Отговори
# 345
  • София/Варна
На 3.10 (събота), Консултативният кабинет по кърмене организира традиционния Ден на отворени врати, в рамките на който се провеждат:

Лекция "Начало на кърменето и първи дни с бебето" - 10 ч, в Аулата на 2. етаж

Прегледи - 12 - 17ч, с предварително записване на тел на кабинета - 0896 418 488

Ако имате близки, които скоро са родили или все още са бременни, предайте им инфото Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 12:48 от KayRenn

# 346
  • София/Варна
Тани, да ти е жива и здрава рожденичката!

# 347
Можете ли да ми кажете коя е марката минерална или трапезна вода, която може да се дава на бебетата без преваряване, че от снощи правят ВиК ремонт при нас и от чешмите тече тиня  Sick Като мине ремонта, и като знам каква тиня тече сега, и при най-продължително оттичане, не мисля да давам повече чешмяна вода на Теди, дори и половин час преварена  Naughty до сега си му давах преварена 5 мин и всичко беше ОК, ама от днес се обърка работата  Confused

Благодаря ти diana_0880 за отг. мъника заспа преди малко пък да видим до кога  Praynig

# 348
  • Русе
Галя1982, аз давам изворна Девин, розовата. Има и на Хип бебешка.

Честити месечинки на вчерашните и днешните бебоци!  Hug
Мадленка, честита годишнина! Още много години любов ти пожелавам!
taniab , да ти е жива и здрава голяма принцеса!  Hug

Гого продължава да кашля, аз също. Няма оправия. Не му изписаха АБ, защото без изследвания не ставало. Днес взех кръвната картина, с малки изключения е добра. Доки каза че не е проблем. Чакаме секретите, гърлен и носен, да видим дали там има някаквъв проблем и тогава ще се решава какви ще ги пие. Иначе той си кара по неговите режими. От петък човечето вече иска да сяда и няма такова нещо като да стои полулегнал. Веднага започва да крещи и се набира да сяда. Продължавам със захранването и засега няма проблеми. Спим на 24 градуса но няма как да отварям прозореца. Става течение заради стаята на баткото и ние спим на по-топлото. Според времето- къс ръкав и жилетчица, да мога да махам като стане топло.
Относно захранването: и аз като всички четох, четох и се обърках  ooooh! Накрая им теглих една майна и сама се оправям. Записах си само кои храни в кой месец се вкарват и не се занимавам повече с четене. Имам си инстинкт и си го слушам.Вчера питах в "Захранване" за плодовите пюрета и веднага стана каша. Арее, ще си ги вкарам когато аз искам или когато Гого ги иска  Mr. Green

# 349
Танче да ти е жива и здрава Поля! Много да ви радва и помага за малката Лили

# 350
Мадленка честита годишнина  bouquet страхотна почерпка Heart Eyes
taniab , да ти е живо и здраво голямото съкровище Поли newsm59

И сега да оакам темата Blush и да си кажа, че от сутринта 3 пъти се отчетохме, като не бяхме цяла седмица преди това. Имам едни съмнения за половин килограм смокини, които сам самичка си изядох вчера hahaha. При вас получава ли се така?
За обличането да кажа, че ние се обличаме с боди с дълъг ръкав и ританки, само вчера по изключение с къс ръкав, ама нямаше изгладени, пък ме мързеше Blush Вкъщи е около 22-23 градуса. Включвам една духалка 5 минути преди баня и после я спирам.

# 351
  • софия
Танче,да ти е живо и здраво детенцето и много послушно!  ura
Незнам какво става с Ицко,но от няколко дни не спи добре. newsm78
Заспива лесно,но много бързо след това се събужда,отново го
приспивам и след 15-20 минути вече се е ококорил.
Иначе си хапва,весел е,смее се много,играе му се.Но явно
нещо го тормози.Разходки не пропускаме,режима не му се е
променял,незнам каква е причината да се държи така.

# 352
  • Стара Загора
Честита ти рожденничка Танче,да ти е жива и здрава  newsm38 Честита годищнина МАДЛЕНКА   bouquet Честито и на малките зайчета,и на всички  малки слънца на които съм пропуснала да честитя  Hug Hug Hug
Да кажа и аз спим на 24/25 градуса не отоплявам с нищо просто апартамента ни е топъл.Вечер Дими е облечен с боди с дълъг ръкав и ританки или боди с къс ръкав и лека нощничка Peaceзавивам го е дебело поларено одеалце.
За захранването още не съм започнала,но мисля към края на октомври вече ще сме 5 1/2 месеца да почна по-малко просто така си реших АЗ.Нямам точна схема мисля да почна с морков и така по-малко ще въведа зеленчуците после детето само ще си покаже ще оставя той да ме води PeaceХайде лека вечер и спящи бебоци....

# 353
  • София
Честит рожден ден на Поли на Таня!Жива и здрава да бъде каката, много да радва и слуша мама и тате!  bouquet  bouquet  bouquet
Дикси, разсмя ме Heart Eyes
Галче, мерси мила Heart Eyes.Аз се чудех защо те няма, а то Теди иска само да гуши мама.Дано скоро се нормализират нещата. HugАз ползвам девин розова  в екстремни случай.Запасили сме се с голяма бутилка, че не се знае кога могат да ни изненадат.
Днес бяхме на косултация - 6800гр и 66 см. , наддали сме 700гр. и 3см.- мн. добре.Биха ни пентаксима -съвсем леко измрънкахме и това беше.За съжаление оставаме на Ха мляко и аз на диета, че пъпките на лицето ту се скриват, ту се появявят Crazy.Ще търся друг лекар.За захранването ще изчакаме ,заради обрива по лицето.„
лека вечер

# 354
Таничка честита ти рожденничка, а и честит празник и на теб  Hug

# 355
  • Русе
taniab, Честит Празник! Да ти расте здрава, умна и усмихната голямата принцеса и много да ви радва!

Ели, дано я сборите най-накрая тази кашлица, стига ви е мъчила!

Дикси, клетвата не беше ли "Син да ти се роди, Зет да ти доведе Twisted Evil"! Peace

Лека вечер от нас!

# 356
Таня, да ти е жива и здрава слънчевата рожденичка!!!   bouquet А как е малкото писенце? Намерихте ли клиника?

Лято, разби ме с твоя сън. А какво по-точно беше?  Hug

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 00:01 от zaiobaio

# 357
  • гр.Стара Загора
на голямата принцеска на taniab

Лека нощ кокетки  Hug

# 358
Дикси, клетвата не беше ли "Син да ти се роди, Зет да ти доведе Twisted Evil"!
pepe, нещо съм се отвеяла, точно така е   ooooh! Embarassed
Това, което съм написала си е в реда на нещата  Laughing

# 359
  • София
Честит рожден ден на каката на Таня!! Да расте усмихната и здрава!!   bouquet
Зайо, ами явно е бил по повод твоя пост за къщата, та сънувах, че сме в някаква къща с теб и бебките и ги разнасяме нагоре -надолу по стълбите от стая в стая; и аз скъсах чорапогащника на едната.  Blush  Laughing
Днес отново си направихме една дълга хубава разходка в парка, в компанията на Мигла и Божко  Simple Smile Тази ранна есен ми харесва. После обаче малкият човек нещо силно се разкисна и вкъщи се събуди със силен рев, едвам го успокоих на ръце; разхождахме се, хлипайки.  Crazy
Днес една приятелка ме покани другия месец на сватба в Пловдив. Точно онзи ден казвах на мъжа ми, че ми се ходи на сватба... Ама не уточних, че в Пловдив не ми е много удобно.  Wink Сега го мисля как да стане. Живот и здраве, може да минем само за официалната част - не ми се оставя малкия за цял ден на запаси от фризера, а да спим с него по хотели...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт