Отговори
# 525
Честито на днешните месечинки!  bouquet

Kazablanka_v, аз мисля, че съвсем спокойно можеш да си му даваш на детенцето сок от зеленчуци / бульонче. Аз така съм пробвала да давам на сина ми като беше малък, но не им беше голям фен. Незнам точно каква ти е питанката. Дали да даваш само бульончето сега, а по-натам да правиш захранването или да даваш малко преди да дадеш и самото пюренце. НО мисля, че както и да решиш, няма да сбъркаш, стига детето да иска. Знам само, че сока нетрябва да е от суров зеленчук. Аз например съм давала на моето детенце, сокче от компот от круша. Много си го хареса. така че според мен можеPeace

Днес ни биха третия Пентаксим. Сега блажено спим. Мерки и теглилки: на 5 месеца и половина - 6700 гр. и 64 см. За един месец сме наддали 400 гр и 3 см. Дадоха ни и направление да си правим изследване. да видим как ще взема урина... newsm78

# 526
Росита благодаря за кафенцето и закусчицата Heart Eyes

и сега да ви почерпя, че днес порастваме аз съм рожденничка, а младежа става на цели 4 месеца:

Рони и Оличка newsm51

# 527
Aila много сили и късмет ви желая на цялото семейство! Ако можем да помогнем, наистина сме насреща!

# 528
  • софия
!Честито на днешните месечинковци!
bobito2 nbirthday
Добре се почерпих!Това е за теб

# 529
  • София
   Момичета благодаря ви за подкрепата  Hug За съжаление няма какво да се направи и именно това най-много ме смазва, че се чувствам безсилна.
   Зайобайо пощенската кутия нарочно съм я оставила пълна, защото нямам възможност и време да отговарям на ЛС, за кърменето например, а ако получавам се чувствам задължена и ми е неудобно ако не отговоря...

# 530
Bobito, честит празник! Много усмивки и здраве ти пожелавам!   bouquet

Днес бяхме на консултация - 8 400гр. и 68 см.
За съжаление обаче и Калин и батко му от днес са на антибиотик. И двамата кашлят ужасно и имат разстройство. А аз съм като една пчеличка прелитаща от легло на легло с разни дозатори, пипетки, прахчета, термометър.......
Сега заспаха и си направих кафе, че от сутринта сме в болницата.
Мразя градините и изобщо затворените детски колективи от гледна точка на болестите, но пък от друга страна не ми се иска да си седят у нас, за да се научат да общуват с връстници и учители.

# 531
  • Стара Загора
Бобито2  newsm38 честит рожден ден  bouquet Честито на днешните месечинки  Hug Дикси бързо да оздравявате всички,че то така не може Naughty Дени вие по-добре ли сте вече как е Рада ,Борис и ти хайде да си вървят тези гадни вируси аааааааааааа ooooh! Айле мила с теб сме,каквото и да ти тежи друго е като знаеш,че някой те подкрепя  Hug Hug Hug дано с майчето ти всичко е наред  bouquet На мен направо не ми се говори за днес....бясна съм  #Cussing out снощи се изкъпах след като приспах Митко и реших да се погрижа за чудесния си косопад Crazy като си сложа една ампулка гроздови семки,но кой да прочете,че са като олио за маски ,а не за след измиване....та наклепах се аз и като ми стана една мазна косата ooooh! и реших,че така и така съм си я сложила ще се искъпя сутринта поне да действа като маска.Станах сутринта  wash hang 1ironing newsm79 та облизах къщата и докато се натуткам(а и чаках майка ми да гледа Митко,че да се искъпя на спокойствие)спря водата  WhistlingУЖАС .Днес бях и на консултация за мерки и теглилки,с Роси се чухме да се видим и накрая квооооооо,ни на консултация отидох,ни с Роси се видях в това хубаво време стоя в къщи  с една мазна коса все едно не съм я мила две седмици......абе бясна съм и разходката пропуснахме ЯЗЪК  Crossing Arms Оплаках ви се....желая ви вашият ден да е по-хубав от моя  Joy Joy Joy

# 532
Бобито2 Ч.Р.Д.  newsm59 Жела я ти цялото щастие на света, да бъдеш добра майка и желана жена.
Приятно изкарване на празника!   ura happy bd hbday

# 533

Дадоха ни и направление да си правим изследване. да видим как ще взема урина... newsm78

Има специални, как да го нареча...може би пособия, за вземане на урина на бебета. Продават ги в аптеките- и за момчета и за момичета. Аз съм мъжка майка и съм се интересувала от тези за момченце- приличат на торбичка която се прикрепя лесно за пишлето.

# 534
  • София
Айла, много съжалявам за случващото се с майчицата ти Sad Няма думи, които да могат да те успокоят в момента. Изпращам ти моята и на семейството ми подкрепа Hug Ако има нещо, с което можем да ти помогнем само кажи.
Боби,честит рожден ден и от мен. Simple Smile От всичко хубаво ти пожелавам по много.  bouquet

# 535

Дадоха ни и направление да си правим изследване. да видим как ще взема урина... newsm78

Има специални, как да го нареча...може би пособия, за вземане на урина на бебета. Продават ги в аптеките- и за момчета и за момичета. Аз съм мъжка майка и съм се интересувала от тези за момченце- приличат на торбичка която се прикрепя лесно за пишлето.

Мерси за отговора. Наричат се май катетри. Вземала съм за сина ми, но нещо не се беше получило. А сега съм с момиче и нямам идея как ще го закрепвам. Ами ако не се получи както при него. Тогава успях на него да взема с помощта на шишенце. Сега ми се ще да пробвам с гърне... Дали ще успея...?  newsm78

# 536
Аничка-Баничка,благодаря за споделеното мнение   bouquet  Хубаво е когато някой сподели от опит или просто какво мисли по въпроса. Напоследък много въпроси остават без отговори в темата...както и да е....
Инъче реших да не насилствам нещата.Днес пробвах пак да му дам , но този път м/у храненията ,преди да е огладнял зверски и си хапна половин пюренце  Grinning

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Бобито2 !!!

Честити месечинки на всички бебоци порасващи  днес!!!

# 537
  • Велико Търново
[
Мерси за отговора. Наричат се май катетри. Вземала съм за сина ми, но нещо не се беше получило. А сега съм с момиче и нямам идея как ще го закрепвам. Ами ако не се получи както при него. Тогава успях на него да взема с помощта на шишенце. Сега ми се ще да пробвам с гърне... Дали ще успея...?  newsm78

контейнери PeaceЕма и едни като чашки доста по-удобни за момичешките майки.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БОБИ!ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ !

Aila, Hug

# 538
Ако трябва сме точни се казват колектори за урина  Grinning
Понеже съм взимала няколко пъти на баткато урина, не мога да си представя как става номера за момичетата  Crazy

# 539
Момичета, внимавайте много с тези "пособия" за взимане на урина. На мен скоро ми се наложи да взимам урина на малката. Всичко о.к., купихме "торбичката", залепихме я там където трябва, сложихме пак памперса и чакаме. След около 15 мин. проверявам, гледам че е пишкала, и почвам да махам торбичката. И тая ми ти торбичка не ще да се разлепя, ужас, малката пищи, онова чудо й стои  между краката, аз дърпам, там всичко почервеня, на таткото му стана лошо  Laughing Сега се смея , ама като се сетя какво беше,  ooooh!
Та звъннах на педито да питам кво да правя, каза мокриш с вода и дърпаш по малко, и така полека лека я разлепихме. Ама цялата стана червена милата. Сега като се наложи не знам и аз какво ще правя  newsm78
А, щях да ви питам и дали позволявате на бебчетата да гледат ТВ  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт