Отговори
# 675
  • софия
Честито на всички днешни месечинки!
Днес Ицко опита за пръв път нещо различно
от мляко.Захранихме го със пюре от морков. feeding

И в интерес на истината му хареса.Искаше още.На таткото пък му
дожаля,че не давам повече и ми каза:,,Е добре де,виж,че иска още,
защо не го нахраниш направо с пюрето?" smile3555
Сутринта ги изгоних двамцата навън сами да се разхождат,за да
мога да се приведа в горе-долу приличен вид. pletka
После ходихме до JUMBO.Купихме някои нещица за малчо.
И още много набелязах за следващото ходене.
Отивам да готвя,че днес от хайманосване не остана време.

# 676
Да почерпя и аз за нашата пета месечинка  newsm38 beer Wine Glass
Честито на всички бебчета рожденичета, да са ни живи и здрави, и много послушни   bouquet
И аз мисля утре да захраня с пюре от тиква  Rolling Eyes
Честито бебче на приятелката на Росита, да е живо и здраво   bouquet
Моята мома днес цял ден отказва да суче, а нямам време да се цедя, съвсем ще ми спре кърмата  Cry  И е адски крива, рев, спи й се, а не може да заспи, абе ужас  ooooh!

# 677
Честити месечинки на всички сладки бебчовци! Hug
Много се радвам за Поли и бебче Паула стискам им палци.Бебчо какъв е малък ,душица.
natali06 добре дошла и мойте двама сладурчовци са май месец родени Joy

# 678
Добър вечер майчета,
минах набързо да почета,какво ново при вас,ама почти нищо не е писано....
Та реших да драсна набързо...
След вчерашната лудница,която може да се каже,че продължи и днес- нашата кака навърши цели 9г.,най-сетне настана спокойствие ooooh! Крис,дали и той усеща,че става нещо,много се инати....не яде,не иска да спи,хленчи постоянно,иска само на ръце....
След 5 часово будуване,заспа току що...
Ама много ми е сладък милия,зъбчетата му вече се виждат като се усмихне и е като малко зайче...муцунката ми тя  Hug
С тоя рожден ден , не можах да отида на Варненската среща,яд ме е ,ама кой да се сети ,че ще трябва и да се пазари....пак пропуснах всичко.
Да се похваля и аз-предстои ми първото излизане от нова година насам.Колегите ме поканиха на 13-ия рожден ден на фирмата,така,че на 13-ти съм на кареоке бар.Сега ми е едно такова....Радини вълнения....какво ще облека и т.н.... Crazy
Но ще отида,ако ще и по пижама,там съм  Naughty   Joy  Пък мъжкото тяло в къщи с децата  Mr. Green
Айде лека и спокойна вечер от мен Hug

Много се радвам за Поли и малката душица Паула,дано всичко си дойде на мястото и скоро да са заедно всички.  Praynig

# 679
Здравейте май-чета! Hug
Веси, благодаря за снимките от Варненската среща!  bouquet Аз съм ЗА следваща среща, само трябва да се разберем за часа, а мястото е известно! Grinning Peace Опааааааа,току що казаха, че от утре започва сезонът на циклоните и че от вторник времето драстично ще се промени!!! Sad
Новината за Поли и Паола искрено ме развълнува!От все сърце им желая здраве и щастие!!!Честито на всички малчовци, които порастват с още една месечинка!!! Heart Eyes
За сетен път се убеждавам че Жанетка на kazablanka_v и Евелин страшно много си приличат  newsm06
Абсолютно rosita__, душички мамини!!! Heart Eyes smile3522 smile3522
За МЦ - и мен не ме споходил още....и по-добре Peace
За вигантола - от 1 месец давам по 4 капки, заради обилното потене на главичката на Жанетка. Аз го давам сутрин, разтворен в кърма...предполагам, че няма проблем, въпреки че виждам, че повечето от вас го дават направо, без да е разтворен в нещо.  newsm78[
natali06 - Добре дошла!!!

# 680
Добро утро момичета
Натали добре дошла  welcome
Честита месечинка на празнувалите вчера  smile3525
Честито и на днешните месечковци  newsm51

# 681
  • Пловдив
Добро утро.
Днес щях да давам на Велизар да опита за пръв път картофче. Обаче , като го преобличах преди малко видях , че цялото му тяло е на червени петна. Има по коремчето и отстрани към гръбчето . Също и дупето му е много червено. Иначе температура няма и си е както всеки друг ден , много подвижен. Обадих се на педито и казвам , че не е ял нищо друго освен кърма. И тя като ми се накара , че още не съм му била давала сокчета. Абе , жена , аз за кво ти се обаждам , ти за кво говориш. След малко ще го водя да го види , че днес е втора смяна.
Така съм се притеснила.Някой от вас да е имал подобен проблем. Сега като се замислих от петък на сам пие чай на Хип от копър , а също от петък смених олиото на Хип с такова на Пенатен. Ох , не знам. И вчера взех едни понички с крем от магазина , които друг път не съм яла. Ако нещо яйцата в крема не са били пресни или ... но пък на мен нищо ми няма.
Отивам да го храня.Ако имате идеи казвайте.

# 682
Мама Мира, не се притеснявай! Според мен няма нищо тревожно. Виктор ми става така на петна понякога. Петната са без определена форма и не се издават над  кожата. Аз го отдавам на постоянното му носене. Един го хване, друг го стисне на друго място. А и той постоянно се пипа и си натиска кожичката. После както са се появили, така си и минават. Остави детето един час покой и пак го погледни. Все си мисля, че няма да ги има. А за дупето, незнам, и на Виктор в момента е супер червено, до кръв.
Ако все пак се задържат, спри олито за 2-3 дни.

# 683
  • Germany
Добро утро.
Днес щях да давам на Велизар да опита за пръв път картофче. Обаче , като го преобличах преди малко видях , че цялото му тяло е на червени петна. Има по коремчето и отстрани към гръбчето . Също и дупето му е много червено. Иначе температура няма и си е както всеки друг ден , много подвижен. Обадих се на педито и казвам , че не е ял нищо друго освен кърма. И тя като ми се накара , че още не съм му била давала сокчета. Абе , жена , аз за кво ти се обаждам , ти за кво говориш. След малко ще го водя да го види , че днес е втора смяна.
Така съм се притеснила.Някой от вас да е имал подобен проблем. Сега като се замислих от петък на сам пие чай на Хип от копър , а също от петък смених олиото на Хип с такова на Пенатен. Ох , не знам. И вчера взех едни понички с крем от магазина , които друг път не съм яла. Ако нещо яйцата в крема не са били пресни или ... но пък на мен нищо ми няма.

Според мен е от Пенатена.

# 684

Най-добре е да го види лекарката, както сте се разбрали. Всичко може да е.  Peace

# 685
  • София
Честити месечинки на всички празнували бебчета! newsm51 smile3525 newsm30
Честито и на приятелката на Росита newsm10!
Мариса, мерси за закуската, вкусничкаа! smile3503
Добре дошла на Натали! newsm53

Вчера беше много хубав ден, ходихме до Вис виталис, купихме малко бельо за Бубчо и после хайде в Южния парк, ама там много хубаво било, муцка.Омръзна ми в Банкя да се разхождам, и си викам айде малко разнообразие.Огласихме парка, защото Любомир се научи да писка и вика newsm62 и беше много щастлив с мама и тате newsm53!

Мама Мира, като ходихме на лекар за нашите пъпки по лицето, едно от предположенията на докторката беше ,че е от смяната на козметиката. Като се започнело  от раждането с една козметика до годинка да не се сменя.Иначе може да е от всичко да е нещо от което си яла, слънце , ама педиатърът  нека каже.Оправяйте се бързо! Hug
 За МЦ идва вече втори път, но доста кратък и нищожен.

# 686
И моята мома е все на петна, но това е от постоянното носене, като я оставя в покой после ги няма. Ама за червеното дупе не знам  newsm78
Най-вероятно ще е от козметиката. А чай от копър на Хип пихме много време, ама нямаше странични ефекти.
Ние днес щяхме да се захранваме, ама малката спа до 9.30, а таткото бързаше за работа, а ми се искаше да заснемем първата й лъжичка  Laughing Така, че ще остане за утре това важно дело.
Лек ден и приятни разходки на всички  Hug

# 687
Добър ден!Днес с г-н Каравелов празнуваме първата си годишнина от сватбата и бихме искали да ви почерпим, кой с каквото си пожелае, за този много специален ден за нас!
Честито на всички месечковци които съм пропуснала Heart Eyes
Добре дошла на новата мама Hug

# 688
  • гр.Стара Загора
roni.k

мама Мира и мен ме навежда на мисълта че е от козметиката но все пак най-добре да се види от лекар  Peace
Времето при нас в Стара Загора и днес позволява разходки вече излизахме да пазарим пюрета и на кафенце ,сега да дремне малко Еви и отново ще хващаме пътищата с мамите и бебоците но за днес сме решили да е на пицария пък и да пийнем  Mr. Green,че като завее и задуха вкъщи заушени на топло  hahaha
Сиске пак ми бягаш от полизрението нещо  newsm12 smile3506

# 689
  • софия
marsia,благодаря за чудната закусчица! Hug

roni.k

Общи условия

Активация на акаунт