Честито на всички, имащи повод да празнуват
! Nevinna много е сладък Амир, да го нацелуваш по пухкавите крачета! Дани само се върти около оста си, още не се е обръщал сам. Зъбките доста го мъчат - ръчичката е вечно в устата, не иска да яде както преди - сукне малко и се дръпне, вре юмручето да чеше зъбки и така отнасяме по един час хранене. Втория пентаксим го пропуснахме, че бяхме хремави и сега пак сме така на нова сметка
. Баткото ходи три дни на градина и пак хрема и кашлица. Колкото и да го пазех малкия, пак прихвана хремата, но така ще е, щом са две... От няколко дни си мисля, като дойде ред за захранването, с кое е по-добре да започна, със зеленчукови пюрета, или с каши
. За сега съм се спряла на пюретата, но няма да ми е излишно да споделите мнение 
При нас вече е студено и вали, така че ви пожелавам един уютен съботен ден, а на тези, които ще имат възможност за разходки - много слънце
За нашите бебета ние сме най-добрите същества. Може да правим грешки - но безгрешни хора няма!
Да ти кажа,че имам доста роднини в Силистра-дядо ми е от там и рода също.Живот и здраве на лято мислим да отскочим до там.Аз специално почнах със зеленчуковите,защото баткото почнах с плодови и после беше мъка докато прояде зел. и местните.Дори оня ден ядохме и бананова каша.
Със зел. пюрета нямам проблем яде ги всичките,но на ХИП,с това почнах и после неще и неще друга марка.
Ама да папка пък мама и тати ще купуват.Не съм приготвяла домашни,защото просто не съм се хванала,ама зимата и това ще стане.Имам пак въпросче към ВАРНАЛИЙКИТЕ-дайте координати на бебешки магазини???????
Така и така ще съм там да накупя пюрета,каши и др. работи за бебка.Ама малко обяснете да знам кво да обясня на сестра си каде е магазина?
Тя живее до Метро-доста е далеч от центъра ама не ми пречи с автомобила сме там!
В къщи за сега е затишие-децата спят още,а мъжо от 24-во дежурство замина на лов
Днес го откриват-има ли други ловджийски съпруги?Като дойде уйкенда очите немоога да му видя
Тук е мрачно и се мъчи да вали и днес у къщииии!
Много се отплеснах
Лек ден и до после.
няма разходкииииии

Отдавна не ми бяха текли гърдите...
Ама каде се изгубиха майчетата???????
Много е сладка и кой й ги продупчи?И аз мисля да си дупчим ушенцата,но към 7 месец.Дай инфо мила?

нали ми е мацка 
Има едни бисквити на Плазмон без глутен и са на прах по принцип за мляко но вече се чудя дали да не й купя и да слагам в плодовото пюре иначе незнам как ще я караме така.А пък я елате да я видите на зеленчуковите яде и ушите й плющят
дори има такива зеленчуци които като ги отворя на мен ми миришат на гадно а тя яде ли яде