Отговори
# 660
CrazyDeina аз също се поразрових за кашите, но тъй като нашия педи ни каза безмлечна и безглутенова каша, остана единствено варианта на хип от елда. Тези на милупа които са 4+ единствено оризовата не съдържа глутен и захар. Но ако ще даваш млечна или с глутен има варианти.

# 661
  • софия
Добра вечер!
Мъжът ми ме изненада много приятно като приготви страхотна вечеря! 1dating
Пъстърва изпечена с подправки в сол.Облизах си пръстите! Hands Clap
Успя да ме зарадва наистина!
След загубата на майка ми,изпаднах в една апатия и абсолютно нищо не ме
интересуваше,нищо не можеше да ме докосне.Но тази вечер ми стана толкова
мило,толкова приятно.Бях забравила тези чувства. kiss
Иначе днес ходихме на пазар и се подготвихме за захранването. feeding
Взехме пюре от моркови на Гербер.С мъжо ги гледахме,гледахме пюретата,
на които пише,че са захранване и взехме единодушно решение да започнем
с морков.Утре най-вероятно ще е бойното кръщение на Ицко.
Лека и спокойна вечер! Hug

# 662
  • Бургас
Привет, майчета! аз съм за малко, че съм обещала много снимки на много хора и още сортирам Simple Smile

Първо, да не забравя - Кайренн, страхотни са снимчиците на твоите чеденца! Много им се радвах!

Второ, ето снимки на Паола на Поли, намерих линк в темата й - настръхнах, момичета, това е чудо направо!  Да са живи и здрави и да се държат!

http://help-polly.info/index.php?option=com_content&view=cat … id=57&lang=bg

Трето - варненки, ето снимчици от нашата приятна есенна срещичка Simple Smile Дават времето лошо от сряда, така че, ако искате пак - понеделник или вторник да се видим?  Извинете, но нямах как да ги надписвам всичките, ако не ви мързи, донапишете ги Simple Smile не съм трила нищо, всичките са. http://may2009.snimka.bg/?album;aid=430956

Аничка днес заспа в 20.30, поиска си ранно къпане. Дано не ме изненада с нощно/сутрешно будуване. Аз снощи за пръв път излизах откак родих, но не се чувствах добре. Мислех я много, чувствах се дебела и не на място, боляха ме краката, спеше ми се. Абе, пенсионерска му работа. А, и музиката не беше ок - не харесвам чалга. Варненки, ако някоя от вас харесва хаус или танцувална музика, айде да излезем някой път (като поотслабна). Бях размразила много кърма, че таткото да няма проблем, сега мисля да пробвам да направя кекс с нея, за да не я изхвърлям. Ако стане добре, ще ви пусна рецептата Simple Smile Лека нощ!

# 663
Здравейте, и ние се включваме при вас. В нашия дом има 2 майски слънца. Първото е производство 2005, второто 2009 с разлика 4 год и 4 дни. Двамата близнаци (по зодия) са много забавни и дните ни минават неусетно.

# 664
  • Бургас
Добре дошла при нас, Натали06 Simple Smile

# 665
  • гр.Стара Загора
Здравейте мадами !
Първо ще кажа че нашите слънца са много порастнали и са още по-хубави  newsm10
За сетен път се убеждавам че Жанетка на kazablanka_v и Евелин страшно много си приличат  newsm06
natali06  добре дошла в отбора  welcome
Малката Поли е много хубава така се развълнувах като я видях  smile3518
smehorana браво на твоето мъжле нека все по-често ти прави изненади и да се чувстваш 100 % жена  Peace
За МЦ при мен се появи на 3-тия месец след раждането  Peace
Вигантол дава сутрин рано на гладно така знам от педиатъра  Peace
Относно захранването както вече ви казах Евелин яде всички зеленчуци но твърдо ми отказва плодовите пюрета ,имаше 2-3 дни в които ги ядеше но вчера и днес направо като лапне още първата лъжица започва да плаче и минаваме на мляко  newsm50
Мисля да я оставя една седмица без плодови пюрета за да се успокои и й купих безглутенова каша на Хумана утре мисля да я пробвам и също така преди малко й забърках кисел Праскова да видим такова дали ще яде  newsm78
Пиша по тава време защото след като преспах дребосъчка и вечеряме започнах да се боядисвам че приличах на чучало  smile3511,а сега е време да си изсуша косата и да лягам че утре ще ставаме рано да ходим по магазини племенницата ми става на 5 годинки  newsm38
Също и да ви се похваля че на 8-ми октомври моя приятелка роди момченце Симеон да е жив и здрав  Peace

# 666
Веси мерси за снимките!   bouquet Фотографа е много добър, а Аничка е  просто малка принцеса! За понеделник или вторник ако се организираме, аз още не съм напълно сигурна, че ще мога да дойда, защото може и да ходим на Балчик. Ще пиша в понеделник или ще звънна един телефон.
Снощи бяхме на гости на едни приятели. Беше много хубаво - малката спа, игра и пак спа. Само че днес ми се спи ужасно - малката стана в 6 и 30, въпреки че снощи заспа към 22 часа и вече заспива пак, ама майка и май сън повече няма да я хване  Simple Smile
За кашите ще са  без глутен и млечни, че и без това сме на АМ. Вчера инцидентно и взех една млечна каша в бурканче - круша, ябълка и бисквити на Овко - новата храна ще са ни бисквитите. Ще и я давам другата седмица по случай месечинката  Heart Eyes Следващата и каша ще е оризова безглутенова - дано да я папа.  Praynig Засега се очертава, че  обича все сладичко да си хапва, пък ще видим.
Смехорана пожелавам ти мъжа ти все по-често да ти прави дребни и приятни изненади  
Натали06 добре дошла в нашата весела компания!
Росита да ти е жива и здрава приятелката и малкият и син!

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 08:35 от CrazyDeina

# 667
  • софия
Добро утро!
Закуската е сервирана.Заповядайте!

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 13:15 от smehorana

# 668
  • Русе
Добро утро!

Благодаря за кафето и закуската! Hug

natali06  добре дошла!

Росита, честито на приятелката ти! Да е жив и здрав малкият Симеон!
А на вас - да ги сборите плодовите пюрета
 Laughing!

Смехорана, браво на мъжът ти! smile3501

Снимките от варненската и софийската среща са чудесни! Най-хубави са ни и мамите и бебчетата!

Йоли вече три дни опитва тиква. Днес, обаче има няколко пъпчици по едната бузка и се чудя дали може да е тиквата  Thinking. Ще взема днес да пропусна..

При нас времето вчера беше доста гадно, доста хладен вятър духаше и ни беше кратка разходката.
Днес започна добре, но сега пада мъгла..., дано се оправи, че сме планирали пикник.

Хубав ден от нас!

# 669
  • Пловдив
Добро утро!!!
Днес моето детенце става на 5 месеца. По този повод искам да поздравя и другите месечинковци днес : Момчил на мама Arksi,Виктор на мама Lianka, Божидара на мама MARMORANA, Мария на мама Elitta, Александра на мама HoNeY_ChIlD, Николай на мама Елена
Да са ни  живи и здрави слънцата!!!

За сега при нас е доста мрачно , дано се вдигне мъглата , че да можем да излезем на вън.

Аз вигантол давам от самото начало и не съм прекъсвала през лятото. Давам го сутрин , преди първото му хранене.Но понякога , ако позивите за глад са много силни , го давам по-късно

От утре и аз започвам захранването на Велизар. Смятам да пасирам малко картоф , а дали ще му хареса , ще разберем утре.

Хубав ден на всички!!!

# 670
Добро утро!
Смехорана, мерси за закуската и кафето, чак се заоблизвах!
Веси, снимките са чудесни  bouquet
Новината за Поли и Паола е чудесна, безкрайно много се зарадвах, прекланям се пред майчината сила и кураж!
За ваксините - ваксинирала съм се три пъти с противогрипните ваксини. По принцип не боледувам или боледувам на крак, но през тези три зими, когато си сложих ваксините най- тежко изкарах грипа - на легло, доста продължително време и по няколко пъти на година. Това е извод от три последователни ваксинации за три години. Преустанових прилагането им и отново боледувам рядко и бързо Laughing Против тези ваксини съм, но всеки сам си знае Peace
Вигантол - не давам, давала съм само няколко дни през втория месец.
Относно МЦ - засега тц.
В петък бяхме на консултация. Резултатът е - на пет месеца и половина - 8360 гр., 68 см. (+800гр, +2 см). Това е само от кърма и една седмица захранване с картофено пюре. Че е пухкава Диди, и аз го виждам, обаче имаше една лекарка, която заместваше нашата и ми каза ами бебето е над нормата с кг, как така не спазваш часове за кърмене, защо не си му дала ябълки и грозде досега и аз  Shocked Обаче й казах, че така без режим детето ми е по-спокойно, съответно и аз. Вечер спи, суче доволно, хапва си пюретата, е изисквания й относно спането през деня са по-високи от тези на ДжейЛо, но се старая да ги изпълнявам Joy
За сбирката - ще се ослушвам Wink
Поздравления за всички месечинковци  bouquet
Натали, добре дошла!

# 671
И ние да почерпим за нашите 5 месеца честито и на останалите месечковци.

# 672
  • софия
HoNeY_ChIlD,честита месечинка! Hug

# 673
Благодаря мами за топлите думи!
Днес започнах да давам на моята красавица оризова каша, първата лъжичка беше добре приета Grinning А аз бях много щастлива. Сега спи сладко. Утре ще продължим. Hug

# 674
Честито на месечинковците. Да растат здрави, щастливи и игриви. Благодаря за почерпките.
Добре дошла на Натали.
Честито на приятелката на Росита. Много да го радва бебчо.
От нас няма нищо ново освен, че вчера изядохме около 40 мг. сливка, а днес 5 лъжици морков Laughing
Снимките на Поли и Паола са страхотни. Браво на мама и бебе Герои Hug
Приятни разходки 1stroller 1stroller 1stroller

Общи условия

Активация на акаунт