш веднъж на ден сок, мисля, че ще трябва да го сменяш. На етикета може би пише колко време след отварянето е годен, но ако е без консерванти издържа доста малко.  Peace

Абе, нещо напоследък много бавно ни  върви темичката. Преди, докато изчета всичко, я се включа 1-2 пъти седмично, я не. Сега и по 2 пъти на ден ми се случва да пиша. Дано като захладнее, да се позавърнете  Grinning.

Хайде, много слънце и днес, че утре май ще е дъждовно.
[/color]

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 08:09 от pepe

Общи условия

Активация на акаунт