Отговори
# 495
Добро утро и от нас  Hug
Благодаря за закуската. Ето и кафенцето от мен. Heart Eyes

# 496
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Много късмет днес за момченцето на Диана! Дано всичко мине бързо и баткото да не се стресира!

# 497
  • Русе
Добро утро!

smehorana, благодаря за закуската   bouquet! Аз по принцип не закусвам, но от тази ще си хапна с удоволствие!

madlena_bg80, благодаря за кафето! Двойно, моля Grinning!

Диана  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Praynig! Сигурна съм, че всичко ще мине добре!

Честито на всички, празнували през последните два дни newsm51!

На всички болни пожелавам скорошно оздравяване! Hug

С всичките приближаващи грипове се чудя как ще се пазим... Confused. Баткото съм го почнала с Бронховаксом и клеева тинктура, дано да имат ефект. Сега мъжът ми е болен..., абе гадост.

И аз не съм захранила още. Още една две седмици и ще започваме.
Кърмим се нощно време. Обикновено по веднъж, но последните дни и Йоли я е обхванала всеобщата криза и цока по няколко пъти нощем. Не ми пречи, защото си спим заедно. При мен поне има значение дали ще стана, или само ще се събудя - не се чувствам недоспала сутрин.

При нас се показа слънцето, дано се оправи, че да излезем към обяд.

Хубав ден на всички!

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 09:49 от pepe

# 498
  • Варна
Здравейте! Помните ли ме?  Laughing
 Отдавна не съм ви писала, защото много много не сме се задържали вкъщи, но сега времето взе да се разваля и явно ще имам доста време за форума  Simple Smile Маги е добре, ядем пюрета, следобед каша и за сега всичко със захранването е наред. Мъчи се да сяда, но не я слагам подпряна. Когато и дойде времето ще се научи и сама да сяда.
Пожелавам на всички болни бързо оздрвавяване. Айде да ставам, че се наддаде боен вик  Mr. Green

# 499
  • гр.Стара Загора
Добро утро !
Благодаря за кафето и закуската  Peace
Честита 5-та месечинка на сладкия бебешок Макси!Да е жив и здрав и много послушен.Незабравими детски игри ти желая сладко детенце! Hug
Опа сега видях че има и други месечковци-Димитър,Амир и Белослава на вас същото желая мили сладурчета

# 500
  • софия
Добре си се завърнала Dido4ka Hug
При нас тази нощ сънят беше мисията невъзможна.Още към
23.30 Ицко започна да проплаква.Взех го при мене, уж заспа,
но започна едно вартене и мятане в леглото.Събуди се разплакан,
нахраних го,но се наложи да го приспивам на ръце,което е
необичайно за него.В момента,в който го оставя в креватчето му
или на спалнята до мене започва да плаче и да рита.
Та ,за да спи детето съм го държала на ръце почти цялата нощ.
Сега заспа,но до кога ли.......... newsm78
Вчера успяхме да се поразходим,надявам се и днес да успеем.
Благодаря за кафенцето!

Добре ми дойде newsm46
Хубав и усмихнат ден от нас !

# 501
  • Стара Загора
Добро утро,СМЕХОРАНА,МАДЛЕНКА  Hug Hug Hugблагодаря за закуската и кафнцето.Честити месечинки на всички дечица,които съм пропуснала тези дни.Честито и на мама Мира  newsm38 Дени,липсваше ни  Hug Hug Hugда оздравявате бързо Naughty Heart EyesДа ви почерпя и аз  cook smile3510 cheers днес ставаме на цели 5 месеца  newsm44 newsm44 newsm44 честито и на другите ни наборчета по дата  Joy Joy JoyИ аз още не съм захранила,но мисля да е другия месец,като станем на 6  Peaceза сега си папка здраво кърма и още няма такъв интерес към нещо друго....За нощното хранене и ние сме в клуба  Joyхапваме по два пъти на ноща,преди беше по един,но от около 20 дни си иска по два пъти но каквото-такова  Heart Eyesвиждам,че не сме единствени.Кайрен за ревливите периоди сега се захващам да чета smile3529Целувки и голямо гушшшшшшш на всички  lovekiss lovekiss lovekiss Утре сме на консултация,само за мерки и теглилки ще се поФаля как сме.....Всички болни бързо да оздравяват  Hug Hug HugРоси благодаря мила,за пожеланията  Hug

# 502
Хей, добро утро и от нас.
Уф, дребка се събуди . Само да се отчета ,че ви чета и ще пиша ,но сега отивам при нея.

# 503
Роси, мерси   Hug
Да, днес 05.10. Макси става на 5 месеца, роден на 05.05 - определено 5 е нашето число  Crazy
Честита месечинка и на бебе Димитър, бебе Белослава и на бебе Амир 
Heart Eyes
"Рожденикът" се събуди преди малко, поприказва си сам в леглото и аз тъкмо се нагласих да го храня и да излизаме и той пак заспа  Tired Сутрин спи до обяд, по-рано не можем да се набутаме ... затова пък вечер ни държи до полунощ  Twisted Evil
Времето при нас е облачно, но изглежда тихо (че то тук нали все духа) и ще е идеално за разходки!
Хубав ден на всички мами и сладките бебоци!!!    bouquet

# 504
  • Бургас
здравейте, май-чета!
благодаря за закуската, Мадленка!
ние с бебе Ани се завърнахме от голямото пътуване до северозападна България Simple Smile предварително се извинявам на софийските май-чета, че не се обадих да се видим и че не дойдох на похода в събота, за който бях обещала. не е от несериозност, момичета, просто всеки ден беше с някакви сума ти задачи и програми, включващи роднини и не ми се получаваше да се организирам. освен това нямах нет да чета и да пиша Sad от пътуването - равносметката ни е  - бебе Ани е бебе за чудо и приказ, пътува на дълги разстояния и денем и нощем, засега без проблем. буди се само за да папка. бяхме не само в София (където сменихме 3 къщи), пътувахме и до Монтана и ломски селца (откъдето са родом прабаба й и прадядо й) и по работа, и по роднини. ходихме при почти всички бизнес партньори и в счетоводството, изръшкахме НОИ и Общината - с количка и слинг. тя си дремкаше и се смееше. имаме снимки от различните забележителности в София и от Южния парк (успяхме да стигнем и до него няколко пъти за по 2-3 часа). единствено след 7 вечерта не сме за никъде - зъбите много ни мъчат - до къпането всичко се ръфа, плачем, ядосваме се... хапе силно - давам й пръста си и боли. вчера срещнах случайно (а може би не) Фелинка в Мола и ми даде от прахчетата, които обсъждахте, заглавичкват я, но не знам дали имат категоричен ефект. но все пак искам да поръчам - от кого? не съм изчела всичко дотук, но видях, че обсъждате захранването. ще се повторя, но някъде четох, че педиатрите считат за готово за захранване едно дете, когато са налице 3 фактора - седи само, умее да преглъща, като му се дава с лъжичка и проявява интерес към храната на възрастните - следи как се хранят и преглъщат. при нас последните 2 фактора ги има, като почне да седи, ще започна по схемата за кърмени бебета - която е пюренце+сукане на млекце от гърда и късно се замества цяло хранене (към 8-мия месец). за седенето и стоенето+пристъпване на крачета - и нашата Ани бърза - сама си изправя гръбчето, като седи в мен - като се умори, се обляга. не иска да лежи, прави нещо като мост, като иска да я вдигна. не я слагам облегната на възглавници да седи, ортопедът каза след 5-ия месец. в количката иска и на по-седналото положение, но не я държа повече от 2-3 минути така. легнали сме само като спим. Simple Smile не се обръщаме, но можем сами от по корем се извъртаме по гръб.
иначе напоследък папаме много, и двете гърди и след това повръщаме. утре сме на консултация и ваксина и ще видим колко сме - аз я меря с мен и е над 7 кг, над 66 см (дрехи за 68 см са ни добре, даже умаляват). което ме подсеща - софиянки, в аутлета на Зара на бул.  България има хубави бебешки дрешки на нормални цени - блузки - 13лв, панталони и анцузи - 19, якенца - 22 , във Фокс в моловете - супер блузки по 10 лв. това е от нас, извинете за дългия пост. варненки, айде да се видим, бебоците много са порастнали - вчера Ксандър ме шашна, хубавец! Жанетка-кокетка я видях на снимка - също се е променила много. а кака Дианка на Кремче може да ни научи на някой номер Simple Smile Минолтичка, не съм гледала клипчето на Бо, но имам подозрение, че му е залипсвала Аничка и е тръгнал към София да я търси  Joy

# 505
Здравейте и от нас . Честито на всички които имат повод за празнуване . Не съм писала отдавна , но при нас нищо ново. По цял ден сме навън , още сме само на кърма. От другия месец почвам да се образовам за захранването и се надявам да помагате   bouquet . Утре сме на консултация да я видим малката колко е пораснала .
За обличането и аз не съм фенка на бебешките дрешки , ританки обувам само в къщи (всъщтност още не съм , но мисля зимата да я обувам в ританки)
Ето малко нови нимки от нас на който му се гледа http://slavaa.snimka.bg/baby/bebe-raya.381944.15249221

# 506
  • София
Честити месечинки на Дими, Макс, Белослава, Амир! smile3501 smile3525  love001
Благодаря за кафето и закуската! smile3521
Диана ,стиснати палци  и от нас. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Дидочка, добре завърнала се. newsm51
Ние ще излизаме следобяд, че после ще ходя при личния ни лекар, та да каже нещо за изследванията на мен и мъжо. Crazy
Прекрасне ден от нас. newsm74

# 507
  • София
  Честити месечинки на всички празнуващи днес. Моята малка мадама също остаря вчера и стана на пет месеца  Simple Smile Много я обичам, но и тя е в период когато е будна да трябва постоянно да е в мен и по цял ден се разнасяме със слинга. Всички бяхме болни, а от днес каките пак са на детска и ревяли, но всичко това ми е най-малкия проблем... Стискайте ми палци да оцелея следващите седмици или месеци и се извинявам предварително, че няма да имам възможност да отговарям или помагам със съвети за кърменето...

# 508
Aila дано всичко при вас се нареди и майчето ти оздравее Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed  fingerscrossed
Честито на малките месечковци- да са здравички и засмени и да радват мама и тати newsm38
Благодаря за кафенцето и закусчицата smile3525

Бобито, гледам, че сме от един клуб - на мамите фенки на дълготрайното млекопроизводство. Grinning
smile3521
essivessela ще се радвам да се видим Heart Eyes

# 509
Здравейте мами само да питам дали е уместно да се използват избелващи препарати например за кърпите на бебоците?

Общи условия

Активация на акаунт