Лекция "Начало на кърменето и първи дни с бебето" - 10 ч, в Аулата на 2. етаж
Прегледи - 12 - 17ч, с предварително записване на тел на кабинета - 0896 418 488
Ако имате близки, които скоро са родили или все още са бременни, предайте им инфото
Като мине ремонта, и като знам каква тиня тече сега, и при най-продължително оттичане, не мисля да давам повече чешмяна вода на Теди, дори и половин час преварена
до сега си му давах преварена 5 мин и всичко беше ОК, ама от днес се обърка работата

Накрая им теглих една майна и сама се оправям. Записах си само кои храни в кой месец се вкарват и не се занимавам повече с четене. Имам си инстинкт и си го слушам.Вчера питах в "Захранване" за плодовите пюрета и веднага стана каша. Арее, ще си ги вкарам когато аз искам или когато Гого ги иска
страхотна почерпка 

и да си кажа, че от сутринта 3 пъти се отчетохме, като не бяхме цяла седмица преди това. Имам едни съмнения за половин килограм смокини, които сам самичка си изядох вчера
. При вас получава ли се така?
Вкъщи е около 22-23 градуса. Включвам една духалка 5 минути преди баня и после я спирам. 

Честита годищнина МАДЛЕНКА
Честито и на малките зайчета,и на всички малки слънца на които съм пропуснала да честитя

завивам го е дебело поларено одеалце.
Хайде лека вечер и спящи бебоци....

.Аз се чудех защо те няма, а то Теди иска само да гуши мама.Дано скоро се нормализират нещата.
Аз ползвам девин розова в екстремни случай.Запасили сме се с голяма бутилка, че не се знае кога могат да ни изненадат.
.Ще търся друг лекар.За захранването ще изчакаме ,заради обрива по лицето.„

Тази ранна есен ми харесва. После обаче малкият човек нещо силно се разкисна и вкъщи се събуди със силен рев, едвам го успокоих на ръце; разхождахме се, хлипайки. 
Сега го мисля как да стане. Живот и здраве, може да минем само за официалната част - не ми се оставя малкия за цял ден на запаси от фризера, а да спим с него по хотели...