Отговори
# 540
Ако трябва сме точни се казват колектори за урина  Grinning
Понеже съм взимала няколко пъти на баткато урина, не мога да си представя как става номера за момичетата  Crazy
да, точно така беше, колектори за урина  Peace
Сиска, мерси, ще го имам предвид за следващия път  Hug
Ние вчера минахме само да се притеглим, ами на почти 5 месеца е 6150, ужас, аз си я виждам че нищо не яде  Cry

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 15:21 от MARMORANA

# 541
  • софия
Ицко си гледа телевизия като голям човек.Седи си в шезлонга момчето
и все в телевизора гледа.Даже си говори нещо,писука.Аз не се
притеснявам,защото  при сегашните телевизори вредните излъчвания са
сведени до минимум.Пускам му детски и се хващам да  newsm79 1ironing wash hang 1dishes newsm55
Иначе направихме една хубава разходка сутринта,сега го чакам да се събуди,ще го
нахраня и пак ще излезем да се възползваме от хубавото време.

# 542
  • Пловдив
Бобито2 , честит рожден ден !!! Жива  , здрава и много щастлива бъди !!!

Айла  Hug.Много съжалявам за случващото се.

Мърморанке , ние позволяваме да се зазяпва за малко в ТВ-то. Даже и на компа го държа в мен и натиска копчетата по клавиатурата. Сигурно не трябва да го правя , но така поне за малко спира да реве.

# 543
Честито на днешните месечинки!  bouquet

Дадоха ни и направление да си правим изследване. да видим как ще взема урина... newsm78

Има специални, как да го нареча...може би пособия, за вземане на урина на бебета. Продават ги в аптеките- и за момчета и за момичета. Аз съм мъжка майка и съм се интересувала от тези за момченце- приличат на торбичка която се прикрепя лесно за пишлето.

Мерси за отговора. Наричат се май катетри. Вземала съм за сина ми, но нещо не се беше получило. А сега съм с момиче и нямам идея как ще го закрепвам. Ами ако не се получи както при него. Тогава успях на него да взема с помощта на шишенце. Сега ми се ще да пробвам с гърне... Дали ще успея...?  newsm78

Аз да ви кажа от известно време като и свалям памперса на малката принцеса и казвам пишшшшш и тя вече почти всеки път с малки изключения го прави. Та може да се пробва и с гърне предвид силно залепващите се пособия  Peace

# 544
  • София
Твърдо съм против гледането на ТВ... На една от лекциите се изказаха, че е много вредна защото всяко флашче което се показва за секунди и се скрива отваря на бебето мозъчен център и остава отворен, така се отварят и други центрове и бебето се възбужда.. Не знам до колко го обясних правилно, но аз така или иначе съм против ТВто. Момчил става все по-лесен за гледане, като се съобразявам с режима не реве, кротък е, оставям го да будува сам и имам време за всичко, но разчитам и на чужда помощ. Така и десет ще отгледам  Party

За дрехите - обличам боди не точно потник, а без ръкав и крачоли, отгоре блузка и панталон и чорапки слагам ако не е слънчево. Накупувах на Mc baby и по-малко на бенетон.

bobito2, честит рожден ден и честита ви месечинка! Много щастие и топлина да има в семейството!

На всички болни съчувствам и стискам палци по-бързо да минава.

Aila i diana  Praynig Hug

# 545
  • Варна

бобито 2 чрд newsm59
честити месечинки на Тошито и на Ивко на луничка
 fingerscrossedболните бързо да оздравяват.И аз съм против гледането на ТВ, но малката все гледа да ме издебне и да гледа.Да се похваля,че Вики от 20тина дни е с обеци и лекарката каза след месец ,месец и малко да сложим златни.

# 546
  • София
Привет, момичета! Минавам само да пусна една почерпчица - днес имаме годишнина от сватбата с половинката  Heart Eyes
После ще чета и ще пиша.

# 547
  • софия
Честита годишнина!
Желая ви много здраве,щастие и да се обичате много! 1dating

# 548
ЧРД Бобито! Да си най-обичаната майка и съпруга на света!
Лято честита годишнина! Още много пъти да си я празнувате и да сте много щастливи с половинката!
Петя
честити обици на малката! Аз още се чудя на мойта кога да й сложа, че имаме даже и златни още с раждането й - подарък от едната й леля.
Айла  Hug
Имам въпрос към мамчетата, които почнаха да захранват и мамите с опит колко горе долу трябва да изяжда зеленчуково пюре бебка, за да може да се замени хранене с мляко? Аз още не съм го направила, но до края на 4 месец смятам да го направя. И още един въпрос с зеленчуково-плодово пюре може ли да се замени хранене с мляко - засища ли се бебка? Този въпрос ми е във връзка с това, че Ева много обича морков с ябълка и явно ни действа и разхлабващо.  Simple Smile
Дидочка добре си се завърнала!  Hug Как можем да те забравим - абсурд  Naughty

# 549
Бобито, честит двоен празник - твоя и на малкия сладур Тоши. Да сте здрави и засмени, Тоши да папка, слушка и расте, а вие с тати да се радвате.

И нашия Ивко има малък празник - 5 месеца. По случай празника му купихме испанско одеало сак, много е хубаво и се радвам, че му взехме нямам търпение да го изпера и да си го ползваме. Благодаря ти Петя_пл, че ни спомена  Hug Heart Eyes мноооого ми стана мило.

Лято, честита годишнина много любов и взаимно уважение дълги години.

При нас нищо ново. И по въпросите които се обсъждат относно захранването все още не съм компетентна и затова не се включвам, но пък чета редовно и черпя информация от вас.   bouquet
Лека и спокойна вечер smile3524

# 550
Луничка честита месечинка на малкия Ивко! Да ти е жив и здрав и много да те радва! А как сте вече с разходките?

# 551
  • София
CrazyDeina , как си ми прочела мислите - и аз такъв въпрос имамза захранването и колко дена след началото може да се замести напълно едно хранене? Мисля, че за начало малките бурканчета от 125 мл са достатъчни, но захранилите мами да кажат. Ние до 1 седмица също ще започнем.

# 552
Здравейте.  На бързо да се отчетем, че лоши неща ни споходиха (таткото на мъжа ми почина) Cry
Честит рожден ден на Бобито. Желая ти много здраве, семейно щастие, пълна с усмивки и детски смях къща  bouquet  bouquet  bouquet
Честито на месечковците Hug
Лили, честита годишнина. Още дълги години любов и хармония у дома.
Аила, мила, много подкрепа и от нас. Също сме насреща ако имаш нужда
Ако съм изпуснала някой - извинете ме Blush
Иначе днес ни измериха 65см и 6800. Мисля, че е добре....
Целувки и лека нощ на всички

# 553
  • Русе
Честито на всички празнуващи - РД, годишнини и месечинки! Много здраве и щастие на всички!
Аила
Hug

По повод захранването: водете се по бебетата.  190 гр. пюре се равнява на близо 150 мл. течност. За засищането няма да казвам. Щом го изяда всичкото и не реве значи стига. Щом реве значи му е малко но трябва да се има предвид прехранването. Аз още не съм заместила цяло хранене. Един път изяжда всичко и не давам, друг път яде по-малко и иска АМ. Така е и следобяд. Има време да яде манджи, цял живот каква му е работата  Mr. Green

# 554
  • София
Честити месечинки на бебчовците!Много послушни и весели! smile3525
Лято, честита ви годишнина, много да се обичате и радвате един на друг дълги години. remybussi
malachika , съжалавам за загубата ви Sad
Честити обички на бебката на Петя! reverance
За телевизията ушким не давам, ама Бубо все дебне да гледа, върти глава само да види любимия телевизор.Случва се да погледа за 10 минути, хич не е полезно ooooh!
Аз не съм захранила още, то и педито не дава заради пъпките по лицето, но и аз не бързам, че още не съм се образовала по въпроса smile3529
лека нощ newsm46

Общи условия

Активация на акаунт