Благодаря за закуската. Ето и кафенцето от мен.

! Аз по принцип не закусвам, но от тази ще си хапна с удоволствие!
!
! Сигурна съм, че всичко ще мине добре!
!
Маги е добре, ядем пюрета, следобед каша и за сега всичко със захранването е наред. Мъчи се да сяда, но не я слагам подпряна. Когато и дойде времето ще се научи и сама да сяда.

благодаря за закуската и кафнцето.Честити месечинки на всички дечица,които съм пропуснала тези дни.Честито и на мама Мира
Дени,липсваше ни
да оздравявате бързо
Да ви почерпя и аз
днес ставаме на цели 5 месеца
честито и на другите ни наборчета по дата
И аз още не съм захранила,но мисля да е другия месец,като станем на 6
за сега си папка здраво кърма и още няма такъв интерес към нещо друго....За нощното хранене и ние сме в клуба
хапваме по два пъти на ноща,преди беше по един,но от около 20 дни си иска по два пъти но каквото-такова
виждам,че не сме единствени.Кайрен за ревливите периоди сега се захващам да чета
Целувки и голямо гушшшшшшш на всички
Утре сме на консултация,само за мерки и теглилки ще се поФаля как сме.....Всички болни бързо да оздравяват
Роси благодаря мила,за пожеланията

Сутрин спи до обяд, по-рано не можем да се набутаме ... затова пък вечер ни държи до полунощ
предварително се извинявам на софийските май-чета, че не се обадих да се видим и че не дойдох на похода в събота, за който бях обещала. не е от несериозност, момичета, просто всеки ден беше с някакви сума ти задачи и програми, включващи роднини и не ми се получаваше да се организирам. освен това нямах нет да чета и да пиша
от пътуването - равносметката ни е - бебе Ани е бебе за чудо и приказ, пътува на дълги разстояния и денем и нощем, засега без проблем. буди се само за да папка. бяхме не само в София (където сменихме 3 къщи), пътувахме и до Монтана и ломски селца (откъдето са родом прабаба й и прадядо й) и по работа, и по роднини. ходихме при почти всички бизнес партньори и в счетоводството, изръшкахме НОИ и Общината - с количка и слинг. тя си дремкаше и се смееше. имаме снимки от различните забележителности в София и от Южния парк (успяхме да стигнем и до него няколко пъти за по 2-3 часа). единствено след 7 вечерта не сме за никъде - зъбите много ни мъчат - до къпането всичко се ръфа, плачем, ядосваме се... хапе силно - давам й пръста си и боли. вчера срещнах случайно (а може би не) Фелинка в Мола и ми даде от прахчетата, които обсъждахте, заглавичкват я, но не знам дали имат категоричен ефект. но все пак искам да поръчам - от кого? не съм изчела всичко дотук, но видях, че обсъждате захранването. ще се повторя, но някъде четох, че педиатрите считат за готово за захранване едно дете, когато са налице 3 фактора - седи само, умее да преглъща, като му се дава с лъжичка и проявява интерес към храната на възрастните - следи как се хранят и преглъщат. при нас последните 2 фактора ги има, като почне да седи, ще започна по схемата за кърмени бебета - която е пюренце+сукане на млекце от гърда и късно се замества цяло хранене (към 8-мия месец). за седенето и стоенето+пристъпване на крачета - и нашата Ани бърза - сама си изправя гръбчето, като седи в мен - като се умори, се обляга. не иска да лежи, прави нещо като мост, като иска да я вдигна. не я слагам облегната на възглавници да седи, ортопедът каза след 5-ия месец. в количката иска и на по-седналото положение, но не я държа повече от 2-3 минути така. легнали сме само като спим.
не се обръщаме, но можем сами от по корем се извъртаме по гръб.
Минолтичка, не съм гледала клипчето на Бо, но имам подозрение, че му е залипсвала Аничка и е тръгнал към София да я търси
. Утре сме на консултация да я видим малката колко е пораснала .

Много я обичам, но и тя е в период когато е будна да трябва постоянно да е в мен и по цял ден се разнасяме със слинга. Всички бяхме болни, а от днес каките пак са на детска и ревяли, но всичко това ми е най-малкия проблем... Стискайте ми палци да оцелея следващите седмици или месеци и се извинявам предварително, че няма да имам възможност да отговарям или помагам със съвети за кърменето...