Благодаря за пожеланията към Бела, която днес на обяд стана на 5 месеца! Да се връщат здравето, щастието и прекрасното детство на всички и особено на нейните "наборчета" по дата - Макси, Димитър и Амир!

Не мога да слагам такива прекрасни трапези като вас, за което ме извинете
Най-новото при нас е, че Бела седи спокойно сама, хваната само на 2-та ми показалеца, много се смее и оглежда и сама се напъва да става, когато е в количката. Е, аз й изправям малко гръбчето за около 5 минути и тогава тя е най-щастлива - много любопитно и засмяно дете е. В повечето случаи, де, защото и ние вече 3-а седмица сме в гадния ревлив период...
И моето момиченце почти не ще да суче денем, а само нощем, и аз се цедя и честно казано вече ми писна, а и кърмата много намаля. Иначе продължаваме с готовите зеленчукови пюрета на обяд, засега няма проблеми.
Много стиснати палци за момчето на Диана
, дано бързо оздравее!Честит рожден ден на Мама Мира на патерици
!Всички болни и разболяващи се - да оздравяват бързичко!
Много разходки, спокойни папкащи бебоци и весели моменти днес!
Честити месечинки на малките сладурковци!
Вашите принцеси също са прекрасни!!!! 
Незнам за свинския грип, но явно нощното будуване е заразно, защото снощи в 3.00ч. Жанета се събуди и точно като Теди на galia1982 започна да гука и да раздава усмивки. Опитах се да й обесня,че не сега е времето
за "Агуууууу", ама ефект нямаше 

било като извън София. Има двор, шадраванчета, рибки
) ще си изкараме чудесно...
Здрави, весели и честити да растат, на мама пред очите.
И сега продължава да мрънка и да киселее.
Но тя започна така и по-късно вече си въведи и зеленчуците/дребния е на 9 месеца вече/.Но вероятно и със зеленчуците ще е така ама представи си вкуса на сок от картоф или сок от пъщарнак и броколи
Не се притеснявай да дадеш направо 2-3 лъжички пюре като постепенно ще увеличаваш дозата 
и съм се замислила дали да пробием ушетата на Диди, но ме притеснява фактът, че тя много си ги дърпа. Чудя се дали да не поизчакаме малко
. При вас как стоят нещата, Евелин забелязва ли си обичките, пипа ли ги?