Отговори
# 390
  • София/Варна

Добро утро!

И един много умиляващ албум със снимки: http://www.facebook.com/reqs.php#/album.php?page=1&aid=89383 … p;id=106032769370. Не съм сигурна обаче дали всички биха могли да го видят

# 391
  • гр.Стара Загора
Добро утро и от мен
Благодаря на рере и KayRenn за закуската и кафето  Hug
KayRenn тези бебоци са невероятни  Heart Eyes
Наистина темичката ни много бавно върви напоследък защо така  newsm78
Хайде и ние да се наконтим с Евелин и навън че днес ще е хубаво времето а утре знае ли се Rolling Eyes
Нашия тати днес заминава в Пловдив на панаира ама ние ще пропуснем че нещо не ми се пътува а по принцип обожавам да пътувам.
Весел ден и послушни бебешорчета

# 392
Добро утро и от мен!
Да се отчета от консултацията ни първо - вече сме 6.900 (700г+) и сме 62 см. (4 см+). Този път съвсем малко ревахме на Пентаксима, може би защото бързо реагирах с биберона  Party и слава богу нямаше реакции.
И аз забелязвам, че малко бавно ни върви темичката, но аз го отдавам на това че съкровищата ни, поне моето така - вече спят много по-малко и на тях им обръщаме най-вече внимание   Simple Smile
Да честитя на патерици на всички месечинковци вчера! Да са ви живи и здрави и много игриви!
Честит рожден ден на патерици на Петя ПЛ!
Диана0880 - стискам ти палци мила всичко да мине най-безболезнено и резултатно, а малката да се радва на игра с баба си!

# 393
  • София
Здравейте!
  Благодарим на Пепе и Кайрен!  bouquet
 Много хубави снимчици, сладки бебчета Wink.
Може би мамите използват хубавото временце, ама утре при този дъжд ще видите  как ще се появят. Wink
  Ох, нашата нощ не беше лесна, бебчо се буди незнамси колко пъти Crazy, мрънка, дам му биберон, давам да суче, не е мокър, айде затишие и после пак, та така до сутринта. Може и да се превъзбудило детето, емоции, смехове.

Днес в София го дават в късния следобяд да вали, затова да се стягаме и бегай навън.
 Mr. Green
CrazyDeina  браво, добре сте пораснали. Laughing

# 394
  • Велико Търново
ВРЕМЕ Е ДА ЧЕСТИТИМ ЧЕТВЪРТ ВЕК НА ВАЛЧЕТО!ВАЛЕ,ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА Hug
да вземеш и да се разпишеш грешка няма да има Blush

Тук(syngenta.bg  можета да проверявате времето седмица напред-добра "врачка" е.До сега няма пропуск Crazy

Мадленка,ще ти пиша на ЛС по колко искам от прахчетата,ако ме прочетеш по рано ми прати сметка по която да ти наредя парите.

Хубав ден,девойки Hug

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 10:18 от siska79

# 395
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛЕ!!!
Бъди усмихната,бъди добра,бъди красива и много обичана!!!
newsm59  Gift newsm59  bouquet  bouquet  bouquet

На нас ни никне и второто зъбче...скоро ще си имаме зайче-байче в къщи  tooth  Laughing

# 396
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЧЕТО!
 Да се отчета и аз след последната консултация: 6700 (+700) 66см (+4).Боцкането на Пентаксима не го усети изобщо,но пък цяла нощ се въртеше и проплакваше насън.Доки каза 3 капки вигантол че главичката и е крива фонтанелата голяма.За захранването каза 6 месец заради атопичния дерматит.На мен ми се искаше да е след петия защото сме на АМ ама...
 Аглая не бърза за никъде едва преди няколко дни започна да се върти настрани,извеждам си я още в коша за новородено,защото не се надига да сяда а за зъбчета няма абсолютно никакви признаци.

Това е от нас.Лек и слънчев ден на всички

# 397
Ч.Р.Д. на Валчето!
Желая ти много щастие, здраве и щастливи мигове с най-близките ти хора!

Аз за себе си мога да кажа, че предпочитам повече да чета, отколкото да пиша. То и като няма много какво да споделя, та така.

Миналата нощ малката ми разказа играта. Събужда ме в 24 ч. и в 4:40 ч. А по принцип си спи през нощта. Тази нощ искаше да повтори, но не й разреших. Оставих си я да поплаче в 23:35 (ми така или иначе бяха минали само 2 часа), а е нощ. После обаче като се пробуди в 4:45 ч. си я нахраних, че гърдите ми щяха да експлодират (незнам - уж редовно пропуска малката нощните хранения, пък и тялото ми подсказва да я храня).

Най-новото покрай мен е, че най-после синът ми го приеха в детска градина (нали се преместихме), и докато натъкмя документите му за записване... . Важното е, че сега ходи и съответно се товаря по-малко в къщи. Все пак гледам само едно бебенце и то послушно - пу-пу.

Това е от мен.
Голямо  Hug от мен за всички!

# 398
  • Русе
Честити месечинки на всички бебчета! Hug
Честит рожден ден на Валчето и Петя! Здраве и много щастие!  Hug

Няма с какво да се поФаля. Двамата с Гого си смучем АБ и се надяваме да ни мине скоро. Иначе и ние уличници го раздаваме  Simple Smile

# 399
  • софия
 newsm59Вале!
Бързам да се похваля,че ще ставам леля. newsm44.Сестра ми ще си има бебе
след доста чакане.Дано само всичко да е наред! Praynig
Ицко напоследък все по-често започна да пропуска вечерното спане
между 18-21ч.Не иска да спи,но в един момент става много кисел,а
приспиването е мисията невъзможна.Вечер пада голяма игра като
се прибере татко му от работа. newsm32Види ли баща си на вратата
грейва направо.Това е от нас
Лек ден и приятни разходки на всички мами и бебоци!  bouquet

# 400
Момичета хайде почерпете се за нашата 5-та месечинка! newsm44 И да похваля бебка,че днес много слушка/засега/играе си,спинка... newsm38-ВАЛЕ!Много щастие и любов.Миии това е отивам да просна дрехите и да гладя докато дребчо спи.Приятен слетобед на всички мами и бебчета.

# 401
Валче, Честит рожден ден!Желая ти преди всичко да си много здрава, щастлива и обичана жена и майка!
Напоследък зачести събуждането и проплакването на малката, предполагам,че се дължи на зъбки... newsm78. Много гадна работа, така се стряска милото,че не мога да я успокоя после...
Момичета, говорих с една майка, която ми препоръча преди захранването с пюренца, да дам бульонче от зеленчука,с който ще се захранва- например първо от картоф, после морков и т.н. Какво мислите по въпроса?! newsm78
Аааааа и още нещо, най-накрая качих малко снимки на Жанета - ето тук можете да ги видите http://picasaweb.google.com/Violina.Vassileva/Janeta?authkey=Gv1 … gCKatyr-uhu-FogE#
diana_0880 - Честита пета месечинка!!!

# 402
И забравих от бързане БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА за съветите относно гледането на бебка с баба си.Ще се моля в понеделник и вторник времето да позволява за разходки,за да са навън,тъй като там си кротуваме само да има дървета за гледане и ако пък се движат от вятъра-супер.Гледа ги,приказва им,чак имам чувството,че ще издъни количката от ритане. 1stroller ЗЛАТНИ СТЕ ДА ЗНАЕТЕ-  love001 lovekiss

# 403
  • гр.Стара Загора
Честит Рожден ден на Валчето с пожелание за много здраве и семейно щастие с двете принцески и мъжо Hug
Честит месечинки на бебоците които днес празнуват  smile3504
kazablanka_v  Жанетка е такава сладурана че ще й изям дупето  Hug Hug HugС тези сини очи бая момчета ще има покрай нея татито да се стяга  smile3534
Ели хайде да оздравявате вече  Peace Praynig
smehorana честито на сестра ти дано всичко е нормално и на финала с красиво и здраво бебче  Praynig
Сиска успокои ме тъкмо се бях зачудила къде пак се скри.Липсваш ни да знаеш  Heart Eyes
Фелинка и Дендри и те ми бягат от хоризонта нещо  newsm78 Мацки разписвайте се по-често   love001
Хайде отивам да си доготвя манджата и супата че по-късно имам среща с приятелка на разходка  wavey

# 404
Здравейте, сладурани със сладурчета!

Честит рожден ден на Валчето!   bouquet   bouquet

Вчера се излъгах да купя готови зеленчукови пюренца на Хип. Понеже плодовите са много приятни и бебките си ги хапват с апетит. При това, взех пюренца, които съм приготвяла домашно вече. Обаче това беше груба грешка, само си дадох парите... Още като отворих първото пюренце - картофи с тиквичка, като го опитах и ми беше ясно, че ще ходи в кофата, а не в тумбачетата на бебките. Супер безвкусица! Ужасно! И хлапетата не го харесаха. Пробвахме после пюренцето от картофи, моркови, грах и карфиол. Него го ядоха, по- ставаше, но пак си е гадорийка...  Sick  Накрая с кеф се донаядоха с малкото картофено пюре, което аз собственоръчно бях забъркала уж за дояждане само... Ама аз си им слагам АМ, малко чисто масло за аромат и зеленчуците са някак по-ароматни. Мъж ми редовно облизва капачетата на контейнерите, в които изсипвам пюренцето. Пък тия в бурканчетата ги забъркват с вода, няма аромат, няма нищо... Язък им за надутите цени и рекламите!!!

Общи условия

Активация на акаунт