Kazablanka_v, аз мисля, че съвсем спокойно можеш да си му даваш на детенцето сок от зеленчуци / бульонче. Аз така съм пробвала да давам на сина ми като беше малък, но не им беше голям фен. Незнам точно каква ти е питанката. Дали да даваш само бульончето сега, а по-натам да правиш захранването или да даваш малко преди да дадеш и самото пюренце. НО мисля, че както и да решиш, няма да сбъркаш, стига детето да иска. Знам само, че сока нетрябва да е от суров зеленчук. Аз например съм давала на моето детенце, сокче от компот от круша. Много си го хареса. така че според мен може.

Днес ни биха третия Пентаксим. Сега блажено спим. Мерки и теглилки: на 5 месеца и половина - 6700 гр. и 64 см. За един месец сме наддали 400 гр и 3 см. Дадоха ни и направление да си правим изследване. да видим как ще взема урина...

За съжаление няма какво да се направи и именно това най-много ме смазва, че се чувствам безсилна.
честит рожден ден 

снощи се изкъпах след като приспах Митко и реших да се погрижа за чудесния си косопад
като си сложа една ампулка гроздови семки,но кой да прочете,че са като олио за маски ,а не за след измиване....та наклепах се аз и като ми стана една мазна косата
та облизах къщата и докато се натуткам(а и чаках майка ми да гледа Митко,че да се искъпя на спокойствие)спря водата
УЖАС .Днес бях и на консултация за мерки и теглилки,с Роси се чухме да се видим и накрая квооооооо,ни на консултация отидох,ни с Роси се видях в това хубаво време стоя в къщи с една мазна коса все едно не съм я мила две седмици......абе бясна съм и разходката пропуснахме ЯЗЪК
Оплаках ви се....желая ви вашият ден да е по-хубав от моя

Няма думи, които да могат да те успокоят в момента. Изпращам ти моята и на семейството ми подкрепа
От всичко хубаво ти пожелавам по много.