Отговори
# 420
  • СТАНДАРТНО.
Добро утро!  Hug Hug Hug

Честито на всички, имащи повод да празнуват   bouquet  bouquet  bouquet! Nevinna много е сладък Амир, да го нацелуваш по пухкавите крачета! Дани само се върти около оста си, още не се е обръщал сам. Зъбките доста го мъчат - ръчичката е вечно в устата, не иска да яде както преди - сукне малко и се дръпне, вре юмручето да чеше зъбки и така отнасяме по един час хранене. Втория пентаксим го пропуснахме, че бяхме хремави и сега пак сме така на нова сметка  Tired. Баткото ходи три дни на градина и пак хрема и кашлица. Колкото и да го пазех малкия, пак прихвана хремата, но така ще е, щом са две... От няколко дни си мисля, като дойде ред за захранването, с кое е по-добре да започна, със зеленчукови пюрета, или с каши  newsm78. За сега съм се спряла на пюретата, но няма да ми е излишно да споделите мнение  Hug
 При нас вече е студено и вали, така че ви пожелавам един уютен съботен ден, а на тези, които ще имат възможност за разходки - много слънце  Hug

# 421
Казабланка много е нежна Жанетка. Голяма сладурана е!
Невинна браво на Амир! Явно си е много подвижно дете. Нашата принцеса Ева досега само веднъж се е обръщала по корем и дотам, ама на нас си ни тежи явно, защото сме си шошита.
Лято никакви такива мисли, че не си добра майка!  Stop За нашите бебета ние сме най-добрите същества. Може да правим грешки - но безгрешни хора няма!
Ева също много харесва засега пюретата - даже почва да реве, ако се забавя с лъжичката за повече от две секунди  Laughing. А не е толкова гладна, защото не е ревала че е гладна преди да почна да и давам пюрето. Ева напоследък нещо не реве когато е гладна и се чудя защо ли? Аз преценявам и съм и направила режим на 4 часа и тя си изяжда всичко, но преди това я чаках да ревне минаваха и пет часа и половина и тя не реве че вече е време за папане. Иначе си хапва с голям апетит като и предложа.  Simple Smile

# 422
Късметче,благодарско за кафенцето и закусчицата! smile3508 Да ти кажа,че имам доста роднини в Силистра-дядо ми е от там и рода също.Живот и здраве на лято мислим да отскочим до там.Аз специално почнах със зеленчуковите,защото баткото почнах с плодови и после беше мъка докато прояде зел. и местните.Дори оня ден ядохме и бананова каша. PeaceСъс зел. пюрета нямам проблем яде ги всичките,но на ХИП,с това почнах и после неще и неще друга марка. Crossing ArmsАма да папка пък мама и тати ще купуват.Не съм приготвяла домашни,защото просто не съм се хванала,ама зимата и това ще стане.Имам пак въпросче към ВАРНАЛИЙКИТЕ-дайте координати на бебешки магазини??????? PraynigТака и така ще съм там да накупя пюрета,каши и др. работи за бебка.Ама малко обяснете да знам кво да обясня на сестра си каде е магазина? smile3521Тя  живее до Метро-доста е далеч от центъра ама не ми пречи с автомобила сме там! newsm01 В къщи за сега е затишие-децата спят още,а мъжо от 24-во дежурство замина на лов #2gunfire Днес го откриват-има ли други ловджийски съпруги?Като дойде уйкенда очите немоога да му видя tantrumТук е мрачно и се мъчи да вали и днес у къщииии! smile3516 Много се отплеснах byeЛек ден и до после.  love001

# 423
При нас заваля. Май днес ще си мързелуваме вкъщи.
Диана0880 аз най-често си пазарувам от Колхозния пазар - гаражите за бебета. Това е първия или последния ред от пазара зависи откъде ще тръгнете. Там има всичко - дрешки, пюрета, АМ, каши и играчки и е сравнително най-евтино за Варна.

# 424
Добро утро. И при нас вали Sad няма разходкииииии
Леле, Амирчо ми скри шапката. Той си лази Hug Ние сме доста далече. Май, май сме си мързелани Laughing
Лято, какви са тези мисли? ААААА!!!! Това с лошата майка не е вярно за Май-четата. И като цяло за майките. Всеки допуска грешчици Grinning
Хайде едно слънце от нас за повече усмивки   

# 425
  • вече Пловдив
Леле, Невинна, Амир направо лази!!! А е роден на 1 дата с Бела, която засега се обръща само от гръб по корем и сяда с моя помощ ... Явно сте си подвижни! Бо на Минолтичка и твоят Амир явно повеждат бебешкото хоро  hahaha Joy
И при нас е гадно и валя, затова днес сме вкъщи  Confused

# 426
  • Русе
Добро утро! И при нас вали и си стоим у дома. Мерси за закуската и слънцето  Hug
Мрънчо не спря да мрънка цяла нощ и сега направо заспивам права. Скапаният АБ още не е оказал влияние но дано тия дни почне да действа щото  #Cussing out
Аз вече готва пюретата и зеленчуковите и плодовите. Отнема ми 40 мин. сутрин. Докато се намотаме и оправим сутрешния тоалет и те готови. Запасих се с материал и бъркам всеки ден.  Имам и купешки но те са за извънредни ситуации. На 10-ят месец минава на детската кухня. Тук направиха основен ремонт на кухнята, храната се носи в пластмасови съдове за еднократна употреба и всички които питах са мн. доволни.

Невинна, малкия е страхотен. Малеее, че той направо си лази! Браво на малкият герой!
Гого няма такива намерения засега.
Късметче, с каквото и да започнеш все е тая. Аз започнах с оризова каша, тц, не я хареса. Картоф+ морков също. Все купешки давах. Като прибавих и тиквата чудото стана. Сега вече на обедното не слагам тиква и си ги папка без да се мръщи. Тиква слагам в плодовото. Днес ще хапва на обяд: картоф+морков+царевица+броколи. А следобед:тиква+круша+банан. Понеже правя в малки количества хвърлям остатъка и не пазя нищо за утре.
 Hug

# 427
  • София
Добро утро и от нас!
И ние сме си вкъщи на сухо и топло. Хубавата новина е, че от понеделник ще има слънце.
Невина и аз да ви поздравя! Голям атлет е Амир!Браво!
Този път боцването от ваксинацията малко се зачерви и сложих риванолче. Освен това сме по-сънливи. Може би от времето е така.
Дано с това се приключи реакцията при моето съкровище.
Лято! мила, разбирам те, че си се разтроила, но не бива да се оставяш на такива мисли. Днес как сте?
Лек ден на всички!

# 428
  • София
Много благодаря на всички за отговорите и милите думи!  Hug И аз се надявам да е някакъв период това реване и скоро да отмине... КайРен, пробвах веднъж да му дам да суче - поуспокои се малко, но пак порева и след това и накрая заспа. А не винаги е минало достатъчно време от предното ядене, примерно час и половина; той се нерви, ако ц.цата не пуска млекце, не я ще само за биберон... По някое време вече се чудех дали не е гладен, ама ако е гладен, така ли ще заспива пък, и ще спи понякога с часове?! Ох, това ми е най-затормозяващата мисъл - че не се е нахранил...
Тази нощ направи пък най-голямата пауза досега - снощи яде в 20.00, колкото там имаше. Криво-ляво заспа, към 24.00 беше доста неспокоен и се чудех дали да го будя за ядене, но с бибата се укроти; следващото включване беше вече към 6 часа  Crazy Отдавна не ми бяха текли гърдите...
Малкият Амир наистина е забележителен!  Simple Smile
Мигле, кога ви боцнаха, вчера ли? Дано не го боли Божко!! Да му минава бързо неразположението!!
Ние след малко отиваме на пазар, Иванчо ще го гледа баба му, да видим как ще се справят.

# 429
  • софия
Здравейте! HugМного хубава закусчица!Нищо,че на мене ми дойде за следобедна.
Сутринта ходихме на пазар с Ицко и татко му и както обикновено момчето го проспа.
Много му се дразня на това време #Cussing out,както изглежда ще пропуснем
и следобедната разходка.Сега чакаме едно малко по-големичко бебе(втори
братовчед на Ицко)да ни дойде на гости.Таткото ни утре заминава отново
командировка за Париж.Направо ми писна вече. Crossing ArmsПрез две седмици го ходи.
Ама какво да се прави РАБОТА.
Това от нас.Дано поне утре да можем да си откраднем поне половин час за
разходка.

# 430
Здравейте и от нас!
Днес включих и оризова каша в менюто. Щях да изчакам някой ден, но днес човечето не яде пюре и така инцидентно започнахме с кашата. Вчера взех пюрета на Овко. Няма такава гадост. Досега никога малкият не е правил проблем какво пюре яде, важното е да се нагрухти здраво. Но това днешното още като го отворих бях сигурна, че ще го изхвърля. Как пюрета от едни и същи неща различните фирми ги правят с такава разлика във вкуса. Само като се сетя и потрепервам.
Вчера бяхме на консултация, но не го ваксинираха, защото баткото пак е болен. Но за кога отложихме не се знае. Според сестрата трябва поне 10 дни да са здрави и двамата. С това променливо време и детската градина обаче е направо невъзможно.

Диана, стискам палци за понеделник, дано всичко е наред и баткото се оправи! Не се тревожи за бебка, тя ще е в сигурни ръце! Hug

# 431
  • Sofia
Здравейте и от нас. Направо като гледам какво е времето навън ме обземат депресиращи мисли как точно ще се справим през зимата с малките вкъщи??? Моят Любчо излудя от сутринта. По-скоро - от обяд, защото сутринта я проспа цялата. НАправи две хранения до 12 ч. и само един час будува. После цял следобед мрънка. Не знам дали при вас има такова нещо, но съм убедена, че е кисел основно събота и неделя, когато и баща му си е вкъщи.

Има ли още незахранили? Аз мислех тези дни, но имаме едни пъпки по лицето, които док смята, че са алергия и не дава да захранвам докато не минат.

Ако спре да вали, се чудя дали да не го изведа бебо? newsm78

Днес мислех да отидоме до Джъмбо, че отдавна ми се ходи да разгледам. Нашият татко обаче преши, че няма обувки и отиде на пазар. Ама много се ядосах. Присеща се нещо и тръгва. Като че ли още не може да се настрои, че не може всеки път да прави каквото си иска  и да не се съобразява с НАС. Sick

# 432
 bye Лианка как е правиш таз оризова каша или я купуваш?И мойта наобяд реши,че няма да яде пюре,ама то не си беше от нейните,а друга марка и си яде млякото,но слетобед одумка кашата и сега спинка с пълен тумбак. newsm10 Ама каде се изгубиха майчетата??????? newsm78 И Минолтичка не се е разписвала и ...........Росита нещо май съм пропуснала,ама откога сте с обички?? dohМного е сладка и кой й ги продупчи?И аз мисля да си дупчим ушенцата,но към 7 месец.Дай инфо мила? HugАз ще бягам,че ловджията се прибира. #Sniper

# 433
Привет в това отвратително време. Цялото ми настроение за 5секунди отиде под нулата и сега съм тъжна, та тъжна. Поне да можех да изведа детето, а то напук вали, та се къса. Малкият вчера почти не яде друго, освен кърма. Днес пък точно обратното: мръщи й се и и ска предимно АМ. Давам вече трета бутилка и съм се видяла в чудо. Ама явно той си знае по-добре, та няма да го насилвам за каквито и да било промени в хранителния му режим. Утре сме на контролен преглед, имам нужда от много късмет.
Оххх,дно поспре тая гнус навън.
Десиве, и аз се питам как ще е с малките по цял ден през зимата, и не искам да знам отговора...

# 434
  • гр.Стара Загора
И при нас времето е ужасно   umbrella
diana_0880  от месец и половина сме вече с обечки  Mr. GreenДори от ония ден е вече със златни халкички с бели камъчета  smile3534 нали ми е мацка  hahaha Ами водих я при една козметичка която се занимава и с дупчене на уши.С пистолет й ги пробиха много ни беше страх с баща й че ще я боли и че ще плаче а тя ни скри в малкия си джоб даже гукаше на козметичката и като тръгнахме заспа  Peace
А пък за ловджия моя Боби не е но е луд на тема риболов и въдици така че те разбирам  smile3503
Да ви кажа честно и Евелин се отвръщава от плодовите пюрета не ги яде с апетит едно мрънкане ,плюене повдигане и накрая мляко и пюрето в коша  ooooh!Има едни бисквити на Плазмон без глутен и са на прах по принцип за мляко но вече се чудя дали да не й купя и да слагам в плодовото пюре иначе незнам как ще я караме така.А пък я елате да я видите на зеленчуковите яде и ушите й плющят  smile3535 дори има такива зеленчуци които като ги отворя на мен ми миришат на гадно а тя яде ли яде  Mr. Green
За каша още малко и аз сигурно ще вкарам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт